Çevremdeki erkeklerden yola çıkıyorum kuzenlerim falan filan ben el vermeden onların el vermesi ve sarılmak istemeleri. Sevmiyorum teması yani bu beyin zorlaması. Yobazlığım kalmadı, soğuk nevaleliğim kalmadı bla bla bla. Yani ablam tesettürlü haremlik selamlık yapıyor yine laf söylüyorlar ben açığım haremlik selamlık yapmak istiyorum her şeyin günahı ayrı sonuçta ona da laf söylüyorlar. Yani neden millet kendi hayatımızı onların laflarıyla idame ettirmemizi istiyor anlamıyorum. Hayat benim, kararlar benim. şu an yine aklıma geldi sinirlendim.
Zorunda değil tabii ki ama kuzenleriyle problemi yoksa seviyorsa neden sarılmasın ki insan? İnsanlar birbirine samimi cana yakın olmalı. Muhtemelen akrabalarından haz etmiyor bu durumda sarılmayabilir tabii
@Lillth Hadi benim kafam yıkanmış olsun, sende bu durumda hiç araştırmıyorsun demektir. İnternete bize helal olan kişiler ve nikah düşenlere bakarsan sağlıklı bir düşünce yapısına ulaşabilirsin. Lütfen bilmediğin şeyler hakkında insanlaŕı yargılama.
Yav biz çocuk muyuz, ya da öyle her şeye inanan araştırmadan konuşan tipler mi zannettin? Dolduruyorlar yok şu bu? Senin kafan iyi yontulmuş belli. Saygın yoksa az öteye.
@Lillth Pardon da 'Allah ne der' dururken ben 'el alem ne der'e mi bakacağım. Haramı-helali yol gösterecimiz Kur'an-ı Kerim varken, dini kendine göre uyarlamış adında müslümanlardan dinlemem.
@Lillth Bence bir aynanın karşısına geçin ve kendinizle yüzleşin. O zaman asıl cahilin kim olduğunu görebilirsiniz Kara çarşafda giyerim, istediğimi de yaparım. Neyi yapıp yapmayacağıma siz değil ben karar veririm. Ve lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın, sizi ciddiye alamıyorum.
Pardon istemeden sohbetr dahil oluyorum ama bende bir açığım ama @Lillth başları kapalı diye yobaz ve cahil demeye hakkınız yok. Bunu düşünüyorsanız cahil siz oluyorsunuz bence.
@Neyimbenmayki Estağfurullah dahil olmanızda bir sakınca yok. Bende açığım mevzu bu değil, arkadaşın kendine dert ettiği tek şey benim kuzenlerimle sarılmıyor oluşum.
@Neyimbenmayki @Neyimbenmayki başları kapalı diye değil bağnaz düşüncelerinden dolayı söyledim o lafı. Kapalı olup kendini geliştiren, aydın çok kişi var kimseyi o sebeple yargılamam. Sana göre kuzeni geldiğinde sarılıp buyur etmek tuhaf bir şey mi?
@Lillth size göre öyle düşünmüyor olabilirsiniz. Bu gayet normal bir durum... Kişiler kuzeni ile sarılmak vs istemeyebilir saygıyla eleştirmek var hakaret etmek var.
@Lillth Bakın laflarınızla eylemleriniz bir birini tutmuyor. İlk siz dediniz ki sağda solda kafanız dolduruluyor. Sizin kafanı doldurulmaya meyilli ki okumadan etmeden körü körüne inandığınız bir şey için insanları yaftalayabiliyorsunuz. Siz bu ithamlarda bulunurken ben size kötü bir şey söylememişim. Sizin yaptığınız ithamlara karşılık vermişim. Yani ortada anormal bir durum yok. Her neyse bu mübarek gecede kalp kırmaya lüzum yok. Herkes istediğini düşünmekte ve uygulamakta özgür. Sizin benim doğrularıma laf söylemeye hakkınız olmadığı gibi, benim de sizin bu görüşünüze laf söylemeye hakkım yok. Karşılıklı nezaket çerçevesinde bu konuşmayı sonlandıralım. Hayırlı geceler.
Merhaba, arkadaşlar kişi Müslümanım dese bile, Müslüman olan ama ayrı ayrı yönelimler içinde olan kitlesen kollar var. Onlarda bu durumlar normal görülüyor. Sebebi Ehl-i Sünnet itikadında olmamaları. Hem bu itikad üzere olmayıp hemde müslümanım diyen birine, bu meseleyi detaylı ve mantık olusumlarıyla anlatmadan ikna edebilmek zor. Burada zaten Müslüman olmayanda çok. Bu sebeble üzülmeyin derim. 🌹🌹
✓ sürekli fotoğraf istemeleri, fırsatını bulunca nude istemesi✓ aşırı ilgi ve iltifata boğmaları✓ konuyu bir şekilde cinselliğe getirmeleri✓ buluşunca bir yolunu bulup temas etmeye çalışmaları✓ sürekli boş gelecek vaatleri vermeleri