Kadınlar bir erkekte ne ister? Neden hiçbir şeyden tatmin olmazlar?

Kötü alışkanlıklarım yok, kadınlara karşı sakin ve nazik davranıyorum. Oldukça sadık ve dürüst bir insanım çok şükür. Ama bütün ilişkilerde hep terk edilip aldatılan benim. Bana kendisi evlenme teklifi eden bir kız arkadaşım vardı. Tek istediği ona sadık olmamdı. O zamanlar maddi durumum da kötüydü o ise "Maddiyat benim için önemli değil. Bana ait bir ev var o evde yaşarız her şey maddiyat değil demişti " Ona "Sana çiçek alacak param bile olmayabilir yine de benimle kalacak mısın?" Demiştim " Kuran üstüne yemin edip "evet" demişti. O zamanlar da aileyle sorunlarım vardı ve ailemden ayrı yaşıyordum. Bekar evinde kalıyordum. Aramızda 30 km yol vardi. Fakat ilişkinin başından beri her 3 günde bir o mesafeyi aşıp ona yemekler yapıp götürüyordum. Ona hediyeler alıyordum. Ama bu ona hiç yetmiyordu. Başka ilişkileri gösterip kıyas yapıyordu. Allah bana yardım etti ve kendi başıma yaşadığım bir ev tuttum. Evi dayayıp döşedim. Herkesi karşıma aldım. Ailemle tanışmak istedi tanıştırdım. Kız beni ailemin yanında rencide etmeye başladı. Zenginlik istediğini söyleyip durdu. Başka zengin adamlarin onu istediğini söyledi. Ailem de böyle bir kızdan uzak durmami istemişti. Gençlik ve ilk ilişki heyecanı ya , Ailemi dinlemedim. Ve başıma türlü işler açıldı. Beni kendisi götürdüğü düğün ve arkadaş ortamlarinda arkadaşları bana hayran kalıp durdu. Bu da kıskançlık krizlerine ve tartışmalara yol açtı. Sosyal medya hesaplarımı kendisi yönetiyordu. Sosyal medyaya kendi attığı fotoğraflarımı beğenen kadınları da kendisi benim hesabıma eklemişti. Yine de fotoğrafımı beğenip yorum yapan kadınlardan kıskanıp durdu. Sosyal medya hesaplarımı kapatmak istedim buna da izin vermemişti. Ona fiyakalı evlilik hazırlığı yaptım ama evlenmekten son dakika vazgeçti.
Belki 2 sene fedakarlık yaptım karşılığı şu oldu " Sen bir sokak çocuğusun bana hiçbir şey veremezsin ben zengin ve olgun bir adamla evlenip geleceğimi kurtarmak istiyorum " Kadınlar gerçekten ne ister?
Kadınlar bir erkekte ne ister? Neden hiçbir şeyden tatmin olmazlar?