ve sık sık yeme bozukluğu yaşıyorum bu konuda eski halime döneceğim korkusunu geçtim suanki halimden memnuniyetsizliğe kadar
Boyum 163 kilom 65
Eski kilom 95
ve sık sık yeme bozukluğu yaşıyorum bu konuda eski halime döneceğim korkusunu geçtim suanki halimden memnuniyetsizliğe kadar
Boyum 163 kilom 65
Eski kilom 95
Aşkım ben de verdim böyle aynı 95 kilodan 60a düştüm. Kafayı yiyor insan bi yerden sonra. 60tan sonra psikopata bağladım aç bıraktım kendimi 25 daha verdim hastanelik oldum. Gerek yok bunlara şişko falan değilsin güzelsin prensessin💅🏻
İnanmıyorum ya çok çok üzgünüm gerçekten geçmiş olsun cidden insan psikolojik olarak travma yaşıyor bu konuda geriye dönme korkusu olur ve hep kendine baktığı için farkı anlayamama vs.. çok teşekkür ederim sende güzelsin prensessin
Rica ederim sen olumlama falan yap kendi kendine çünkü bu psikolojik. Bi türlü güzel göremiyorsun kendini şu an. Eski fotoğrafların vardır onları karşılaştır. Belki çevrenden beklediğin tepkiyi alamamış olabilirsin orasını bilmiyorum ama eğer öyleyse sorun sende değil onların kıskançlığı bunu da bilmen gerek. şu an boyun kilon çok normal ama ille de vericem güzel değilim diyorsan bi 55e kadar düşersen ordan sonra devam etme vermeye. Oralar çok karanlık ndjdn
Yaa cksnsk çok teşekkür ederim 55-63 arası şu an hedefim sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum spor ve sağlıklı beslenme ile öbür türlü cidden anoreksiyaya kayıyor ama sağlıklı vermekte işi uzatiyor doğrusu yani aylar sonra anca hedefime gelmiş oluyorum ama olsun buraya kadar geldim gerisi uzun sürse de olsun 🌼
Cevap
4Cevap
psikolojiktir.
Nasıl verdin zayıf görünüyo musun peki
Herkes öyle diyor bende zaman zaman öyle görüyorum eski ile kıyas yapınca ama bazen bazı kıyafetlerde olmuyo
Deri sarkması olabilir
Psikolojik
Napım ya
Psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?