Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılTikTok çeken bir erkekle sevgili olup olmayacağı, birçok faktöre bağlıdır. İşte bu konuyu daha detaylı ele alalım:
1. İlgi Alanları ve Hobiler
TikTok, içerik üreticilerinin çeşitli konularda yaratıcı paylaşımlar yapmasını sağlıyor. Eğer bu kişiyle benzer ilgi alanlarınız varsa, bu ilişkinizi besleyebilir. Ortak hobiler, birlikte vakit geçirme fırsatı yaratır.
2. Kişisel Değerler
İlişkinin temeli, karşılıklı değerlerdir. TikTok çeken bir erkeğin sosyal medya yaklaşımı, yaşam tarzı ve değerleri seninkilerle örtüşüyorsa, ilişki daha sağlıklı bir şekilde gelişebilir.
3. Sosyal Medya ve Mahremiyet
Sosyal medya, bazı insanlar için önemli bir platformdur. Eğer partnerinin içerik üretmesi senin için sorun yaratmıyorsa, bu durumu kabullenebilirsin. Ancak sürekli dikkat çekme ihtiyacı ya da mahremiyetin ihlali gibi durumlar rahatsız edici olabilir.
4. Duygusal Bağ
İlişkinin temelinde duygusal bir bağ vardır. TikTok çeken biri, mizahi ve eğlenceli bir kişilik sergileyebilir, bu da ilişkiye pozitif bir katkı sağlayabilir. Ancak, duygusal derinlik ve anlayış da önemli.
5. İletişim
Açık ve sağlıklı bir iletişim, herhangi bir ilişkide olduğu gibi bu durumda da çok önemlidir. Duygularınızı, beklentilerinizi ve sınırlarınızı açıkça ifade edebilmek, ilişkiyi güçlendirir.
6. Toplumsal Algı
Bazı insanlar, sosyal medya içerik üreticilerini farklı bir gözle değerlendirebilir. Partnerinin bu tür bir iş yapması, çevrenizde farklı yorumlara neden olabilir. Bu tür dış etkenlere karşı duyarlı olmak, ilişkinizi etkileyebilir.
7. Zaman Yönetimi
Sosyal medya içerik üretimi zaman alıcı olabilir. Bu, birlikte geçirdiğiniz zamanın azalmasına yol açabilir. Bu durumu aşabilmek için birlikte kaliteli zaman geçirme yolları bulmalısınız.
Sonuç
Sonuç olarak, TikTok çeken bir erkekten sevgili olup olmamak tamamen kişisel bir tercih. Bu durum, partnerle olan uyumunuza, değerlerinize ve iletişiminize bağlıdır. Eğer bu faktörler uyumluysa, ilişkiniz sağlıklı bir şekilde gelişebilir. Kendi hislerin ve ihtiyaçların doğrultusunda karar vermek en doğrusu olacaktır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİyi para kazanıyorsa bu işten olur. Ama öyle saçma sapan videolar atıp onları da bir de WhatsApp durumunda paylaşan erkek olursa ondan hiç olmaz. Bu işleri tabii ki paraya döken ticarete döken fenomenler var. İyi de kazanıyorlar. İyi para kazanıyorsa bence olur. Ama boş yere amelelik yapanlar hiç gereksiz insanlar. O yüzden benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sadece fake Instagram o da öyle videolar için falan takılmak için.
47 Yorumla- 1 yıl
Çoğu saçma video çekir maaleseff😆🙄
- 1 yıl
Saçma videoları zaten millet düşüyor ya. Yapanın da eğitim seviyesi düşük izleyenin de eğitim seviyesi düşük. Sen ben niye çekmiyoruz öyle videolar.
- 1 yıl
Aklı selim insan çekmez o slak sapalak videoları. Katıldım sana✌🏻✅
- 1 yıl
Ben hep doğruyu söylüyorum diyorum da bir kere de inanmıyorsunuz hiçbiriniz bana 🤣
- 1 yıl
Ben inanıyordum ama hep aaa oldu mu şimdi?🥹🥹🤧
- 1 yıl
İstisnalar hariç. Belki buradan bir sosyal mesaj olur 😂
- 1 yıl
Belkide🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılPanik atak oldukça yoğun ve korkutucu bir deneyim olabilir. Şiddetli bir panik atak sırasında şu belirtiler ortaya çıkabilir:
Kalp çarpıntısı, hızlı nabız
Terleme, titreme
Nefes darlığı veya boğulma hissi
Baş dönmesi, sersemlik veya bayılma hissi
Göğüs ağrısı veya baskı hissi
Mide bulantısı
Üşüme veya sıcak basması
Kontrolü kaybetme veya delirme korkusu
Ölüm korkusu
Bu tür bir durumla başa çıkmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:1. Derin Nefes Almak: Nefesi yavaşça ve derin alıp vermek, bedeni sakinleştirir ve kontrol hissi kazandırır.
2. Güvenli Bir Yere Geçmek: Etrafınızda sizi daha da tetikleyen bir durum varsa, sessiz ve rahat bir yere gitmek faydalı olabilir.
3. Gerçekliğe Odaklanmak: Etrafınızdaki nesnelere dokunmak, bir şeylere odaklanmak zihninizi mevcut anda tutmanıza yardımcı olabilir.
4. Olumsuz Düşünceleri Gözden Geçirmek: Panik ataklar genellikle aşırı korku ve olumsuz düşüncelerle beslenir. Bu düşüncelerin doğru olmadığını kendinize hatırlatmaya çalışın.
5. Destek Almak: Şiddetli ve sık tekrarlayan ataklar yaşıyorsanız, bir uzman desteği almak önemli olabilir. Uzmanlar bu konuda size uygun terapiler veya ilaç tedavileri sunabilirler.Eğer bu belirtiler şiddetliyse, bir sağlık profesyoneliyle iletişime geçmek en doğrusu olacaktır.. .
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Herkesin TikTok’ta sevdikleri bir şeyler bulduğu kesin, değil mi? TikTok çeken bir erkekten sevgili olur mu diye düşünen birisiysen, tamamen senin beklentilerine ve onunla olan uyumuna bağlı! 🎵 Benim fikrim, bir insanın sosyal medyada aktif olması onun yaratıcı, eğlenceli ve kendine güvenli olduğunun göstergesi olabilir. Eğer onun bu tutkusu senin de hoşuna gidiyorsa ve birlikte eğleniyorsanız, neden olmasın? Dahası, TikTok sayfasını birlikte yaratıcı bir şekilde kullanmak da flörtünüze tatlı bir dokunuş kazandırabilir. Peki, sen TikTok’ta aktif misin? Belki birlikte çekeceğiniz videolar ilişkiye farklı bir eğlence katar! 😄💫
13 Yorumla- 1 yıl
İşim olmaz @Aşko Kuşko🤣
Kız yeni profilin güzel olmuş @Aşko Kuşko🌸😁😁 Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha, güldürdün beni! 😂 TikTok olmadan da mutlu olabiliriz, değil mi? Bu arada, profilimi beğenmene çok sevindim! 💖 Senin profil de harika görünüyor! 🤩
- 1 yıl
Evet @Aşko Kuşko önceden TikTok mu vardı? İnsanlar daha mutluydu😂
Thankss canım😎🌸
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
106Cevap
u 1 yılBana bir şey olmaz. Tiktokculardan nefret alıyorum.
111 Yorumla- 1 yıl
Bende sevemedim hiç🙄🫢
- 1 yıl
Boş işler müdürleri
- 1 yıl
Aynen öyle maymun maymun hareketler.😄😁
- 1 yıl
Ama var ya, çok para var bu işte djdja
- 1 yıl
Ah ah harcanıyoruz biz mesailerde🤣🤣
İki şebek hareketle bir sürü para dururken vay vay🤣 - 1 yıl
Valla öyle şimdi bunlar zengin hayatı yaşarken de :D niye bu erkekten olmaz dedim ya diye dövünürüz
- 1 yıl
Ahahah ben erkeğimin kendisini böyle rezil etmesini istemezdim ya parası batsın🤣
- 1 yıl
Öyle demaaa :D
- 1 yıl
Ahhah birde tiktokçu sevgili buluyormuşuz🤣🤣
- 1 yıl
Büyük konuşmayacaktık, kes şunu djdja
- 1 yıl
kestim🤣🤣🤣😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBen olmam aşırı itici ve ergence
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılHahah tövbe estağfurullah hayır
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz, evlerden ırak...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olur olabilir ön yargım yok! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz orada akıllı var mı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence olmaz..
10 Yorumla
1 yılTiktok çeken erkek ılıktır. Hiçbir halt olmaz ondan.
53 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çöp🤣
- 1 yıl
At çöpe gitsin 😅
1 yılHayatta en nefret ettiğim erkek tipi şudur kii, ergenlikten çıkamamış , beynini geliştirememiş, bir amacı gayesi olmadan mal gibi yaşayan , hatta mal olduğunun bile farkında olmayıp kendini özgüvenli sanan , aksine ukalanın, kendini beğenmişin teki olan , falan da filan 😅😅 midemi bulandırırlar o derece , tıpkı şekersiz çay gibi öğkk
15 Yorumla- 1 yıl
Kız çayının şekeri kaçmasın. Tiktok erkeğini gömerken çok iyi güzelledin🤣🤣🤣👌🏻
- 1 yıl
Amin , şekersiz çay düşünemiyorum 😅
- 1 yıl
Bende şekerli asla içemem ya🤣
Alışınca şekerli çay şerbet gibi geliyor😂😂 - 1 yıl
Olabilir evet , olsun çay içiyoz mu içiyoz , ortak nokta 😅
- 1 yıl
Ahahah evet😂😂🍫
1 yılTiktokta bir video gördüm demesi bile soğuma sebebi. Tiktok kullanan biri bile bana itici geliyor. Bir de saçma sapan Tiktok videoları çekiyorsa tam kafayı yemelik. 😂😂😂 Doğru düzgün videolar çekiyordur. Bunu Youtube, Instagram, Tiktok, her yerde paylaşması gerekiyordur, neyse de, Tiktok zekasında birisiyse hiç olmaz.
10 Yorumla
1 yılHerkesten sevgili olur. Şöyle düşünün, bir alışveriş merkezindesiniz. Her dükkanda kıyafet var farklı farklı bedenlerde. Size en yakışanı giymek istersiniz, kendi bedeninize uyanı giymek istersiniz. Bu durum da öyle. Her insandan sevgili olur, önemli olan size göre olması😊
10 Yorumla
1 yılBana göre TikTok çekiyor diye birini direk yargılamak doğru değil. İnsanların hobileri, kendilerini ifade etme biçimleri farklı olabilir. Eğer kişinin karakteri, ilişkideki duruşu ve karşısındakine verdiği değer sağlam ise, TikTok ya da başka bir sosyal medya platformunda aktif olması bir ilişki için engel değildir. Herkesin hayatında farklı eğlence kaynakları ve ilgi alanları olabilir. Önemli olan birbirine saygı duymak ve ortak bir zeminde buluşabilmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılOnlardan bir halt olmaz tik tok hiç yüklememe rağmen instigramda sürekli bayan erkek saçma sal@k videolarla karşılaşıyorum anca boş insanmariny yapacağı hareketler bunlar
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle👌🏻
- 1 yıl
🤗🤗🤗👍
- 1 yıl
🌟✨✨🩷🩷
1 yılBu çok genelleme oluyor bu platformu kendi işinde geliştirmek için kullanan psikolog doktorlar vs da var yani
11 Yorumla- 1 yıl
Onlar istisna onun gibileri bende faydalı buluyorum. Ama onda da ticarete döken azımsanmayacak kadar çok
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yıl11 Yorumla- 1 yıl
Ahaahaaha🤣🤣
1 yılOLMAZ.
Ama bence bu sadece erkekte kalmamalı bayanlarinda tiktok cekmemesi lazım çünkü ahlak duzeyi çok ciddi düzeyde sıkıntıya koyuyor12 Yorumla- 1 yıl
Aynen kadınlar çocuklarını ihmal eder hale gelmişler kendisini bile.
- 1 yıl
Evet zaten tiktok daki canlı yayınları izlersek anlarız
Tiktok çeken şahıs erkek midir? Utanmasa makyaj yaparlar etkilişim için etek giyerler bunlar erkekliği kaldıramazlar kısacası HAYIR
15 Yorumla- 1 yıl
Sorunuz kalkmış @kulmehmet.
- 1 yıl
Tıklayınca yok sorunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılOlur ama ne tür çektiği önemli saçmalar ve çalışmaz bütün dünyası o olursa istemem
22 Yorumla- 1 yıl
Çoğu saçma çekiyor. Şu yeni ürünleri anlatanlar en faydalı👌🏻
- 1 yıl
İşte onu ben istemem o mal benim mal diyemem 😂😂😂😂😂😂😂
1 yılKız ben çekmiyorum onu çok saçma geliyor TikTok. Erkek çekiyorsa uzak dursun daha kötü sjsjssj
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kız bende çekmem😁🤣👍🏻🍫
1 yılHayatında tiktok kullanmayan erkekten olmaz mı 😂
113 Yorumla- 1 yıl
Asıl ondan olur:D
- 1 yıl
Yiaaaa
- 1 yıl
Yiaaa yaa😂😂
Off altta yorumlara yine duyarcı bazı tayfa gelmiş😂
Yok soru saçmaymış, yok ne varmış tırı vırı😏😁
Sanki ben bilmiyorum cevaplarını bu soruların😆😆 - 1 yıl
Yaş ortalamasına göre soru açıyorsun, normaldir. Linç yemeden susayım ")
- 1 yıl
Ah bir de akıl eden olsa😆😆
- 1 yıl
Hiç şikayet etme boşuna, bak bı sürü yorum gelmiş 😂
- 1 yıl
İşte saçma şeylere gelende saçma diyen😆😆😆
Bende geleceğini bilidim😆
Gelsin diye bazen sansasyonel başlıklar atıyoruz yalan yok😜🤪 - 1 yıl
Farkettim, o yüzden hiç şikayet etme dedim zaten 😂
- 1 yıl
Sen bilirsin sitede bilen de bilir bunlara bana sormayacağımi😂😂
- 1 yıl
Yaptıklarımı yapanı yargılayacak yapım yok, eline sağlık 😂
- 1 yıl
Teşekkürler seninde emeklerine ellerine sağlık:Dd
- 1 yıl
Teşekkür ederim efenim 😅
- 1 yıl
Rica ederiimm:)))
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tiktoker'lardan kadın erkek farketmez sevgili eş olmaz.
117 Yorumla- 1 yıl
Kesinliklee👌🏻
- 1 yıl
Ahahah bir akımla vıssst cızzzt 🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Abi ben tiktoker olucaktım niye öyle dedin şimdi
- 1 yıl
@_ALCHERA_ kendimi rezil etmezdim valla o hareketlerle🤣
- 1 yıl
Abisi şu an belki tiktoker ilişkileri konusunda yorumum tuhaf gelebilir ama bu mecraya giriyorsan ayak uydurman gerek , sonu mutlaka dediklerime çıkacaktır.
Sen sen olmaktan çıkıp takipçilerin binevi kölesi durumuna gelirsin herseyi onlara göre dizayn etmek zorunda kalırsın bu da ruhsuzluk ve duygusuzluk getirir kaçınılmaz son. - 1 yıl
@_ALCHERA_ ahahah orada da fenomenlik oluyormuş bir de🤣🤣
- 1 yıl
Yok abi ya, ben öyle eğlence için yapıyorum, hani bu işten para gelse memnun da kalırım, ama hani benim de bir vizyonum var, saçma bulduğum akım veya trendlere katılmam, her şeyde yer almam gerekiyor diye bir kanun yok
- 1 yıl
Aynen ya orada olmakda istemem açıkçası saçma mecra:))
Teşekkür ederim☺️ - 1 yıl
Nickim orada daha iyi burada da düzeltirim hgxghv
1 yıl31 çekenden oluyorsa Tiktok çekenden de olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha ya🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır bi s.. Olup gitsin tiktok kullanıyor olması bile bir sıkıntı.
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahah ya tepkin çok içten🤣
- 1 yıl
Fdggfhbfhbf kesinlikle
1 yılÇok yakışıklıysa veya zekası ile gerçekten fenomen olmuşsa okey, diğer türlü çekemem yeni akım görecek sağda solda cekecek, beğeni sayısı 3- anası yakın arkadaşı ben- ay rezalet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılNefes alan erkekten de olmaz kızlar onu da söyleyin biz yaşamayalım zaten sevilen erkekten de olmaz onuda haketmiyoruz zaten nasıl bir nefretini varsa bize çözemedim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tiktok hesabı olmayan veya tiktok çekmeyen bı erkek bulursan onunla sevgili ol 😃🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Var var öyleleri🤣🤣
1 yılWalla piyasa bu artık dostum, yapcak bişey yok, alır düzeltirsin, bizi bozduğunuz gibi, onları da yontun
10 YorumlaBir erkek gerek tiktok gerek burası gerek başka bi mecrada bukadar aktifse ondan bi halt olmaz
10 YorumlaBu hayatta verdiğin kararların bedelini ödersin. Kardeş 🚬🥃
https://music. youtube. com/watch? v=4h5KWDFXDA8&si=pciwdops-ewNJXir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılTictok ortamını pek sevmiyorum ben şahsen bilemiyorum yani. Pek sağlıklı bir ortam değil gibi 🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Elbette olur. Tiktok çekmek kişinin yaratıcılığını ve kendine güvenini gösterir. Önemli olan kişilik uyumu ve iletişim 😊.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden olmasın adam para kazaniyorsa peşinde kız çok olur bu olmaz diyenler de yalan söylüyor
110 Yorumla- 1 yıl
Mesele peşinde çok insan olması değilki:)
O garip hareketlerle kazanç sağlayışı.
Cevap sahibi1 yılKazanıyorlar çatır çutur
Cevap sahibi1 yılİlgi alanlarına çoluk çocuk girenler var o sayede kazanıyorlar
- 1 yıl
Tamam kazanıyorlar onu demiyor kimse nasıl kazandığı mesele.
Cevap sahibi1 yılSen de haklısın ne diyim
Cevap sahibi1 yılBu arada profildeki bayan çok hoş görünüyor sen misin
- 1 yıl
Evet benim. Teşekkürler.
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılSevgiliniz yoksa tanışmak isterim
Cevap sahibi1 yılBen icimde tutamıyorum kusura bakmayın gerçekten
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz oluyors da kendine sormalisin neden oldu diye. Hcndnd
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmaz tabi🤣🤣
1 yılTikTok çeken hiç kimseden olmaz kadın erkek farketmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiç benlik değil. Ben kullanmıyorum tiktoka sevmiyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYok olmaz ciddi ağır başlı erkek adamın orada leş ortamda bulunmaz😉
20 Yorumla
1 yıltiktok ceken erkekten hicbisey olmaz bos beles işler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılTelefonunda tiktok yüklü herhangi biriyle sevgili olamam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vieolar gözümde canlandı biran arkadaş bile olunmaz
10 YorumlaTiktok çeken kizlardan bile uzak duruyorum erkeginden hic olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılBirlikte yayın açıp PK atılır işte ne güzel 🙃
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin az ağır başlı olur bune böyle cıvık cıvık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılKız da tiktok çekiyorsa olur anca. Ben sosyal medyada aktif bi erkek istemem şahsen
10 Yorumla
1 yıltiktoka girenden olmaz evlerden ırak aman aman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılTiktok çeken erkeğe çalışıyor musun diye sormuşlar ‘ evet şekerim arkadan ‘ demiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKatıksız mal oradakilerin çoğunun metal problemleri olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılNe içerikler çektiğine bağlı mesela kendini çekip atıyordur veya yemek videoları çekiyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben video çekmiyorum da ne oluyor ki? Hani yine bişey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNeler çektiğine bağlı demek isterdim ama foto çekinenlerden hoşlanmayan tarafım daha baskın geliyor.
10 Yorumla Kendini surekli gostermeye calisanlardan olmuyor
10 Yorumla
1 yıltiktik ile instagram içeriklerinin aynı olduğunu bilmeyenler saçmalamaya gelmişler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur da tiktok saçma sapan bı uygulama, olmasa daha iyi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemiyorum ama tiktok kullanan hiç kimseyle olmaz kızı erkeği yok 🎈
10 YorumlaTiktok bakanla anca merhaba merhaba olurum oturup çay bile içmem
10 Yorumla
1 yılJohnny Depp Barbie bebek koleksiyonu yapıyor mesela. Adamdan bayağı her şey oluyor.
10 Yorumla
1 yılBen hiç çekmedim çekmemde çekenlerle sevgili olurlar mı bilemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKız veya erkek farketmez. İkisinden de sevgili olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu kadar linçleyen varsa kim izliyor abii nasıl fenomen çıkıyor oralardan dmdkdk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBana göre ne erkeğiyle ne kadınıyla sevgili olunur hepsi değişik cinsler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılTiktok kullanan biriyle bile olmaz değil ki yayın çekmesi ahsh
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı benim kafa ya 😂
- Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?