Evlilik düşünmeyen erkek, kadından seks bekler. Kadın ise yüksek çekici erkeğe istediğini verir, yüksek çekici olarak görmediği erkeğe ise vermez ama elinden de kaymasın ister. Çünkü egosunu tatmin edecek birilerinin de olması lazım.
Zira yüksek çekici erkek, kadınların egosunu tatmin etmez. Döller, bırakır ; döller bırakır.. Yani kadınlar , evlilik düşünmüyorsa temel amacı: en çekici erkekle seks yapıp kendisine yazan çekici olmayan betaları da elinde tutup egosunu tatmin etmektir. Koyu dindar kadınların temel amacı ise, evlenebileceği en iyi erkeği daha iyi tanıyıp sadece gezip tozmaktır. Ama koyu dindar erkekler için aynı şey geçerli olmayıp seks yapanları vardır. Zira tövbe, sınırsızdır.. Özetle erkekler ise, evlilik istemiyorsa seks bekler. Beta zavallı erkekler de belki verir umuduyla çüzdanı olmaya devam ederler. Bu tür zavallı erkeklerin azalması için, Red Pil kuramı vardır.
Red Pil kuramı özetle
Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Özellikle, seks yapmayan veya evlilik düşünülmeyen kadınlara; özel günler harici hediye almamayı tavsiye eder. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. YaniRed pili benimsemeyen abazalar, sapık olur. Ayrıca Red Pilbeta erkeklere, sadece kendisiyle aynı kazanan kadınlarlaevlenmelerine dair tavsiyeler verir. Çünkü bir kadın, kendisiyle aynı kazanan erkekle sadece severek evlenir. Severek evlenen kadın ise, sadık kalır. Ayrıca severek evlendiği ve çıkarı olmadığı erkeğe, geçmişi hakkında dürüst olur. Yani Red Pili benimseyen erkek; hanımcı olmayı bırakır , kaşar kadını anlar , bunu kullanmak ister, Red yerse iletişimi keser , asla da yazmaz va ruhen kaşar olmayıp kendisine denk statüte olan bir kadınla evlenip mutlu olur.
Erkekler elimin altında yüzlere açık sacık kadın olsun ister, kaşar tiplerinden sonra bi kızı seviyorum deyip onuda herşydenn kısıtlar ,, evdeki evde dursun kendide dışarda onla bunla yatıp kalkim diyor, yanındakini elde edince göZü diğerlerine cevriliyor doyumsuzlaar çünkü
@Imtomriss genelleme asla yapmam ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef sen öyle değilsindir öyle olmayan kızlarda vardır. Önyargılı olmak ve genelleme yapmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu zaten bilen birisiyim fakat istisnalar kaideyi bozmuyor. Kız istemeye gittin de ilk sorulan şey maaştır çocuğun karakteri değil
@Imtomriss ben evlenmeyi düşünmüyorum yani büyük konuşmayım yine de ama insanlara güvenmiyorum. yani kadın düşmanı vs değilim ben genelleme de yapmam fakat çoğunluk olan şey bu maalesef neyse
Arkadaşımda geçmişte kadınlardan yediği kazıklar sonucu aynı şekilde düşünüyor ama saçma buluyorum neyse kaderiniz evvelden yazılmış sonuşta istemesek bile yazılanı yaşayacağız iyi günler hocam.
Kadınlar konuşup anlaşılmak ister. Erkekte çok konuşan istemez. Ama kadınlar anlaşılmadığı ve dinlenmediği zaman çok konuşur gibi gelir erkeklere. Onun dışında iki cinsiyette aldatılma sadakatsizlik trip kapris istemez ama yine iki taraftan biri bunları da yapar belki ikiside yapar bazı zamanlar😌☺️
Kadınlar; kendi ayakları üzerinde durmak, beklediği kişiden ilgi görmek, huzurlu-rahat bir yaşam yaşamak ve anlaşılmak ister. Erkekler surat asan, mıymıy, sıkıcı, güzellik algısına uymayan, parayı önemseyen kadınları istemez.
nadir olanlar dışında genelde amacın maddiyat olduğunu düşünüyorum. linç yiyebilirim ama denk gelenler genelde bu yönde maalesef. erkekler de de durum çok farklı değil :)
Kadınlar sevgi, saygı, ilgi ve eşitlik ister. Erkekler özgürlük, güven, saygı ister. Ben şu an bi durumdayım eşitlik ve saygı istiyorum lakin karşı taraf rahatsız olduğuö şeylerr saygı duymuyor ve beni kısıtlarken her türlü özgürlüğü istiyor.