Tanıdıklarınız ayrı güvendikleriniz ayrı her ikisi de paylaşır mısın?

Bazı insanlar ile bazı sırlarımı paylaşırım ama hiçbir insan ile bütün sırlarımı paylaşmam (kendim ile bile) çünkü her insana güvenilebilecek konular farklıdır, hangi konuda güveniyorsam o konuda bir sırrımı paylaşırım.
Seviyorsam ve güveniyorsam paylaşırım elbette ama her ne olursa olsun belli sınırlar var hazır şeyleri paylaşmam..
Cevap
17Cevap
Öyle pek aman aman bir sırrım yok, ne kimsenin sırrını isterim ne de ben anlatırım. Zaten iki kişinin bildiği de asla sır değildir :))
Evet sevdiğim güvendiğim insana sır veririm tabi ki de.. ama bunun için güvenmek gerekiyor samimiyet gerekiyor oda zor maalesef.
Paylaşırım ama sonra gidip başkasına ya da konunun sahibine söylerler pişman olurum.
Herkese paylaşmamak gerek, sadece cok güvendiği birisine isterse paylaşabilir. ✌🏻
İşte o çok güvendiğim birisi beni kaç kere sattı.
Ya öyle bende dünyanın en büyük sırlarıda yok şahsen. Varsa bir şeyler paylaşırım.
Kimseyi sırlarla meşgul etmeyi sevmesem de bazı şeyleri anlatırım
Duruma göre değişir. Çok güvenip sır vermediğim de var. Hiç güvenip sırrımı bilen de
Her sevdiğime paylaşmam.
hayır paylaşmam. sır sırdır benimle ölür
Hayır sırlarım bende kalır
Gizli olan hiçbirşeyi sevmem.
Sevdiklerim ve sırlarım kendi içinde özeldir.
Hayır
Gizemliyim ektra bu konularda
Gevezelik yapmayı sevmem..
Sevmediklerimin dahi paylaşmayan ben
Genelde paylaşmam.
Paylaşmam..
Hayir.
Hayır paylaşmam
hayır rajona ters
ben birlikte oldugum kişileri yolda görsem o selam vermeden selam bile vermem rajona ters
hayır paylaşmam
Tâbikideee
Pek değil ya
Evet
Sır paylaşılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar