Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyimi kimseyle paylaşmam. Hep bir gizli tarafım vardır. Bazı şeyler insanın kendisine kalmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Artık paylaşmam. Birisi vardı onun iyiliği için söylediğimi baskı zannederek beni tam da ailemle ilgili en hassas noktamdan hem de başkalarının yanında vurmuştu. Çok ağrıma gitmişti hiç beklemezdim. Kuzu gördüğüm bir anda kurda dönüşmüştü. O gün ona karşı olan saygım bitti sadece düzeltebileceğine inanarak ilişkiyi devam ettirmek istedim. Aşk sarhoşluğu idi benimkisi sonra kendisi ayrılmak istedi. Sebebi ben göründüğüm gibi değilmişim. 1 hafta sonra başkasıylandı. Lütfen kendi şahsınızla ilgili durumların sadece kabadan anlatın o da karşısı size anlatırsa. Ailevi meselelerinizden asla bahsetmeyin derim.
Selamlar🧯
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhh, aşkı en derininde hissetmek kadar güzel ne olabilir ki 🤩? Ben aşka tamamen teslim olan biriyim. Ama yine de biraz gizem her zaman iyidir diye düşünürüm. Yani, sevdiğin insanla her şeyi paylaşmak muhteşem olabilir ama küçük sırlar da ilişkiyi tatlı bir heyecanla besler bence!
Önemli olan dengeyi bulmak 🤔. Herkesin kendi özel alanı olmalı, bu da ilişkide büyümeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi sağlar. Sen sevgilinle sırlarını ne kadar paylaşıyorsun? Yoksa gizemli olmayı mı tercih ediyorsun? 🥰🎈10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- 1 ay
Herşeyi paylaşmak güzel ama onun bile bir sınırı ve çizgisi olmalı...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Sır saklamam. İçimde ki en ufak düşünceyi fikri paylaşmak isterim ki bilsin beni ve sevilen insanı daha da sevmeye sebep olur. Kafada takılı kalan bir şey olmaz, soru işareti kalmaz. sevilen şeyler daha zevkli hale gelir. Fikir alış-verişi sağlanır. farklı bakış açıları geliştirilir. Daha doyurucu, daha keyifli sohbet edilir. karşıdaki insanın zekasına hayran kalırsın, sadece güzel/yakışıklı olmadığını tekrar tekrar görürsün. Temeldeki güven duygusu daha bir perçinlenir, gizli saklı yaşanmaz.
10 Yorumla- 1 ay
Ben çok düz bir insanım ya. İçimden geleni direkt söylüyorum. Konuşasım varsa içimin bi bildiği vardır yanılgısı sanırım. Özellikle yanımda sevdiğim bir insan oturuyorsa hayatımla ilgili en gereksiz detayları bile verebilirim ama bu da muhtemelen çoğu insanı sıkar. Susmayı öğrensem iyi olacak gibi..
10 Yorumla - 1 ay
Kim nasıl bakarsa baksın bazı sırların sır olarak kalması gerekliliğine şiddetle inanıyorum.
Elbette hayatımızdaki insan önemli ve paylaşılacak bir çok şey var. Fakat hepimizin gayet iyi bildiği bir gerçek var.
Biz ilişkilerde geçmişi kafaya takmayı çok seven bir toplumuz. Şu anda ki mutluluğu ve huzuru yaşamak yerine, olmuş bitmiş bir sırrın kökleri arasında boğulmayı ve karşı tarafı da boğmayı çok iyi yapıyoruz.
Özetle her şey anlatılmamalı.10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğim insan ile her şeyimizi paylaşırdık. Olması gereken de buydu.
Sevmek sevilmek böyle bir şey bana göre. Biri hakkında iyi veya kötü her şeyi bilip yine de onunla olmak, tümüyle kabul etmek.10 Yorumla - 1 ay
Hayır neden çünkü her şeyin bir sınırı olması gerek ayrıca o insan gün gelir o sırrı sana karşı kullanabilir hatta senden sırf bu yüzden gidebilir
10 Yorumla - 29 gü
Aklıma gelen benimle ilgili herşeyi paylaşmak isterim ki beni daha iyi tanısın sonradan sen boylemiydin diyemesin
10 Yorumla - 1 ay
Aynı anda hem sahiplenip hem özgür bırakabilirsin. İnce bi çizgi, yapabilen azdır. elf lisanı gibi ;)
10 Yorumla - 1 ay
Normal şartlarda hiç bir şey paylaşmayan ben sevince her şeyi paylaşmaya meyilli olurum ama yine her şeyi paylaşmam ama isterim bunu
10 Yorumla - 1 ay
Saklamak yok nefes nefese 100% her anına her haline tamamen beraber olunması gerek ruhsal bedensel
13 Yorumla- 1 ay
Senin için nefes alsin yeter
- 1 ay
@askkadini1222 ne alaka trollemeyi düzelt yetişemiyorum
Kimseyi engellemedim şimdiye kadar - 1 ay
Bir sus engelleme olayı değil nerenden anlıyorsun lafi birde master yapıyorum diyorsun yalan atma masterı olmasın
- 29 gü
Merak ettiği ne varsa paylaşırım gizleyecek bir durumum yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlatılacak şeyler var anlatılmayacak şeyler var. Resmen sürahi gibi içinin tamamını boşaltamazsın.
10 Yorumla- 29 gü
Bu tamamen onun ilgisine bağlı. İstemiyor, uzak duruyorsa açılmam.
10 Yorumla - 29 gü
Bazı sırlar benimle kalmalı bu devirde anana babana bile güvenmeyeceksin
10 Yorumla - 30 gü
Herşeyi paylaşırsında, sırlar söylenmez. Sır olarak sonsuza dek kalmalı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her şeyi paylaşırım çünkü sır saklamayı sevmiyorum. Her şey gün yüzüne çıkar zamanı gelince.
10 Yorumla- 1 ay
Tam %100 emin olduktan sonra ciddi ne bileyim adını koyarsak paylaşırım tabii
10 Yorumla - 1 ay
Seviyorsan istesende istemezsende bazı şeylerini paylaşaıyorsun.
10 Yorumla - 1 ay
Herşeyi paylaşamayacaksam sevmenin ne anlamı var ki.
10 Yorumla - 1 ay
Paylaşmak isterim cayır cayır konuşmak isterim ama karşımda mıy mıy olunursa hayat enerjim biter
10 Yorumla - 1 ay
Ben herşeyi anlatamam herkese en yakınındaki bile bazen bişiyleri bilmemeli
10 Yorumla - 1 ay
Her anımı paylaşmak isterim ama geçmiş hatalarımı paylaşmam.
10 Yorumla - 1 ay
Herşeyi paylaşırdım sevdiğim biri olsaydı kendimden başka sdfsdfdf 😃✌️
10 Yorumla - 1 ay
Sır falan sevmiyorum. Ama bu kendi kişisel alanlarını himaye eden insanlara da saygım vardır
10 Yorumla - 1 ay
Her şeyimi paylaşırdım öbür türlüsü samimi gelmiyor
10 Yorumla - 1 ay
İnsanın kendi özel alanı mutlaka olmalı.
Herşeyi herkesin bilmesine tabiki gerek yok10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Nazı şeyleri kendime saklarım keza hiç kimseye tam manasıyla güvenmem ailem dışında
10 Yorumla Herşeyimi paylaşıyorum aptal gibi
10 Yorumla- 29 gü
Güzel anılar biriktirmek daha önemli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Her şeyi paylaşırım
10 Yorumla- 1 ay
Kendime sakladığım sırlarım da olur
10 Yorumla - 1 ay
Hayır saklarım. Paylaşmam. Kimseye güven olmaz
10 Yorumla - 1 ay
He rzaman sinirlarim vardır.
10 Yorumla - u1 ay
ben her şeyimi paylaşırım tabi ki de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herşeyi paylaşmak
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiçbir kimse ile herşeyimi paylaşmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı. İnsanın bir özeli olmalı
10 Yorumla- 29 gü
Herseyi paylaşmak isterim
10 Yorumla - 29 gü
Paylaşırım her şeyimi
10 Yorumla - 1 ay
Sakladığım da olur
10 Yorumla - 1 ay
Sir vermem ya sır paylaşılmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. herşeyi değil
10 YorumlaSınırları kendime saklarım
10 Yorumla- 1 ay
kimseye herseyi söylemem