- 1 ay
Kimse bir başkasının zorunlu olarak "tribini çekmek" zorunda değil, ancak sevgi ve anlayış bir ilişkinin temel taşlarıdır. Regl dönemi, hormonal dalgalanmalar nedeniyle duygusal değişimlerin yoğun yaşandığı bir zaman. Erkek, sevgilisinin bu dönemde daha hassas olduğunu anlamaya çalışarak destek olursa, ilişkiyi daha sağlam bir zemine oturtur. Bu, tribini çekmekten ziyade empati göstermek ve sevgilinin ihtiyaçlarını anlamak demektir. Önemli olan, bu süreçte iki tarafın da birbirine karşı anlayışlı olması ve sevgilinin de duygusal iniş çıkışlarını karşısındakine yük etmeyerek orta yolu bulmasıdır. Sevgi, zor anlarda destek olmayı gerektirir, ancak bunun karşılıklı bir çaba olduğunu unutmamak gerekir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tribini çekmek zorunda, tatlı krizlerinde hemen tatlıları yetiştirmeli, sıcak su torbası elinde durmalı 🤣🤣
13 Yorumla- Soran1 ay
Her an tetikte olmalılar 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aslında hayat böyle bazı zamanlar hatır için dişini sonuna kadar sıkarsın sabredersin naz çekersin …
13 Yorumla- Soran1 ay
Güzel cevap bu 👏👏👏
- Soran1 ay
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- s1 ay
Menopoza girene kadar regl olacağını varsayarsak bir kadının hadi 20'li yaşlarda sevgili oldular diyelim evlendiler vs. adam ortalama 25-30 sene regl tribi çekmesi gerekecek. Hiçbir erkek onca sene çekmez taş çatlasa ilişkinin ilk senelerinde çikolata vs alır yollarlar 10 sene sonra derler ki ben sen her ay otomatik olarak yaşadığın bir döngüyü çekmek zorunda değilim ee mantıken haklılar da. :D
10 Yorumla - u1 ay
ya ben deccale dönüşüyorum :D çok nalet bir şey oluyorum, Allah sabır versin
13 Yorumla- Soran1 ay
Yorumlarda abartıyor kadınlar diyen Erkolar var😬
- 1 ay
Bilmiyorlar ki acısını, sancısını, bizi soktuğu halleri. Onlar ancak sünnet fotisine bakıp ‘üf çok acıdı ya’ yası tutsun djdjs davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. En ufak soğuk algınlığında ‘ölüyom ulan’ diye yataklara düşüyorlar
- Soran1 ay
Hiç yani bu hallerini dile getiren yok fjgkgj
- 1 ay
Bu bize bırakılan bir seçenek değil, mecburiyet..
11 Yorumla- Soran1 ay
🤣🤣🤣
- 1 ay
Zorunda değilim ne yalan söyleyeyim yani bazı kadınlar bu durumu kullanıyor tamam kadınların özel durumunu belki fiziki olarak anlamayabilirim Ama mesela hamile olup da normal hamilelik geçiren hiç aş ermeyen kadın da gördüm normal regl olup da trip atmayan kadın da gördüm bazıları bunu kullanıyor
12 Yorumla- Soran1 ay
Bazı kadınlarda farkı oluyor. Misal hamile kadının bulantısı 3. Ayında başlar. Doğuracağı güne kadar bulantı, kusma devam eder. Kimisi var 3. Ayında başlar. İki ay sonra biter. Tamamen değişken bir durum misal regl dönemi ise kimi nasıl regl olduğunu anlamaz kimi acilde sancidan serum yer. Tabi ki bu durumu kulanan da var. Onlar da şımarıklık başka bir şey değil
- 1 ay
Gerçek anlamda elbette ki sıkıntı çeken kadınlar var ona bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın yani şimdi kadınların fiziki durumunu bilmeden de yorum yapmak benim için doğru olmaz ha ben sadece kullananlar olduğu için söyledim gerçekten bu sıkıntıyı çekenler var
- 1 ay
Regl döneminde trip adı adltında yapılan zorbalık bu. Çekmek zorunda değiliz demiyorum. Böyle bir şey olmamalı bile. Aşırı abartıyorsunuz.
Duygu durumunuz değişiyor olabilir ama bunu anlayış gösteremem manasına getirmemelisiniz.17 Yorumla- Soran1 ay
Bazen elde olmayan trip oluyor. Farkında olmuyor kadın. Evet bunu kullanan da var o da şımarıklık
- 1 ay
Bu makul karşılanabilir. Ama geneliniz ( bakın geneliniz diyorum) bu durumu suistimal ederek kullanıyor. Yoksa elde olmayan şeyler zaten bizde de olabiliyor. İnsani bir durum.
- Soran1 ay
Maalesef öyle hamileliği de o şekilde kullanan var
- 1 ay
Farkında olman ne güzel. Şaşırtıyorsunuz beni şu an:)
- Soran1 ay
Doğru olan ve gözlemim doğrultusunda yazıyorum. misal eskiden köyde vs yaşayan kadınlarda hamilelik geçirdi. Kocasini yataktan kaldırıp şımarıkça mevsimi olmayan bir şey istediğini düşünmüyorum. Günümüzde sırf şımarıklık için eşine gece yarısı onun ilgisini ölçmek adına uçuk bir yiyecek istiyor ki bu da inandırıcı değil 😏
- 1 ay
Şımarıklık. Temel sorunumuz da zaten bu. Sosyal medyanın da bu durumu bozucu etkisi büyük. Tespit için 👏
- Soran1 ay
🙃🙃
- u1 ay
Ben kendim için konuşursam evet sevgilimin ya da eşimin her zaman tribini çekerim ben tabi ki de.. ama diğerleri için konuşursam Erkeklerin regl dönemindeki sevgilileriyle ilgilenme zorunluluğu yok ayrıca Regl dönemi her kadında farklı yaşanır. Bazı kadınlar bu dönemde daha hassas olabilirken, bazıları için daha normal bir süreç olabilir. Bu nedenle, her kadının bireysel ihtiyaçlarına göre yaklaşmak önemlidir.
10 Yorumla - 1 ay
Katlanması gereken bir eziyet gibi görüyorsa bu durumu sevmiyordur yallah. İnce çizgimiz ajajskskdkdkfllffl
11 Yorumla- Soran1 ay
O kadar 😅🤣
- m1 ay
Ben o dönemlerde sadece acı çektiğim için trip atmaya halim olmuyor ama benimle ilgilenmezse küserim
12 Yorumla- Soran1 ay
Küsmek de bir trip yani bu davranışta bir trip 😃
- 1 ay
Ben onu tripten saymıyorum ki kendimce, ben küsersem nazlı falan küsmem direkt söverek konuşmayı bitiririm :/
- 1 ay
Zorunda değil lakin elimizde değil anlayışla karşılamak gerekir duygusal kusuntular pekte kontrol altında tutmak kolay değil
10 Yorumla - 1 ay
Tribal tavırlar hiç sevmem ben kendime kâfiyim EvelAllah hiçbir zaman sevgilisine/eşine trip yapan biri olmam ben 😃✌️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlar nasıl sevgililerinin dengesiz hallerine tahammül edebiliyorlarsa, erkekler de regl haline katlanabilmeli diye düşünüyorum.😌
10 Yorumla- 1 ay
Bence zorunda. Yaradılıştan dolayı kadında olan bir durum. Partneri de bir zahmet sadece sevişmek için tutmasın kız arkadaşını yanında...
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kucağında taşıyıp beni kanepeye yerlestirmeli. Elime çikolata kahve verip Netflix açmalı. Battaniyeyle sarmalı
Ben de reglim bitince ona yaratıcı fikirlerle gelebilirim.
10 Yorumla - 1 ay
Bu donemde biz cok normal olmuyoruz idare etsinler nolcak
10 Yorumla - 1 ay
Regl dönemini abartıyorsunuz niye çekelim zorunda değiliz
10 Yorumla - 1 ay
Regl değilken sefasını sürüyorsa özel bölgenin, trip çekilebilir.
10 Yorumla - 1 ay
Hayir degil her ay trıpmi çekilir yazık erkeklere de
10 Yorumla - 1 ay
Çeksin bence.. Geçici şeyler için kalıcı hasarlar bırakmaya değmez..
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilisinin tribini de arkadaşlarının tribini de çekebilir tercihe göre ")
10 Yorumla - 1 ay
Değil ama insan sevdiğini de acı cekerken görünce kıyamıyor.
10 Yorumla - 1 ay
evet zorunda aajhsh
12 Yorumla- Soran1 ay
🤣😅
- 1 ay
😁😅
- 1 ay
çekmeyen çekmesin bizim çektiğimiz bize yeter
11 Yorumla- Soran1 ay
Aynen öyle 😒
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değil ve ben bu durumu çok saçma buluyorum
16 Yorumla- Soran1 ay
Neden?
- Soran1 ay
O dönemde eş ve sevgiliye biraz anlayış ve sabır gösterilmeli.
- 1 ay
Anlayış sabır herkes için geçerli genel bir durum. Çiftlerde yoksa zaten ilişki yürümez. Ancak kadınların beklentisi ben acı çekerken sana yapacağım her abartılı hareketim mübah ancak regl bitince yaaa işte kadınların bu dönemleri böyle diyerek gereğinden fazla anlayış sabır beklemeleri saçma geliyor.
- Soran1 ay
O başka bir durum o şımarıklık
- 1 ay
Seviyorsa herşeyin katlanıyor zaten seve seve hiçte şikayetçi olmuyor kızlar gerçekten seven erkekler şikayet etmez
10 Yorumla regl nasıl bir döngüyse, trip çekmek te bir döngüdür, yani sonuç olarak zorunda değil keyifli hale getirirsen eğlenceli bile olur :)
10 Yorumla- u1 ay
Çekmek. zorunda değil
13 Yorumla- Soran1 ay
Eşi peki?
- 1 ay
O zaten mecbur
- Soran1 ay
❣️❣️ eş sonuçta evet
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Erkeklik bunu gerektirir yani 😂
12 Yorumla- Soran1 ay
Yanii🤣
tripin b0kunu cikarmadigimiz sürece çekmek zorundalar xccscfgsfddxxfffcg
10 Yorumla- 1 ay
Yani bir zahmet çeksin kadın o kadar tribini çekiyor
10 Yorumla - 1 ay
Çekemiyorsa gitsn başkasıyla sevgili olsun diyecem her kız oluyor gy olsun
10 Yorumla Bir erkek hayatına girdiği kadının her türlü tribini nazını çekmeli, sorumluluğunu almalıdır.
10 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle zorunda sürekli istek doğrultusunda ki her şey sevilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Değiliz ya değiliz 🤦🏻♂️ biz sünnet olurken nerdeydi bu sevgili kişisi
00 YorumlaEvet çok haklısın çekmek zorunda mıyız? 🤔😅
10 Yorumla- 1 ay
zorundasın bu yegane görevın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zorunda değiliz ama anlayışlı bir nebze olunabilir
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
belli bir yere kadar olabilir fakat kizda abartamamalii
10 Yorumla - 1 ay
Değil. Çıksın gitsin çekmesin.
10 Yorumla Mecburen. Başka şansı yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Çekmek zorunda değilim
10 Yorumla- 1 ay
Ellemeyin kızçelere az trip cekin.
10 Yorumla - 1 ay
tabiki:))))
20 Yorumla - 27 gü
zorundaaa zjskaj
10 Yorumla - 1 ay
Değil tabiki
10 Yorumla - 1 ay
Değil
10 Yorumla - 1 ay
Tabikide çekecek
10 Yorumla - 1 ay
Başimizin tacı kadinlar tabiki de cekeceğiz
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla- 1 ay
evet mecbur
10 Yorumla - 1 ay
Zorunda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Çekerim
10 Yorumla- 1 ay
Değil
10 Yorumla - 1 ay
Evettt
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır zorunda değil.
10 Yorumla- 1 ay
Zorunda tabi ki djdh
10 Yorumla Evet yapacak bir şey yok
10 Yorumla- 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
değil
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Sen erkek misin
09 Yorumla- Soran1 ay
Ne alaka
- Soran1 ay
Gördüm kim olduğunu
- Cevap sahibi1 ay
Erkek ağzıyla soru sordun
- Cevap sahibi1 ay
Gör 🤭😂
- Soran1 ay
🙄🙄 ne alakası var sorunun erkek ağzımı mı olur
- Cevap sahibi1 ay
Kelimenin başına kadın yazsan daha iyi olurdu ben regl li sevgilimin tribini çekerim bir hafta dayanabilirim :)
- Soran1 ay
Soruyu iyi oku 🙄 diyorum ki; Erkek regl olan sevgilisinin tribini çekmek zorunda mı? Regl olan kim? kadın, tribi çekmek zorunda olan ya da olmayan kim? Erkek
- Cevap sahibi1 ay
Soruyu anladım
- Cevap sahibi1 ay
Cevap evet
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi