İçtiğim suya kadar anlatasım gelir, çenemi asla tutamam 😕

İçtiğim suya kadar anlatasım gelir, çenemi asla tutamam 😕

Ailesel konular hariç her şeyi anlatırım evet. Çünkü birine gerçekten kalbini açtıysan onunla her duygunu, her düşünceni paylaşmak istersin:)
Saklamak mesafe koymak gibi geliyor bana.
Ama tabii bazı şeyler vardır ki gizli kalması hem benim hem onun için daha iyidir. Onlar hariç, içimden ne geçiyorsa paylaşırım. Gerçek bağ böyle kurulur bence...❤️
Geçmişi anlatmam mesela. Çünkü sürekli sorgular durur. İleride önüne çıkarır. En iyisi bazı şeylerin saklı kalması. Ama gün içinde olan şeylerden her zaman bahsederim. Evliyim zaten eşime iş yerinde olanlardan bahsettiğimde bazen tripler yediğimde oluyor. Mesela İstabul'da çalışırken kadın arkadaşlar vardı. Evli bekar karışık. Bazen yiyecek filan getirirlerdi, kıyafetimi ütüleyen olurdu. Bunları kıskanırdı anlatınca. Ama ben yine de anlatırdım. Saklayacak veya yanlış bir şey yok ki bunda.
Bu aslında güzel bir şey bir yandan da çok sıkıntı. Arka planda ilişkiye zarar getirecek bir şey yapmıyorsan her şeyi anlatmana gerek yok zaten veya bazı konuları açıklama ihtiyacı duymana gerek yok. Bu konular harici her şeyi dedikodu gibi hayatındaki adama anlatıyorsan da bazı konulara dikkat etmelisin çünkü aşk hayatıyla arkadaşlık ilişkileri çok farklı oluyor. Hayatındaki adam başka türlü anlayabilir çünkü.
Anlatıyorum ama ona sorsan bi şey anlatmıyorum 🙄 benim gündemim o ben isterim o anlatsın ben dinleyeyim , en son tuvalleteyim çıkınca halledeceğim dedim.. yedi sülaleme kaydı 😏 neymiş giderken neden söylemedin 😏
Haklı 😕
Ben her zaman hemcinsimi tutarım 😂
Hahahaah😃 estağfurullah öyle bir sey yok millet gerçek sanacak
@inciitanesiii millet safsa biz ne yapalım😏
İnanmıştım.. ayıp ettin şu an
Şaka şaka
Aynı ben! 😅 Yani bazen sevgilime “şu an elimde çay var” bile demişliğim var. Ama bazı şeyler de var ki, sadece kendi içimde tutmak daha iyi oluyor bence. Gerçekten her detayı paylaşınca bazen boğabiliyorsun karşı tarafı. Ama dürüstlükten de şaşmam, ne sorarsa açıksözlüyüm! Sen de galiba dobra birisin, seviyorum böyle insanları! 💖🦋
Bu arada pembiş ceketine bayıldım, rengarenk giymek candır diyenlerdenim!
Cevap
45Cevap
Sevgilimden gizleyecek bir şeyim olmaz ama içtiğim suya kadar da anlatmam.
Bazı şeyler anlatilmamali kanlı bıçaklı olunca iyi olmuyor
Anlatırım herşeyi ya madem sevgilim bilsin bilmeli
Anlatırım, komşu olaylarını bile djfjs
anlatırım ben evet
Erkeğe her şey anlatılmaz , anlattığın her şey bir kavga sırasında önüne konulur bunu unutma , evlilikte de durum aynıdır
Yeni mottom; erkeğe her şey anlatılmazz. 😂😂 Haklısın valla abla
Tecrübe ettiğimiz için biliyorum 😂 sen abla sözü dinle sevgiline eşine bilmesi gerektiği kadar anlat bu kulağına küpe olsun 😂
Teşekkür ederim değerli tavsiyen için ( dedi ve çenesini tutamadı ) 😂😂😂
Haha 😂
Herşeyi snlatmaya gerk yk, sonra bize karşı kullanr
O da doğru :dd
Elite dizisindeki Carla ile Çakma Samuel (Küçük Emrah) fotoğrafı iyi olmuş :D soruya gelirsek herseyi anlatır miyim yerine göre karşımdaki ne kadar kendisini açarsa o kadar ama bazı şeyler ailevi konuları anlatmazdım sanırım birsey yok ama ailemle olan konuşmalarımın bazılarını bilsin istemem ki onun da anlatmasından yana değilim
Herşeyi anlatmak, ilişkinin ömrünü azaltır. Biraz da görüşmemek lazım, kendimizi özletmemiz lazım. Bu süre boyunca zaten evde oturup sabahtan akşama kadar yatmayız, işlerimiz olacaktır, bunlarla ilgilenirken yaşadığımız ilginç olay olursa buluştuktan sonra "ya benim de başıma şöyle şöyle" şeyler geldi diye anlatabilirsiniz. Soruya gelecek olursak, evet bazı şeyler gizli kalmalı.
Herkes bilmesi gerektiği şeyleri bilir.
Kasmaya gerek yok.
Önemli olan insanın vicdanlı olması.
Detay ben hdjdjd iç sesim; artık sus her şeyi anlatma meraklı ol
Yine ben.. şimdi tuvalete gidiyorum jsjssjjs
Meraklı ol jsjss gizemli ol yazacaktim
Hahaahhha 😂😂😂
😃gizem sadece bir isim ben de jsjss burcum ikizler anacım ben napım
Eşime arkadaşlarımın ailemin sırları özel konuları hariç herşeyi anlatırım.
Değiṣiyor. Bazen çenemi tutamıyorum herṣeyi gereksiz anlatıyorum, bazende hiç anlatasım gelmiyor ne gerek var diyorum.
Bence kalmalı hatta kendi çizgin olmalı o çizgiyi geçmemelisin ailevi meseleler mesela ya da kişisel özel alanın gibi en azından evlenene kadar
Çenenizi tutun ki gizemli ve merak uyandıran yanlarınız kalsın keşfedilmeyi değer olun.🧚♀️
Bazı şeyleri gizli kalmalı çünkü birgün önümüze gelir yani
gizlemeye ihtiyac duyacak birseyim yok, gizli sakli seyleri sevmiyorum hiç
Ben gizlemeyi beceremem sorarsa en ince ayrıntısına kadar anlatırım
Sevgilimden birsey gizlemem zaten oyle birisi sevgili yapmam bile bakalim nasip
Hayır, insanları kendi derdim ile meşgul etmeyi sevmiyorum, güven ile alakalı bir durum değil, sevgilime hiç anlatmam.
Anlatılmalı insan sevdiğinden bişey saklamamalı tabikide. Kötüyken arkandan vuracak kötülükte bi insan zaten kendi yaşar aynısını.
Gizli kalmamalı ama her şey konuşulmaz… yani Beşiktaş transferleri
konuşmam mesela
bazi seyler gizli kalmali ama ben cogu seyi anlatirim
Valla Tuvalette yaşadığım duyguları bile söylerim
Sevgilim yok olmaması daha iyi zaten benim için tabi
Hahahahah bir şey derdim de ayıp olur ya dhhdhsnsns
Sorarsa anlatırım, sormazsa ve söyleyince sorun olabilecek bir şey varsa, görmemiş gibi yaparım 😂
Anlatılcak şey var antılmayacak şey var bacım
Hayır anlatmam. Duyması gerektiğinde zaten söylerim
Sevgilimle olduğu için tabikide sonucta iki ayrı vucutta bir olmak mesele
Düşünceme göre her şey anlatılmalı ve her şeye rağmen kalıyorsa seviyorsa benim insanımdır.
Çenem durmaz anlatırım
Anlatırım maalesef
Bence evlilikte bile bazı şeyler kişiye özel kalmalı. Karşı tarafla herhangi bir bağlantısı olmadığı takdirde.
Herşeyi de anlatmayalım birbirimize tabi devasa sırlar olsun demiyorum ama ufak tefek gizemler güzel olabilir
Yani gizli kalsin okadarda eşşek olma
Anlatmam bazı şeyler gizli kalmalı
Her şeyi anlatmam
Eşe bile her şey anlatılmaz.
Aslında anlatılmalı ama kimse anlatmaz
Ben de hiç tutamıyorum çene mi ya
Anlatırım 😂
Bilmesi gerekeni bilsin bende sormam anlatmasın
İşte bu olgunluk oluyor :)
Senin gibilerin çoğalması dileğiyle
Saklamam gereken bir şey yok, her şeyim normal.
Olsaydı anlatırdım.
Asla anlatmam olur mu öyle şey yatın kullanır sana karşı
anlatmam ayol
bazı şeyler bana kalmalı
Anlattık da ne oldu hiçbir şey güvendiğiniz dağlara kar yağdı
Bazı şeyleri gizli kalırım.
Her şeyi anlatmam her şeyi bilmesine gerek yok
Bazı şeyler gizli kalmalı
Gizli kalmalı
Bazı şeyler gizli kalmalı
Bazi seyler soylenmez
Bazı şeyler anlatmamak gerekiyor