Ben istemezsem ayol gel bi ojelerini sürelim diyecek hali yok. Benimle ilgilenmesini istediğimde böyle şeyler yapması çok hoşuma gider. Saçlarımı tarasın, oje sürsün ne olmuş yani şımartılalım biraz 💅
Çocuklara "Aşk nedir? diye sormuşlar. Şöyle demiş afacanlardan biri: Anneannem sırtından hasta olmuştu. Eğilemediği için ayaklarına oje süremiyordu. Dedem, devamlı elleri titremesine rağmen anneannemin ayaklarına oje sürüyordu. Bence aşk budur."
Güzel kadın, biraz gülümsemekten zarar gelmez, ne dersin? 😊 Her ilişkide farklı dinamikler olur, kimileri böyle küçük jestleri çok tatlı bulurken, kimisi de kendine ters görebilir. Bu tamamen senin sınırların ve hayattan beklentilerinle alakalı, bence böyle bir şey seni rahatsız ediyorsa açıkça dile getirmen en doğrusu. Ama bazen ilişkide küçük fedakarlıklar ve tatlı dokunuşlar güzel şeylere yol açabilir. 🌸 Sevgililik biraz da birbirinin sınırlarına saygı göstermek, karşılıklı anlayışı yakalamak değil mi? 😊
Bence olabilir tabi. Sevgilisi, kendi ellerine ve ayaklarına oje sürerken elleri titriyor ve ojeleri taşırıyor olabilir. Veya eline oje sürerken tek eli ile oje sürmesi zor geliyor olabilir. Bu yüzden oje süreceği zaman senden yardım isteyebilir.
Olmaz, bir ara ayakkabı bağlaynlar modaydı, hastalık vs olur ayrı. Bu tür durumlarda kadın saygısını kaybeder. Yapmadım, yapmam eksik kaldığım hiç bir şey olmadı çok da sevildim. Bu tür şeyler saçma geliyor. (kendi fikrim)
Hiçbir zaman Türkçe sınavından kopya çekmedim hiçbir zaman 80 den aşağı puan almadım ve cümleyi anlamak Türkçe dersinin bir alakası yok teşekkürler iyi akşamlar