Bazıları mecbur kalıyorlar onu biliyorum.. Bir insanın sırtına 2-3 kişilik iş bindirdikleri yetmiyormuş gibi bir de tüm gün canım canım toplantılarla insanın iş yapmasına müsaade etmiyorlar. İnsanlar da mecburen fazla mesai yapmak zorunda kalıyorlar...
Ama mecbur olmadığı halde iş bilgisayarını kapatamayan, sürekli işle ilgili bir şeylere bakmak isteyen, telefonuna sürekli işle ilgili bildirimler gelen ve bildirimleri kontrol etmeden duramayan, size ayıracak boş zamanı olmayan bir erkekle olur mu? İnsanın biraz da yaşamaya zaman ayırması gerekir diye düşünüyorum..
Bence çok zor olur olursa da. Belki benim gibi uzun süredir hiç bir erkekle konuşmadığı için herhangi bir boşluk, eksiklik hissetmeyecek kadınla yapabilir öyle bir erkek. 😆 Ama en az haftada bir gün görüşmemiz gerekir yani..
Ya benim arkadaşım sevgilisinden yeni ayrıldı, başka biriyle konuşuyor, diyor ki napim biriyle sürekli mesajlaşmaya alıştım... O da belki bunu yapmak istemiyor ama biriyle konuşmaya mesajlaşmaya bağımlı olmuş belki de.. Bundan kurtulmak için de üzerine gitmek gerekiyor, erkek detoksu yapsın, konuşmasın, bir kaç güne düzelir.. 😅 Benim valla herhangi bir erkekle sürekli mesajlaşacak zamanım yok, günüm o kadar dolu ki, egzersiz, meditasyon, film, güzel bir kahvaltı, online eğitimler vb. trip atar erkolar bana 😆
İşkolik erkekle olur mu sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer