Bir gerçek var malesef hiç bir kadın üzerine alinmasin diyeceğim ama çoğunluk ne istediğini gerçekten bilmiyor Haddinden fazla beklentisi var Elindeki değerleri görmek yerine kaybedince akıllaniyor Hep daha fazlası Hemcinsini kıskanıp ilişkiye ciddi zarar vermesi İstekleri yerine geliyor ama bitmiyor sonu gelmiyor daha fazlasi Kadınlar haksız olmuyor haksızlık kabullenmiyor çünkü doğasında var erkekler kadınları böyle kabul etmek zorunda diyor İstediği olmaz ise çok başka sebeplerden çok başka şekilde haklı çıkmak için sebep bulmaya çalışıyor Kadınlar hemcinsi ile yarış halinde bu yarışta erkeğe ciddi zarar veriyor kabullenmiyor Karakter adamlık diyor ama baska kişilerin düşüncesi ile anında silebiliyor yanına yakismadiysa ya da efendi düzgün diyor ama cinsellik istiyor ise yapmayani anında suclayabilir silebilir Anlamsız gereksiz çok fazla trip atıp kavga edebilir Ama hep kadınlar kendisini anlayan alttan alan birilerini ister Ve tabiki kıyas ve yetinmeme beklenti büyümesi Hele bir parasal durumlar da kadın çok fazla maddiyat istedi Erkekler mi nefes alsın yeter diye diye her kızı şımartti duygular ile oynadı en güzel hayaller olan evlilik gelinlik hatta söz nişan ile yalan dolan oyunlar oynadı Ne güven kaldı ne sevgi saygı kaldı Erkekler güzel istedi güzeli buldu hevesi geçti daha güzelini istedi Anlayışlı istedi bu sefer etrafında daha anlayışlı diye gördüğü kız ile kıyas etti elindekini sildi bitirdi hatta sebepsizce terk etti Lafta namus dedi ama yatağa girene kadar sonrası zaten hevesi geçti namus kavramı bitti Güzel sevmek yerine güzeli sevdi Açık giyineni kötü bildi Bedeni ile teşhir olana aşık oldum dedi halbuki aşk bu değildi Kadın saçını süpürge etti sadık kaldı ama erkek doymak bilmedi yine aldattı Bu konu çok uzar gider ne erkek ne kadın doğruları gerçekleri değil özenti olan başka hayatlar acımasız duygular ve ihanet ile ne istediğini bilmedi hep suçlu karşı taraf dedi Duzgunlere lafım yok Kendi düşen ağlamaz biz ettik biz bulduk
Erkeklerin bakış açısından bakarsak söz dinleyen, kuralları koyan ve kontrolün kendinde olduğundan emin olduğunda ilişkiyi ilerletmeye devam eder. Kadınların bakış açısından kontrolün gene kendinde olmasını, serbest olmayı ve planlarını yapabilmeyi ister. Bunları aldığında bir gelecek görmeye başlar. İki tarafta bana göre ortak paydası Kontrol yani yapılması gereken şey hayatımızın konrolünü paylaşmaktır. Ortak kararlar alabilmektir. Bu yapılabildiğinde diğerleri (kurallar, serbetslik) bunu peşi sıra izler zaten. Her şey bu kontrol mekanizmasının orta yolu bulması sayesinde düzene girer.
Korkular istekleri maskeleme sebebi oluyor. Çoğunlukla mutluluk isteyen insanlar karşısında olan insanı asla tedirgin ve mutsuz etmezler. Eğer ilişki içinde tedirgin veya mutsuz iseniz şunu bilin; sadece kullanılacak kadar bir sahanız ve kullanım anına kadar değeriniz vardır. Bunun üzerinden kimin ne istediğinden çok o isteklerden bizim ne anladığımız önemli olur.
Erkeklerin kadınlardan daha hassas ve daha fazla ilgiye ihtiyacı vardır ama biz kadınlar ilgiyi öyle bir narsistleştirdikki göremez olduk empati yapmayı unuttuk bencilliğimizde hep isteyen bekleyen taraf olduk ve erkekleri körleştirdik ruhsuzlaştırdık birde üstüne şikayet ettik 😏 Feministler bu sefer taşlayacak kesin🤦♀️
Bir Erkeğin Hayatının Özeti -Çabalar Birşeyler İçin Ama Karşılık Alamaz... -Anlaşılmayı Beklerken Yanlış Anlaşılır... -Geceleri Bizler İçin Daha Anlamlıdır... -Güldürmeyi Başarabilirler Ama Gülmeyi Biraz Zor.. -Size Anlatabilecek Çok Şeyleri Olur Ama Anlayamadıkları Daha Çok Can Yakar... -Genellikle Daha Merhametlilerdir Bu Yüzden Hep Kaybeden Taraf Olurlar...🥀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence erkeklerin ne istedikleri nelli ve bunu ifade edebiliyorlar. Toplum baskisi kadinlara gore daha az erkeklerde. Bu da onlarin sadece kadin icin degil her ortamda kendini ifade edebilmesine imkan sunuyor. Eger dengesiz bir erkek degilse cogunlukla erkeklerin net oldugunu düşünüyorum.
Kadın, anlaşılmak ve sevilmek ister. Erkek, saygı ve kişisel alan hâkimiyeti ister. Kadın, ait olmak ve bütünleşmek ister. Erkek, sahip olmak ve tamamlayan olmak ister. Kadın, güven ve sevgi ister. Erkek, sevmek ve hayatını adamak ister.
Erkek ilgi manyağıdır kadınının ilgisinin azaldığını görünce şekil değiştirir. Kadınının ben merkezine oturmayı sever. Aslında iki taraf içinde geçerli kadınları anlaması zor o kısıma bişi diyemiyorum
Ben artık erkek/kadın diye ayrım yapılmasını istemiyorum çünkü tamamen karakter meselesidir. Ne istediğini bilen/bilmeyen kadınlar da var ne istediğini bilen/bilmeyen erkekler de var.
Kadınlar anlayamıyor veya işine gelmiyor çoğu kadın p*ç olduğunu bildiği halde peşine düşüyor serserilerin erkeklerin ne istediği belli tabi çoğunun ama kadınların belli değil kişisel düşüncem