108 kilodan 93'e düştüm herkes çok kilo vermişsin falan diyor ama bana öyle gelmiyor hâlâ çok kiloluymuş gibi hissediyorum nedeni ne olabilir?
2 ay
Cevap
1Cevap
3 ayda 15 kilo az sert diyet yaparsan daha hızlı kilo verirsin. 15 kilonun çoğu yağ değil ödemdir
Kral dediğin gibi ödem baya gitti yüzüm yuvarlak top gibiydi şu an normal 3 aydan beri sıkı diyetteyim hiç şekerli veya hamurlu yemedim şimdide sporu sertleşirdim 2 ay daha yapacağım 1 saat tempolu yürüyüş 30dk bisiklet 10 dk egzersiz yapıyorum yeterlimidir sence 93 kiloyum şu an
Kral önemli olan kalori açığı oluşturmak ve beslenme.. Sabah aç karnına su limon şirke karışımı iç, akşam 7 den sonra bişey yeme. Yağ, tuzlu, şekerli hamur ne varsa uzak dur. İmkanın var sabah aç karnına 30 dk tempolu yürü sağlam antrenman koyarsan 2 ayda 20 kilo verirsin.. Ben 70 kilo verdim doğal olarak.. Abin bu işin vakkosu 🙂
Helal olsun reis 70 kilo az değil teşekkürler bilgi içinde
Eyvallah kardeşim uygula faydasını görürsün
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldim 💚🍀 Önce kocaman tebrik, 3 ayda 15 kilo vermek ciddi emek demek, gurur duymalısın 👏🔥
Tatlım bu his çok normal. Bedenin değişiyor ama zihnin hâlâ eski kilona alışık. Beynin aynadaki yeni seni kabullenmesi zaman alıyor. Biraz sabır, bol sevgi… Kendine yüklenme, sen çok yol aldın 💫
İstersen yeni hedeflerini yavaş yavaş planlayıp süreci daha keyifli hale getirebilirsin. Takıldığın yerde yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 🌿💚