Kadınlar ne ister, erkekler ne anlar?

#DeliMavi
2 Mart 2023
Kadınlar ne ister, erkekler ne anlar?

#DeliMavi
2 Mart 2023
Kadınlar ne istediğini bilmediği için erkeklerin bir şey anlamaması normal. çünkü bir kadın bile zaten kararlarında net değildir. yani çok sık fikir değiştirir ve tam olarak ne istediğini bilmezler. ama ben kendi yorumumu yazacak olursam kadınlar genel olarak ilgi bekler değer görmek isterler her insan gibi. bunun dışında kendisi söylemeden erkeğin hatasını anlamasını bekler sürpriz yapmasını bekler yani aslında kendisi tarafından sürekli ilgilenilmek isterler.. kadınlar Romantizm sever bu yüzden de aslında sürekli hediye alan ya da kadını sürekli merak eden ince düşünceli erkeklerden hoşlanırlar. erkekler de kadınları genel olarak anlarla yani burada arada ki uyum ve aşk önemlidir.
Kadın tuz der erkek yandım buz der 😂
Büyüklerimiz hep böyle derdi 🤔
Bu ne yaaa ilk defa duydum🤣🤣
Bir kaç kişiden duymuştum bunu
Guzel söz sevdim👍
Benim de hoşuma gidiyor diye yapıstırdım hemen abla 😂
İyi yapmışsın sayende bende öğrendim 😄
Karşılıklı anlayış..
Kadınlar ilgi, sevgi ve onu dinleyen anlayan birini ister. Erkekler anlıyormuş gibi yapar bu durumu ama anlamazlar. Kıskançlık yapınca sevgi gösteriyorum sanıyorlar, mesaj atıp arayınca ilgindim sanıyorlar, “haklısın aşkım”dediklerinde “dinliyorum, anlıyorum” izlenimi bıraktıklarını sanıyorlar 😒
Birde de bakalım ne yapalım ❓️
Demeden yapın. Söyledim ya görüşümün başında :)
İyide herşeyde sanıyor muyuz❗️
Ne yapsak boşa 😡
😁😁😁
@SevmekGuzel007 hiç bir şey boşuna değildir 😅
😁 Allah o enişteye sabırrrrrr versin🙏 Aminnnnnn🤣
@SevmekGuzel007 olursa tabii sabırlı biri olsun :D
Kesinlikle 🙂 Yandı garibim ne yapsa boş😁
Yakarım onu ben :D
Hiç şüphem yok😁 Kapında paspas olur 🙂 Sen buna değersin bence, yinede yazık adama🙂 Aşk böcüğün olur.
Teşekkür ederim :) ne diyoruz, hayırlısı.
Aminnnnnn inşallah, hayırlısı, mutlu edeni, mutlu olanı, karşılıklı AŞK ve ömür boyunca 🙏🙂
Cevap
44Cevap
Kimin kimden ne isteği belli değil
Herkes anlaşılmak ister
Ama kimse dinlemez
Kişisine göre değişir
Kimisi sevilmek anlaşılmak ister
Kimisi sevişmek ister
Kimisi şan şöhret para ister
Ama hep yanlış anlaşılır
Dinlenilmediği için
Dilimiz kulağımız var sorun anlatalım dinleyin ☺️
Tabi anlatamayanlarda olduğu için
Ben bile bir çok insanın ne demek istediğini anlamakta zorlanıyorum
Bazen hiç anlamıyorum
Yutuyorlar kelimeleri
Bit bakışıyla dünyaları değiştirebilecek kadar anlamlı gözler lazım bize
Kadınlar ne ister;
Kadınlar sevgi ister erkekler saygı
Kadınlar ilgi ister erkekler sevgi
Kadınlar saygı isterler erkekler sağduyu
Kadınlar ve erkekler düşünüldüğü kadar karmaşık yapılar değil aslında kadınlar erkeklere göre anatomik yapıları gereği dünyaya anne olabilme ile donanımlı olarak geldikleri için anlama düşünme ve yorumlama şekilleri çok daha girift geliyor
Kadinlar her duygunun her davranisin en harikasini en ince detaylisi erkek ten bekler.
Bize odun, kalas derler. / Bizi hayat ve yetistirenler boyle yapti.
Hediye almaz derler. / Neden kadin erkege jest yapip hediye almasi yasak mi, gunah mi?
iyi dinleyici degilsin derler. / Ya arkadas giybet ve kadin mevzularini sevmiyoruz.
Bir seviyorsunuz bizi derler. / telefonda milleti cekistirir durursunuz bi duruldugunuz yer yatak ondada bin turlu bahane.
Kadinlar duygularinin anlaşilmasini ister ilgilenmelerini ister olduğu gibi olmalarini kabul etmek ister koşulsuz sevmelerini ister sözleriyle kalplerine dokunsunlar ister yani ee kadinlar hep ister 😊 tabi bunlari karşiyalabilecek erkek ister diye düşünüyorum
Kadınlar sevgi, ilgi ve anlaşılmak ister, erkekler hep şikayet ettiğimizi memnun olmadığımızı anlarlar. Halbuki anlamaya çalışsalar, ilgilenseler her şey düzelecek. Ama nato kafa nato mermer çoğu 🤦🏼♀️
Temiz kalpli temiz huylu kadın sevgi şefkat güzellik ister 😊 erkek de aynı kadın gibi kalbi güzelse oda kadının sevgi istediğini anlar kadınlar biz erkekler e verilmiş en güzel hediye dir onların değerini kıymetini bilelim
kadınların ne istediğini henüz çözebilen yok ama erkeklerin ne anlamak istediğini hepimiz biliyoruz 😂😂
Evet biliyoruz seks...
Ederim ben🤣🤣
Sır mir yok ki🤣🤣 herkes biliyor bunu...
🤣😄🤣 yok yahu o kadar değil
Sustum o zaman🤣
Kadın da erkek de birbirlerinden aynı şeyleri ister bekler aslında ;biri kadın biri erkektir ona göre ilgi alanları farklı olsa da -hassasiyetle-beklentiler istekler ihtiyaçlar karşılıklı cevap alırsa, karşılanırsa sorun olmaz.
Uyum ve sabır en güzeli
@zeynep3000 evet öyle
Olgun olmak iyi ama herzamanda sabir olmaz. Çiftlerden biri olgun ve sakin olmalı
Kadınlar romantizm ister bence
Kimine göre bu tutku , ilgi , para vs olabilir
Erkekler de anlayış istiyorlar anladığım kadarıyla bide cinsellik hshbs
Gözlemlemeyi seven biriyim. Gözlemlemek dediysem dikizlemek olarak algılanmasın :)
Beden dili ve insan psikolojisi alanlarına da ilgiliyim.
Siz kadınlar çok değişiksiniz :)
Anlamak için çok uğraştım ama gerçekten sizleri anlamak çok güç 😄
Ama söz konusu erkek oldu mu çok basit oluyorsunuz 😄
Kadınlar saygı sevgi ilgi ister erkeklerden de aynısını ister halbuki ama neden bu kadar neden anlaşmazlık olur galiba konuşmamak ve iletişim eksikliği
Karşılıklı sevgi saygı aşk cinsellik ve anlayış isterler ama bazıları cinsellik isteyenler oluyor bazı kadınlarda hiç görmezden gelenlerde oluyor
2 taraf ta ne istediğini bilmiyor. Hayır ilgili oluyorsun karşı taraf farklı anlıyor, ilgisiz oluyorsun yine farklı anlıyor. olmuyor hiçbir şekilde.
Kadınlar beraber zaman geçirmek isteyince lütfedip, sonra da bu kadar yeter mi gibi odunluk davranış mesela.
Kadınlar için bir decoder (şifre çözücü) lazım, erkek aklıyla onları anlamak pek mümkün değil 💁
Saygı görmek!! bu kadar basit. Bu bir kelimenin altında sevgi ilgi anlaşılmak vs gibi tüm detaylar var zaten.
Kadınlar biraz anlayış, hoşgörü istiyor. Erkeklerde bunu değişim olarak algılıyor. Halbuki istediğimiz tek şey naziklik..
Kadınlar sevgi ister. Erkekler seks yapmak istiyor anlar
Kadınlar cok şey ister erkekler hiç bir sey anlamaz
Kadınlar; Yemek yiyorum ama doymuyorum neden?
Erkekler; Benimki doyurur
Kadınlar mum ışığında şarap içmek ister erkek mercimeği fırına verir.
Çoğunlukla birbirini anlamazlar ama mış gibiyle birbirini idare ederler 😃
Kadınlar çok şey ister. Erkek kafasındakini anlar
Kadınlar anlaşılmak ister, erkekler de kadının dırdır yaptığını sanır
kadınlar duygusallık ister erkekler erotizm kur ve anlar
onu istediğimi anlayamadı ya gerisinin ne önemi var
Kadınlar Dünyayı ister, Erkekler küçücük bir tarla verir.
Kadınlar çok şey ister erkekler işlerine geleni anlar
Kadınları anlamadığım için ne anladiklarinida bilmiyorum
Tek kelimeyle;
HER ŞEYİ.
Mübalağasız.
kadın neler ister biz ne kadarını anlayabiliriz doğru cevap :)
Heyecan, aksiyon, ilgi ve ilgisizlik, güven ve şüphe...
İki tarafta bakış açıları yaratılış itibari ile farklı olabiliyor kadınlar daha duygusal erkeklerde daha mantıksal bakıyorlar kadınlar doya doya herşeyi yaşamak anlatmak ister erkekse hızlı yaşayıp aslında sıkılsada idare etme yoluna gider
Diğerlerini bilemem kendi adıma konuşuyorum. istediğim her şeyi yerine getirmekten keyif alacak birini istiyorum. Ağzımın içine baksın her dediğimi seve seve yapsın. Etrafımda pervane olsun. Bunun dışındaki ilişkilerden keyif alamıyorum
Biri Anya der diğeri Konya
Kadınlar saçlarım beyazlıyor der erkekler ona siyah derler
Fedakarlık
Bence herkes işine geldiğini anlıyor, işine gelmediğini anlamak istemiyor.:)
Ama ben biliyorum kadınların ne istediğini.
Istediğim anlaşılmaktı ama o işine geldiğini anlardı.
Kadınlar duygusal destek ister erkekler hiç bir şey anlamaz
dunyayı kadınların onune ser neden öbur tarafa sermedın der o yuzden anlasılmaz
Bunu bize siz söyleyin hanımlar, ne istiyosunuz biz ne yapıyoruz?
İstese ne olur ki... lanet olsun Kadına lanet olsun. Ağlatan her Kadına lanet olsun
Kadın ilgi ister, erkek seks anlar
Ne istediklerini kendileri de bilmez
Kadınlar çok şey ister
Kadınlar ilgi, alaka ister
Kadınlar ilgi ister, erkekler seks anlar 🙄
Kadinlar sevgi ister erkekler seks
Kadınlar gezmek ister, erkekler yiyişelim anlar.
"Kadın ağlar
Erkek bakar
Kadın duyar
Erkek duymaz
Kadın sorar
Erkek susar
Kadın gider
Erkek içer"
Ne isterse onu anlarız
Kadınlar kahve ister erkekler çay anlar.
Kadınlarla uğraşılmaz
Para ve para
Kadınlar her şey ister erkekte aynı
Kadınlar ister erkekler anlamaz
bi anlasam
Ne ister?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?