Bende ailemle yaşayan bekar 33 yaşında biriyim. Neden benden olmasın 😅ayrıca kimimiz aileye bağlı olduğu için ekonomik. Kimimizde ailesini sevdiği için, ayrı eve çıkamıyor. Kira fiyatlarını biliyorsun. Aldığım maaşın hepsini kiraya verecek değilim. Nasıl geçinicez. Ailemle yaşıyorum mecbur
🤣🤣🤣🤣🤣 kadınların içindeki bu umut hiç mi bitmez herşeyini feda edip her fedakarlığı yapıp aşağlanmak ilgisizlik ve sonunda ihanete uğramak hoşunuza mı gidiyor? Bıkmadan usanmadan kazıp çölde su aramak gibi bişey bu hala olur mu umudu 😄 anlayın artık tüm erkekler sapık bencil gaddar vahşi kibar görünümün beyfendiliğin altında yatan gerçek bu
Kardeş bu nasıl bir kafa? Kendinde olan özellikleri tüm erkeklere genelliyorsun herhalde? ya da başka bir ihtimal, Erkek profili açmış ve aklınca erkekleri aşağılamaya çalışan bir kadınsın. Erkek olmak bu kadar zoruna gidiyorsa kestir gitsin! 🤨 ameliyat masrafları bizden 👍
Tabi sen bunların tam tersisindir kesin ben yemesemde yedirecek çok kız çok 🤣🤣 bence senbu kafada devam et ameliyat paran benden kestir nasılsa hiç bi yere sokamayacaksın 😉👍😀
Ablacım sen nasıl bir darbe yedin bir erkek tarafından nasıl bir travma yaşadın da böyle bir ruh hastasına dönüştün çakma feminist seni 😄 son dediğine bir şey yazardım da soru sahibine saygımdan susuyorum. git tedavi ol normal değilsin 👍
Ailesi ile yaşayan Erkekten neden olmasın? Aile ye bağlılığını gösteriyor bu bence aklınızdaki soru benle olduğunda da bir kulağı ailesinde mi olucak ise o kişiden kişiye değişir bence. :)
Niye olmasın ya ailesiyle yaşayan erkeğe niye bu gözle bakıyorsunuz sanki çok güzel bir ortamda yaşıyoruz herkesin cepler dolu ev alabiliyor ayrı eve çıkabiliyorda sanki bizler yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz
18 yaşındayım imkan olsa 14 yaşımda ayrılırdım sen düşün 30+ adam bile isteye kalmıyordur zaten zorunluluktandır diyeceğimde en b"ktan durumda bile olsa mental sağlık için bile min 22' max 25'de aile evinden çıkılmalı diye düşünüyorum
Ailesiyle yaşayan biri için nerede öpebilirim seni diye düşündüm mü diye biraz düşündüğümde düşünmedim demek zor oluyor gibi gibi En azından dürüstüz bibibibibibi yapıp hanfendi takılıp da bi parmakta 5 adam çevirmiyoruz 😂
Ah be laz kızı bu kadarı yetmez mermi ataydin 😏🤣 Şaka bir yana kısmen etkisi olabilir elbet ama Böyle adamlar bir yandan da aile hayatına düşkün adamlardir. Aile hayatına düşkün olan adam eşine, çocuklarına da aynı şekilde düşkün olur uzun süre ailesinden uzak yaşayan adam zamanla bencillesir aile ortamına yabancılaşır. buda ciddi ilişkiler de istenen bir durum değildir.
maalesef çok sayıda öyleleri var ülkede işsizlikte avrupanin bir numaralı ülkesiyiz. Sanayi sıfir üretim çok düşük o yüzden gençler avrupaya amerikaya gidiyorlar. O yüzden evlenme yaşı 5 yıl arttı
Ben de bekarım ve ailemle yaşıyorum. İşten eve evden işe gidip geliyorum. Sürekli evlen evlen diye başımın etini yiyorlar ama çirkinim bana hiçbir kız bakmaz.
Ailesi ile yaşamasında bir sorun yokta sorun şu olabilir aileyi çok dinliyor mu ve her dediğini yapıyor mu eğer böyle bir şey varsa padişah olsa bile olmaz çok sakıncalı bence Allah uzak etsin
Olmaz. 35+ yaşına kadar kendi ayaklarının üzerinde durması lazım. Erkek bu. Sorumluluklarını taşıyabilecek. Dünkü çocuk değil. işi de olacak. Parasını da kazanacak. Eve de ekmek getirecek.
Tüm bunları yapıp da ailesiyle yaşıyor olamaz herkesin bütçesi ayriyeten kira ödemeye yetmeyebilir, hazırda bir ev var zaten onun kira gideri varken niye iki tane kira gideri olsun ki?
Olur. Kimse keyfi olarak ailesiyle yaşamıyor bu ülkede. Maalesef bazen bazı şanssızlıklar buna sebep oluyor. Ayrıca öpmeyi kafasına koyan, bunu başka yerlerde de bolca ve uzun uzun yapar.
Amacınız insanları ailesinden kopartmak mı bu soruyu görünce aa ben ailemden ayrılim doğrusu buymuş dedirtmek mi ben ailesiyle yaşamayan biriyle olmak istemem ailesiyle yaşamayan insan yani anasını babasını atan senide atar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Olur ya Allah’tan benimki üç yıl ile yırtıyor 27 daha
Aman aman alışmasın
İlerdeki eşi düşünsün onu da vallahi jdjd
30 bekar erkek bana göre şimdiye kadar ayrı eve çıkması lazımdı. Olmaz sanki fhgjg emin de değilim gibi 😃
Olur tabi niye olmasın...
Olur 😂😂
Biraz çağdaşlık lütfen ahaha bunu da kastetmemiştik kskakdja
Bende ailemle yaşayan bekar 33 yaşında biriyim. Neden benden olmasın 😅ayrıca kimimiz aileye bağlı olduğu için ekonomik. Kimimizde ailesini sevdiği için, ayrı eve çıkamıyor. Kira fiyatlarını biliyorsun. Aldığım maaşın hepsini kiraya verecek değilim. Nasıl geçinicez. Ailemle yaşıyorum mecbur
Gayette olur, bence olmaması için sebep yok. 🤣🤣 tenhada sıkıştırır yine öperim ben 🤣🤣
Zorlamasınlar insanı nddjs
Yaramazlık yapan birisiinnn
🤣🤣🤣🤣🤣 kadınların içindeki bu umut hiç mi bitmez herşeyini feda edip her fedakarlığı yapıp aşağlanmak ilgisizlik ve sonunda ihanete uğramak hoşunuza mı gidiyor? Bıkmadan usanmadan kazıp çölde su aramak gibi bişey bu hala olur mu umudu 😄 anlayın artık tüm erkekler sapık bencil gaddar vahşi kibar görünümün beyfendiliğin altında yatan gerçek bu
Kardeş bu nasıl bir kafa? Kendinde olan özellikleri tüm erkeklere genelliyorsun herhalde? ya da başka bir ihtimal, Erkek profili açmış ve aklınca erkekleri aşağılamaya çalışan bir kadınsın. Erkek
olmak bu kadar zoruna gidiyorsa kestir gitsin! 🤨 ameliyat masrafları bizden 👍
Tabi sen bunların tam tersisindir kesin ben yemesemde yedirecek çok kız çok 🤣🤣 bence senbu kafada devam et ameliyat paran benden kestir nasılsa hiç bi yere sokamayacaksın 😉👍😀
Ablacım sen nasıl bir darbe yedin bir erkek tarafından nasıl bir travma yaşadın da böyle bir ruh hastasına dönüştün çakma feminist seni 😄 son dediğine bir şey yazardım da soru sahibine saygımdan susuyorum. git tedavi ol normal değilsin 👍
Kanka karısızlıktan bana mı yürüyon kızlar bakmıyor diye cidden merak ediyorum söylediklerimin hangisi yalan
Nerden geliyor aklına böyle fitne fücur sorular 😂😂 Kaçak öpüşmek eğlencelidir, dert tasa etmesin hatun kişiler 😅😅
Aaa aa neresi fitne fücur
Şakaydı Mrs. High society 😉 hemen teyakkuza geçmişsin 😅
Napak ya 😅
😁😁
Haha biraz sakin ol miss high society 😂😂
Merhaba,
Ailesi ile yaşayan Erkekten neden olmasın? Aile ye bağlılığını gösteriyor bu bence aklınızdaki soru benle olduğunda da bir kulağı ailesinde mi olucak ise o kişiden kişiye değişir bence. :)
#Just
Ailesiyle yaşayınca neden olmasın
Ailesiyle yaşayınca ne oluyo
Bir şey olmuyor
Aslında tam tersi sormalıydın bu soruyu
Sana ne ki acaba
Evet olur. Adam ailesi ile yasıyor. Ne yapsın ayrı evde mi yaşasın?
Evet
Niye?
Niye olmasın ya ailesiyle yaşayan erkeğe niye bu gözle bakıyorsunuz sanki çok güzel bir ortamda yaşıyoruz herkesin cepler dolu ev alabiliyor ayrı eve çıkabiliyorda sanki bizler yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz
Ayat koşulları her inşanın hayatı aynı olacak diye biy şey yukk❄️☃️ Bu nidenle olabilir 🦄🦄
🤗🌼
🌺🦄🪻🦄
Çok iyi yemek yaparım diye yalan söylerler sgdhs
Doğru 😅
18 yaşındayım imkan olsa 14 yaşımda ayrılırdım sen düşün 30+ adam bile isteye kalmıyordur zaten zorunluluktandır diyeceğimde en b"ktan durumda bile olsa mental sağlık için bile min 22' max 25'de aile evinden çıkılmalı diye düşünüyorum
Ailesiyle yaşayan biri için nerede öpebilirim seni diye düşündüm mü diye biraz düşündüğümde düşünmedim demek zor oluyor gibi gibi En azından dürüstüz bibibibibibi yapıp hanfendi takılıp da bi parmakta 5 adam çevirmiyoruz 😂
Aşk olsun laz kızı neden olmasınmis 🤦 sordun bunu kırdın kalbimizi 😏
Şımarık oluyorsunuz, rahata alışıyorsunuz
Ah be laz kızı bu kadarı yetmez mermi ataydin 😏🤣 Şaka bir yana kısmen etkisi olabilir elbet ama Böyle adamlar bir yandan da aile hayatına düşkün adamlardir. Aile
hayatına düşkün olan adam eşine, çocuklarına da aynı şekilde düşkün olur uzun süre ailesinden uzak yaşayan adam zamanla bencillesir aile ortamına yabancılaşır. buda ciddi ilişkiler de istenen bir durum değildir.
26 yasindayim ailemle yaşıyorum. Ne gibi olumsuzluğu olabilir ki bana karismazlar etmezler
Ekmek elden su gölden, olmaz öyle jdj
Ekmek elden su gölden diye bişey yok, memurum calisiyorum çoğu işimi kendim görüyorum zaten
İstisna olabilirsin :D
Eyvallah o zaman sosyetik şekil
Beleş yemek ve wifi var niye ayrı eve çıkalım.
Beleş olduğuna emin misin
He
Tabi siz kadınlar için tam kandırılacak erkek modelidir 😄
Kandırmak biz kadınlar, kadınlar ve kandırmak :D bu terslikte bir iş var
Aynen aynen 😂
İzlediğin bir filmin etkisinde kalmışsın 🥹
Ben romantik film izlemem unutmuşsun 😋
Romantik değilmiş zaten bu dram belki de thriller
Tabi tabi tabi tabi xd
maalesef çok sayıda öyleleri var ülkede işsizlikte avrupanin bir numaralı ülkesiyiz. Sanayi sıfir üretim çok düşük o yüzden gençler avrupaya amerikaya gidiyorlar. O yüzden evlenme yaşı 5 yıl arttı
Ben de bekarım ve ailemle yaşıyorum. İşten eve evden işe gidip geliyorum. Sürekli evlen evlen diye başımın etini yiyorlar ama çirkinim bana hiçbir kız bakmaz.
Ailesi ile yaşamasında bir sorun yokta sorun şu olabilir aileyi çok dinliyor mu ve her dediğini yapıyor mu eğer böyle bir şey varsa padişah olsa bile olmaz çok sakıncalı bence Allah uzak etsin
Olmaz. 35+ yaşına kadar kendi ayaklarının üzerinde durması lazım. Erkek bu. Sorumluluklarını taşıyabilecek. Dünkü çocuk değil. işi de olacak. Parasını da kazanacak. Eve de ekmek getirecek.
Tüm bunları yapıp da ailesiyle yaşıyor olamaz herkesin bütçesi ayriyeten kira ödemeye yetmeyebilir, hazırda bir ev var zaten onun kira gideri varken niye iki tane kira gideri olsun ki?
*olamaz mı
Olur.
Kimse keyfi olarak ailesiyle yaşamıyor bu ülkede. Maalesef bazen bazı şanssızlıklar buna sebep oluyor.
Ayrıca öpmeyi kafasına koyan, bunu başka yerlerde de bolca ve uzun uzun yapar.
Işsiz güçsüzse zor ama anne babasına sahip çıkmak içinde onlarla kalıyor olabilir o zaman çok güzel olur
evli değilken ayrı eve çıkıp neden extra masrafa gireyim ki kafam rahat
Olur olur bence harika olur.
Sağ da sol da, barda pavyonda, gizli mekanlarla olacağına evde oturan daha hayırlıdır bence
Oo tabiki bu erkeklerden olur ama kızlar sevmeye bilir çünkü o yaşa kadar anasının dizinde sürün erkek sevmezler 😂
Ailemle yaşayan 34 yaşındaki erkeğim. Bir türlü evlenemedim. Bana kız bakmıyorlar, şahsen bulamıyorum. Çok kötüyüm.
Kendi ayakları üstünde duracak kadar güçlü ama tercihen düzen olarak aile hayatından dğzeninden de çıkmamış birinden olur
Olmaz ya 30 yaşına kadar ailesinin evinden çıkamayan bir insanlar olur mu? Hala ailesinin evinden çıkan oldu evlense bile.
ՏҽӀɑʍՏ bence kadının kendi kararıdır. isterse olabilir tabi ki de. önemli olan iki insanın birbirini çok sevmesidir.
Türkiye'deki bu durum erkeklerin yani bizlerin üşengeç olması ayrı eve çıksak yemeği kim yapacak sağolsun annelerimiz kahrımızı çekiyorlar
Valla yaş 36 ailemle yasiyorum. Cok da guzel. Yedigim onum de yemedigim arkam da karı kız dırdırı yok. 😂
Ben ailemle yaşıyorum. Tek yaşayıp bataklığa düşmektense en azından böylesi iyi.
Vala bana da saçma geliyor bu durum ama işte 😅
Ne yani erkek 30 yaşına gelince kendine ev satın alıp ayrı yerde mi yaşamalı? Bu ne mantık?
Eskiden olsaydı sorundu ama günümüzde 30 yaşında bekar olmak normal
Şundan bundan olur mu diye soruyorsan bil ki ondan olmaz..
Bakalim bizim hakkimizda ne düşünülüyor ogrenelim. % kac olumlu gorus belirtmis acaba 😃
Heee sorun opmekse o mevzu kolay yahu 😃
Niye olmasın ki. hem öpüşmek için illa bir yer mi lazım. ne zaman istersem o zaman öperim.
bence olmaz
kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli
Kimine olur, kimine olmaz tercih meselesi bu tamamen..
Bilmem ki erkeklerle ilgilenmiyorum. Gerçi kadınlarla da ilgilenmiyorum
Ne olduğu önemli. Öyle insanlar da vardır elbet. Ama bana göre ancak sucuklu yumurta olur. 😅
Ailesiyle yaşaması önemli değil de 30 büyük ya
Amacınız insanları ailesinden kopartmak mı bu soruyu görünce aa ben ailemden ayrılim doğrusu buymuş dedirtmek mi ben ailesiyle yaşamayan biriyle olmak istemem ailesiyle yaşamayan insan yani anasını babasını atan senide atar
Yaşım 34 ve hâlâ annem ve ikiz kardeşim ile birlikte yaşıyorum. 🙂
Ancak gelecekte yeni bir aile kurmak istiyorum.
Bilmem ki? Sence. Bu arada ailem mezarda onlar yasamiyor onlar ne oluyor.. kaşar erkek mi? Kafa kafa değil arkadaş.
Ne alakası var, konuyu çarpıtmayalım lütfen
Seni bilmem ama hayat seviyor insanı konuşunca boş mu oluyor? Fikrim bu
Eğlence amaçlı sorulmuş sorular bunlar.. yoksa her türlü olur yani, neden olmasın. Abartmayın her şeyi lowww
Hayat beni seve seve getirdi. Acı gerçekler yaşadıktan sonra öğreniyor insan. Dokunmuyor hiç bir şey
Olmaz rahat opusemeyiz sjfjdjd
İkimizin de aklında aynı düşünce sjdja
Olur, olsun.. :/
Yumurta bile kıramıyor 🥹
Çay koyar.. 😕
Çay koymakta ne var ya 🙄
Öğrenir zamanla.. 😄
Öğrenmeye var mı gönlü? 😃
Gönlü olacak hale gelirse belki.. 😄
Gelmez mi ki, gelmedi mi ki
Pratik yapmalı, lafla olmaz.. 😀
Her şey beyinde başlar :D önce kabul etmeli
Beyin yoksa.. 😄
İstemeyiz o zaman 😒
Yani bilemedim 😄 Bence zor olur.
30+ üstü çamaşırlarını bile yıkayamıyor 🥹
Annesinin prensesleri 🥹
Çok hazıra alışıyorlar ya 🙄
Neyse ki ailemle yaşamıyorum ahha
Erkenden ayrılmışsın aile evinden djdj
Ayrılmadım kovuldum. 16 idi yaş :D
Evet sıradaki sorum ‘seni kapıya mı attılar?’ Olacaktı djdja
Sen demeden ''seni kapıya mı attılar?'' ı anladım hahah
Kritere bak adam belki de para biriktirip ailesine destek oluyor. Niye olmasın
Olabilme ihtimali var ya, bir kaç arkadaşım var ayrı eve çıkamadım :)
Saygılı, güven veren bir erkekten olur aile evinde yaşayıp yaşamaması pek önemli değil sanki ya🙄
Olur olur:D dudak ideal kdkdkfkf
Yaaaani olmasa daha iyi olur ama
Kendi dünyası olmasını isterim