Aslında kişiden kişiye değişir. O seninki çok normal bir şeymiş gibi havadan sudan bahsediyormuş gibi anlatıyorsa ve bunu ve bazen de bunu ''Espri'' altında gülerek basit ve komik bir şeymiş gibi anlatıyor/bahsediyorsa gerçekten sorun olabilir ve tabii olay ciddiyet seviyesini çoktan aşmışsa böyle bir ilişki bitmeye mahkumdur. Aynı zamanda bahsettiğim olaylar gerçekleşirse veya gerçekleştiyse tabii karşı tarafta sırları ''Basit'' bir şekilde anlatabilir. Yani diyeceğim o ki her şey karşılıklı. Ancak iki tarafta bahsetmiyorsa anlatmıyorsa kimseye bu doğru olandır anlatarak ilk hamleyi kesinlikle ama kesinlikle siz yapmamalısınız. Bence en doğru olan biriyle ne kadar yakın olursanız olun sırrınızı anlatırken iki kere düşünmelisiniz.
Ah o kadar yazılır çizilir ki bunun hakkında neyse şöyle küçükten yazayım evet sırlara sahip çıkılması işin doğrusu ama bu öyle bir silah ki eşiniz olan kişi bir evlilik çatlamasında size öfkeliyse ya da boşanma durumuna geldiyseniz bu sırlar sizi vuran silah olur başımdan geçmiş biri olarak bazı özellerin bende kalmasını yeğlerim
Ben hayatımda kadın erkek fark etmeksizin bana anlatılan her şeyi her sırrı her sözü kendi emanetim bilirim ve saklarım o insan/larla yolum ayrılsa bile iyi ya da kötü arkasından sırlarını ifşa etmem. Hatta onlar benim dedikodu mu yapsa bile ben yinede onların bana anlattıkları söyledikleri paylaştıkları hiç bir şeyi ifşa etmem.
Sadece birlikte olduğmuz, sevdiğimizin değil düşmanımızın bile verdiği sırlara karşı böyle olmalıyız. Çünkü karşıdaki bize güvenmiş anlatmış, bunu bizim sırrımız gibi saklamamız lazım, normali bu.
O hata bir kere yapılır bundan sonra ne kadar sevsem de kesinlikle karşımdakine her şeyi anlatmam kendim dışında kimseye güvenmemeyi kafama vura vura öğrettiler sağ olsunlar.