Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende ailemle yaşayan bekar 33 yaşında biriyim. Neden benden olmasın 😅ayrıca kimimiz aileye bağlı olduğu için ekonomik. Kimimizde ailesini sevdiği için, ayrı eve çıkamıyor. Kira fiyatlarını biliyorsun. Aldığım maaşın hepsini kiraya verecek değilim. Nasıl geçinicez. Ailemle yaşıyorum mecbur
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 kadınların içindeki bu umut hiç mi bitmez herşeyini feda edip her fedakarlığı yapıp aşağlanmak ilgisizlik ve sonunda ihanete uğramak hoşunuza mı gidiyor? Bıkmadan usanmadan kazıp çölde su aramak gibi bişey bu hala olur mu umudu 😄 anlayın artık tüm erkekler sapık bencil gaddar vahşi kibar görünümün beyfendiliğin altında yatan gerçek bu
14 Yorumla- 1 yıl
Kardeş bu nasıl bir kafa? Kendinde olan özellikleri tüm erkeklere genelliyorsun herhalde? ya da başka bir ihtimal, Erkek profili açmış ve aklınca erkekleri aşağılamaya çalışan bir kadınsın. Erkek
olmak bu kadar zoruna gidiyorsa kestir gitsin! 🤨 ameliyat masrafları bizden 👍 - 1 yıl
Tabi sen bunların tam tersisindir kesin ben yemesemde yedirecek çok kız çok 🤣🤣 bence senbu kafada devam et ameliyat paran benden kestir nasılsa hiç bi yere sokamayacaksın 😉👍😀
- 1 yıl
Ablacım sen nasıl bir darbe yedin bir erkek tarafından nasıl bir travma yaşadın da böyle bir ruh hastasına dönüştün çakma feminist seni 😄 son dediğine bir şey yazardım da soru sahibine saygımdan susuyorum. git tedavi ol normal değilsin 👍
- 1 yıl
Kanka karısızlıktan bana mı yürüyon kızlar bakmıyor diye cidden merak ediyorum söylediklerimin hangisi yalan
1 yılOlur, olsun.. :/
113 Yorumla- 1 yıl
Yumurta bile kıramıyor 🥹
- 1 yıl
Çay koyar.. 😕
- 1 yıl
Çay koymakta ne var ya 🙄
- 1 yıl
Öğrenir zamanla.. 😄
- 1 yıl
Öğrenmeye var mı gönlü? 😃
- 1 yıl
Gönlü olacak hale gelirse belki.. 😄
- 1 yıl
Gelmez mi ki, gelmedi mi ki
- 1 yıl
Pratik yapmalı, lafla olmaz.. 😀
- 1 yıl
Her şey beyinde başlar :D önce kabul etmeli
- 1 yıl
Beyin yoksa.. 😄
- 1 yıl
İstemeyiz o zaman 😒
- 1 yıl
teşekkür ederim güzelim.. 😘
- 1 yıl
Rica ederim canım 🖤
- 31 Yorumla
- 1 yıl
Biraz çağdaşlık lütfen ahaha bunu da kastetmemiştik kskakdja
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur ya Allah’tan benimki üç yıl ile yırtıyor 27 daha
22 Yorumla- 1 yıl
Aman aman alışmasın
- 1 yıl
İlerdeki eşi düşünsün onu da vallahi jdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi niye olmasın...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 271b cevap paylaştı.
u 1 yılՏҽӀɑʍՏ bence kadının kendi kararıdır. isterse olabilir tabi ki de. önemli olan iki insanın birbirini çok sevmesidir.
10 Yorumla Gayette olur, bence olmaması için sebep yok. 🤣🤣 tenhada sıkıştırır yine öperim ben 🤣🤣
52 Yorumla- 1 yıl
Zorlamasınlar insanı nddjs
- 1 yıl
Yaramazlık yapan birisiinnn
30 bekar erkek bana göre şimdiye kadar ayrı eve çıkması lazımdı. Olmaz sanki fhgjg emin de değilim gibi 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılNerden geliyor aklına böyle fitne fücur sorular 😂😂 Kaçak öpüşmek eğlencelidir, dert tasa etmesin hatun kişiler 😅😅
15 Yorumla- 1 yıl
Aaa aa neresi fitne fücur
- 1 yıl
Şakaydı Mrs. High society 😉 hemen teyakkuza geçmişsin 😅
- 1 yıl
Napak ya 😅
- 1 yıl
😁😁
- 1 yıl
Haha biraz sakin ol miss high society 😂😂
Merhaba,
Ailesi ile yaşayan Erkekten neden olmasın? Aile ye bağlılığını gösteriyor bu bence aklınızdaki soru benle olduğunda da bir kulağı ailesinde mi olucak ise o kişiden kişiye değişir bence. :)20 Yorumla
1 yılAilesiyle yaşayınca neden olmasın
Ailesiyle yaşayınca ne oluyo
23 Yorumla- 1 yıl
Bir şey olmuyor
- 1 yıl
Aslında tam tersi sormalıydın bu soruyu
- 1 yıl
Sana ne ki acaba
1 yılEvet olur. Adam ailesi ile yasıyor. Ne yapsın ayrı evde mi yaşasın?
22 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Niye?
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Niye olmasın ya ailesiyle yaşayan erkeğe niye bu gözle bakıyorsunuz sanki çok güzel bir ortamda yaşıyoruz herkesin cepler dolu ev alabiliyor ayrı eve çıkabiliyorda sanki bizler yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz
10 YorumlaAyat koşulları her inşanın hayatı aynı olacak diye biy şey yukk❄️☃️ Bu nidenle olabilir 🦄🦄
12 Yorumla- 1 yıl
🤗🌼
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok iyi yemek yaparım diye yalan söylerler sgdhs
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😅
Amacınız insanları ailesinden kopartmak mı bu soruyu görünce aa ben ailemden ayrılim doğrusu buymuş dedirtmek mi ben ailesiyle yaşamayan biriyle olmak istemem ailesiyle yaşamayan insan yani anasını babasını atan senide atar
10 Yorumla
1 yıl18 yaşındayım imkan olsa 14 yaşımda ayrılırdım sen düşün 30+ adam bile isteye kalmıyordur zaten zorunluluktandır diyeceğimde en b"ktan durumda bile olsa mental sağlık için bile min 22' max 25'de aile evinden çıkılmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılAilesiyle yaşayan biri için nerede öpebilirim seni diye düşündüm mü diye biraz düşündüğümde düşünmedim demek zor oluyor gibi gibi En azından dürüstüz bibibibibibi yapıp hanfendi takılıp da bi parmakta 5 adam çevirmiyoruz 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılAşk olsun laz kızı neden olmasınmis 🤦 sordun bunu kırdın kalbimizi 😏
12 Yorumla- 1 yıl
Şımarık oluyorsunuz, rahata alışıyorsunuz
- 1 yıl
Ah be laz kızı bu kadarı yetmez mermi ataydin 😏🤣 Şaka bir yana kısmen etkisi olabilir elbet ama Böyle adamlar bir yandan da aile hayatına düşkün adamlardir. Aile
hayatına düşkün olan adam eşine, çocuklarına da aynı şekilde düşkün olur uzun süre ailesinden uzak yaşayan adam zamanla bencillesir aile ortamına yabancılaşır. buda ciddi ilişkiler de istenen bir durum değildir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yıl26 yasindayim ailemle yaşıyorum. Ne gibi olumsuzluğu olabilir ki bana karismazlar etmezler
14 Yorumla- 1 yıl
Ekmek elden su gölden, olmaz öyle jdj
- 1 yıl
Ekmek elden su gölden diye bişey yok, memurum calisiyorum çoğu işimi kendim görüyorum zaten
- 1 yıl
İstisna olabilirsin :D
- 1 yıl
Eyvallah o zaman sosyetik şekil
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beleş yemek ve wifi var niye ayrı eve çıkalım.
12 Yorumla- 1 yıl
Beleş olduğuna emin misin
1 yılTabi siz kadınlar için tam kandırılacak erkek modelidir 😄
16 Yorumla- 1 yıl
Kandırmak biz kadınlar, kadınlar ve kandırmak :D bu terslikte bir iş var
- 1 yıl
Aynen aynen 😂
- 1 yıl
İzlediğin bir filmin etkisinde kalmışsın 🥹
- 1 yıl
Ben romantik film izlemem unutmuşsun 😋
- 1 yıl
Romantik değilmiş zaten bu dram belki de thriller
- 1 yıl
Tabi tabi tabi tabi xd
Aşk İlişkileri konusunda 18,8b cevap paylaştı. maalesef çok sayıda öyleleri var ülkede işsizlikte avrupanin bir numaralı ülkesiyiz. Sanayi sıfir üretim çok düşük o yüzden gençler avrupaya amerikaya gidiyorlar. O yüzden evlenme yaşı 5 yıl arttı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen de bekarım ve ailemle yaşıyorum. İşten eve evden işe gidip geliyorum. Sürekli evlen evlen diye başımın etini yiyorlar ama çirkinim bana hiçbir kız bakmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ailesi ile yaşamasında bir sorun yokta sorun şu olabilir aileyi çok dinliyor mu ve her dediğini yapıyor mu eğer böyle bir şey varsa padişah olsa bile olmaz çok sakıncalı bence Allah uzak etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz. 35+ yaşına kadar kendi ayaklarının üzerinde durması lazım. Erkek bu. Sorumluluklarını taşıyabilecek. Dünkü çocuk değil. işi de olacak. Parasını da kazanacak. Eve de ekmek getirecek.
12 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur.
Kimse keyfi olarak ailesiyle yaşamıyor bu ülkede. Maalesef bazen bazı şanssızlıklar buna sebep oluyor.
Ayrıca öpmeyi kafasına koyan, bunu başka yerlerde de bolca ve uzun uzun yapar.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılIşsiz güçsüzse zor ama anne babasına sahip çıkmak içinde onlarla kalıyor olabilir o zaman çok güzel olur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
1 yılevli değilken ayrı eve çıkıp neden extra masrafa gireyim ki kafam rahat
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur olur bence harika olur.
Sağ da sol da, barda pavyonda, gizli mekanlarla olacağına evde oturan daha hayırlıdır bence10 Yorumla
1 yılOo tabiki bu erkeklerden olur ama kızlar sevmeye bilir çünkü o yaşa kadar anasının dizinde sürün erkek sevmezler 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Ailemle yaşayan 34 yaşındaki erkeğim. Bir türlü evlenemedim. Bana kız bakmıyorlar, şahsen bulamıyorum. Çok kötüyüm.
10 Yorumla
1 yılOlmaz ya 30 yaşına kadar ailesinin evinden çıkamayan bir insanlar olur mu? Hala ailesinin evinden çıkan oldu evlense bile.
10 YorumlaTürkiye'deki bu durum erkeklerin yani bizlerin üşengeç olması ayrı eve çıksak yemeği kim yapacak sağolsun annelerimiz kahrımızı çekiyorlar
20 YorumlaValla yaş 36 ailemle yasiyorum. Cok da guzel. Yedigim onum de yemedigim arkam da karı kız dırdırı yok. 😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben ailemle yaşıyorum. Tek yaşayıp bataklığa düşmektense en azından böylesi iyi.
20 Yorumla
1 yılVala bana da saçma geliyor bu durum ama işte 😅
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ne yani erkek 30 yaşına gelince kendine ev satın alıp ayrı yerde mi yaşamalı? Bu ne mantık?
10 Yorumla
1 yılEskiden olsaydı sorundu ama günümüzde 30 yaşında bekar olmak normal
10 YorumlaŞundan bundan olur mu diye soruyorsan bil ki ondan olmaz..
10 Yorumla
1 yılBakalim bizim hakkimizda ne düşünülüyor ogrenelim. % kac olumlu gorus belirtmis acaba 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Heee sorun opmekse o mevzu kolay yahu 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNiye olmasın ki. hem öpüşmek için illa bir yer mi lazım. ne zaman istersem o zaman öperim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbence olmaz
kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli10 Yorumla
1 yılKimine olur, kimine olmaz tercih meselesi bu tamamen..
10 Yorumla
1 yılBilmem ki erkeklerle ilgilenmiyorum. Gerçi kadınlarla da ilgilenmiyorum
10 Yorumla
1 yılNe olduğu önemli. Öyle insanlar da vardır elbet. Ama bana göre ancak sucuklu yumurta olur. 😅
10 Yorumla
1 yılAilesiyle yaşaması önemli değil de 30 büyük ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYaşım 34 ve hâlâ annem ve ikiz kardeşim ile birlikte yaşıyorum. 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Ancak gelecekte yeni bir aile kurmak istiyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi ayakları üstünde duracak kadar güçlü ama tercihen düzen olarak aile hayatından dğzeninden de çıkmamış birinden olur
10 Yorumla
1 yılBilmem ki? Sence. Bu arada ailem mezarda onlar yasamiyor onlar ne oluyor.. kaşar erkek mi? Kafa kafa değil arkadaş.
04 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var, konuyu çarpıtmayalım lütfen
- 1 yıl
Seni bilmem ama hayat seviyor insanı konuşunca boş mu oluyor? Fikrim bu
- 1 yıl
Eğlence amaçlı sorulmuş sorular bunlar.. yoksa her türlü olur yani, neden olmasın. Abartmayın her şeyi lowww
- 1 yıl
Hayat beni seve seve getirdi. Acı gerçekler yaşadıktan sonra öğreniyor insan. Dokunmuyor hiç bir şey
1 yılOlmaz rahat opusemeyiz sjfjdjd
11 Yorumla- 1 yıl
İkimizin de aklında aynı düşünce sjdja
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani bilemedim 😄 Bence zor olur.
13 Yorumla- 1 yıl
30+ üstü çamaşırlarını bile yıkayamıyor 🥹
- 1 yıl
Annesinin prensesleri 🥹
- 1 yıl
Çok hazıra alışıyorlar ya 🙄
1 yılNeyse ki ailemle yaşamıyorum ahha
14 Yorumla- 1 yıl
Erkenden ayrılmışsın aile evinden djdj
- 1 yıl
Ayrılmadım kovuldum. 16 idi yaş :D
- 1 yıl
Evet sıradaki sorum ‘seni kapıya mı attılar?’ Olacaktı djdja
- 1 yıl
Sen demeden ''seni kapıya mı attılar?'' ı anladım hahah
1 yılKritere bak adam belki de para biriktirip ailesine destek oluyor. Niye olmasın
10 Yorumla
1 yılOlabilme ihtimali var ya, bir kaç arkadaşım var ayrı eve çıkamadım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaygılı, güven veren bir erkekten olur aile evinde yaşayıp yaşamaması pek önemli değil sanki ya🙄
20 YorumlaOlur olur:D dudak ideal kdkdkfkf
20 Yorumla
1 yılYaaaani olmasa daha iyi olur ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendi dünyası olmasını isterim
10 Yorumla
1 yılBu devirde ekonomide her şey normal
10 YorumlaDerdi takılmak olan icin olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki bir ihtimal
10 Yorumla
1 yılHikayesini dinlemek lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?