Sevgilin bir festivale katılmak istiyor ve sen müsait değilsin, o da karşı cinsten kankası ile beraber gidebileceğini ve hatta gerekirse 2 çadır bile kurabileceklerini söylüyor..💀😂 Bu durumda ne yaparsın?

Sevgilin bir festivale katılmak istiyor ve sen müsait değilsin, o da karşı cinsten kankası ile beraber gidebileceğini ve hatta gerekirse 2 çadır bile kurabileceklerini söylüyor..💀😂 Bu durumda ne yaparsın?
Çıldırmaçlı bir süreç olur, sonu ayrılık. Böyle bir şeyi kabul edecek kişinin ilişkisine emeği sıfırdır, tartışmasız olarak. İlişkisine sahip çıkmak isteyen bir insan böyle bir durumda sinirden deliye döner en sonunda da kepengi kapatıp ayrılır. Haklı olarak
Bunu sorması ayrılmak için geçerli bir sebep..
Madem böyle bir şey yapabilecek potansiyeldesin, niye sevgili yaptın? Diye sorarlar insana. Madem kankalık bağlarından arınamıyorsun, sevgili yapma kardeşim? Birine eş olabilmek için baya bir çaba sarf edip bağlardan arınacaksın. Herkes sevgili olabilir, evlilik yaşayabilir. Ama eş olamaz. Eş olmak çok herkesin harcı değildir
Tamamına katılıyorum, ilişkinin sorumluluklarını taşıyabilmek zor zanaat..
Önce “eşlik” tekamülüne erişeceksin ondan sonra istersen sevgili ol istersen evlen, etiketlerin hiçbir önemi yok. Ama o tekamüle erişmeden kendine eş demeyeceksin. Sözde burakmayıp eş olmayı yaşayacaksın, birlikte olduğun kişiyi de yaşatmaya teşvik edeceksin. Yapamıyorsa zaten yüzünden belli olur
Üzerine söylenecek kelam yok..
Hayır yapamaz tabi ki de.. öyle bir genişlik bende yok. sadece benle yapabilir ayrıca karşı cinsten kankası da olamaz. ha kız kıza yapabilir sadece ama orada da endişe duyarım güvenliğinden
Söz konusu kıskançlık olunca bayrağı en önde taşıyorsun Barış.. 😅
@İdentityKa Öyleyim abi 😅
Fazla rahat olmaktan iyidir, alkış..
Sevgilim ve karşı cins kankası.. iki zıt tanımlama bir arada.. geriye sorgulanması gereken pek bir şey kalmıyor zaten.. ve isterse o çadır 10 kişilik olsun,, birlikte zmn geçirecekler, ötesi mi var bunun veya kabul edilmesi gereken bir yanı? Yok..
Güvenemediğim biriyle niye ilişkim olsun? O arkadaşıyla tanışmışımdır zaten, gidebilirler tabiiki.
Bu durum bana denk gelse ben de giderdim. Laf edenden de ayrılırdım. Bana güvenmeyenle işim olmaz.
Soru işaretine kadar aynı noktadayız, kalanı teoride geçerli ancak pratikte geçersizdir..
Benim için geçerli.
Cevap
41Cevap
O kadar genişliğe sahip değilim. Yaptırtmam, illa ısrar ediyorsa ayrılırım. Bunu kabul edecek kişinin de aklından şüphe ederim.
Kendimi 999 gün mabede kapatma vaktim gelmiş. Benim bu körlüğüm ahir ömrüme zarar ziyan olur. Onu iyileştirmem lazım başkanım. Sevgilimin ailesine Allah'tan sabır diliyorum. 🤣
😂😂
Ben varken o kim köpek karşı cinsle kamp yapıyor. Çadırını yakarım onun 🤓
Haklı bir isyan.. 😅
Ayıp ettin nikah masasına bile oturabilir sıkıntı yok 🙄
Koca yürekli insan..
Hemde ne koca yürekli 🙄
😂
Sen izin verir misin 😂
Eminim senin yüreğin daha büyük haaa 😂
Hayatımı paylaştığım insan kalitelidir ve böyle bir istekte bulunmaz..
Hı hı geldi bizim Rambo 🤣😂
😂😂..
Ben de gider bir tane Berke Can ile kanka olurum. Hadi yiyorsa şimdi yapsın.
Berke Can mutlu..😅
yok bence aynı çadırda kalsınlar zaten ben de yılın güzel kardeşim bana da bu yakışır kjfagewdrf
Zirveye oynamak güzeldir.. 😅
Gider tabii, o kadar medeni isek ben de karşı cins kankeytomla bir yerlerde kalabilirim demek
Kimsenin kalbi bunu kaldırmaz, kaldırmamalı..
Kural basit aslında ona yapılırsa tahammül edemeyeceği bir şey ile karşısındakini sınamamalı insan.
Şüphesiz aynı noktadayız.. 💀
Aynı noktada olmamız şaşırtıcı.
Belli konularda aynı noktada olabiliyoruz, abartmayalım.. 😅
Çok ilginç geldi
Deme öyle sonra kendimi medeni zannederim.. 😅
demem..
Tabiiki yapabilir ben mağaradanmi çıktım -ama mağaradan çıkmış bir ayı saldırabilir orasi takdir ilahi -😂))
Acilen mağara dönemine dönmemiz gerekiyor.. 😅
Hiç Avrupai değilsiniz hiç 😂
Ben elimde mızrak ile dolaşmayı seviyorum.. 😅
Gidemez.
İlla gidecem derse iki gün eve bağlar yemeğini suyunu veririm iş gidiş dönüşleri öncesi 😂
O süre zarfında düşünce fırsatı da bulur..😂😂
😂😂 benimle inatlaşmayacaktı 😂😂
Tabi tabi şimdi o düşünsün.. 😅
😂😂
Bu duruma göre degisir gurub halindelermi bas basami? ben niye gitmiyorum? detaylar önemli
ama Sacmalik.. bunu pek tartismam.. ex olabılır
Sebep ne olursa olsun, sonuç birlikte gitmeleri..
Benimle yapsın niye başkası ile yapıyor 🤨ben öldüm mü
Bilmem, ona sormak lazım.. 😅
Demek ben ölür ölmez başkasını bulacak haa mezardan bile kalkar gelirim🤨
Şimdiden topuklarına sıktıralım, kafamız rahat etsin.. 😅
İleri de ki sevdiceğimimi 😅bence de yılanın başını baştan ezmek lazım doğru yamuk olmasın 🤨🤨aferin sana 🤨 iyi fikir
Kendisi her şeyden habersiz..😂
İşin şakası öyle bir şeye ısrar ederse sessizce hayatından giderim tabi başta çok öfkeli olurum şunu yaparım bunu yaparım derim amma büyük ihtimalle yapmam dilimde var ne varsa 🥴🤨😅 kaderimde olan kişiyi aşırı merak ediyorum 🤨
Haber saldım dört bir yana, o seni bulacak.. 😅
🤨 şimdi gelmesin hazır değilim 😅 küçüğüm ben daha
Onu aranızda halledin işte, ben o kadarına müdahale edemiyorum.. 😅
Erken davrandın abi yaa 🤨 yolda çarpışarak mı tanışacağız 😅😅
Senaryoyu henüz belirlemedim.. 😅
Zor olsun şak diye aşk meşk olmasın ben sevmem öyle 🤨😅zor iyidir
Karşı cins ile bir şey yapamaz noktayı koyuyorum 😀
Kafa rahat.. 😅
Hayvanat bahçesinden bir ayı kaçırıp çadırlarının tam üstüne "İyi eğlenceler" notuyla bırakırım.
Ayının eğleneceği kesin.. 😅
Diğer ayılar eğleneceğine en azından gerçek ayı eğlensin, katıldım..
Kıskanırım belli ederim , git yap derim...
Yerse gider 😄
Bunu sorma hakkını ona vermen bile lütuf.. 😅
😂😂
Bak yaa yine sevenlerin arasına girecek soru soruyorsun. Cok ayıp tabii gidebilir ne demek aaaa 😒
Seven insan ilişkinin sorumluluğunu alsın, ben niye araya gireyim.. 😅
Tamam işte sevenleri bırakalım gitsinler kamplarına.
⚰
Bir kere en başta zaten karşı cinsten bir kankası olamaz. İlla kanka istiyorsa kankası da ben olurum. Bu tarz şeylere de kesinlikle izin veremem o kadar rahat bir insan değilim. Medeni biri olabilirim ama bu kadarı o çizgiyi de aşıyor ☺️
Medeni birisi değilim ve aynı noktadayım.. 😅
Ne güzel 😅😅
Ateş ile Barut bilemedim olan vardır illa ama tehlikeli bir durum.
Hem de fazla tehlikeli..
Bir kere yaşadım kanka dedim. Senden hoşlanıyorum dedi sonradan aslında biz kadınlar bazen arkadaş olarak bakarken (hepsi adına demiyorum) erkekler bakmıyor genellikle zaman geçtikçe hoşlanma olabiliyor çünkü o kızın ondan beklentisi yok ve o olduğu için onun yanında sadece :)
Kadın ya da erkek olarak ayrım yapmıyorum.. Duygusal olarak kim daha zayıf ise maruz kaldığı insana duygusal bir yaklaşım sergilemesi daha kolay oluyor.. Lakin sıfatların altını böyle boşaltılmasına karşıyım.. Arkadaş ise arkadaş olarak kalmalı..
%70 Oranında bu hoşlanma durumu var hem tüm kadınlar adına demedim yanlış anlaşılmasın. :)
Duygusal zayıflıktan kaynaklanıyor olsa gerek.. Yanlış anlaşılmadı, merak etmeyiniz..
😊😊😊
Evət yapabilir. Bunu bana teklif etmesi bile saçmalıkken nasıl böyle bir adamı sevmişim diye düşünür kəndi zekamı sorgularım. Sonuç olarak gidebilir tabiki ve döndüğünde ben olmam yanında, mutluluklar!
Sevgilim dediğim kişi böylesine saçma bir soru sormaz, yapmayacağını bilecek kadar zekaya sahiptir. Bu kadar zekası yoksa ve soruyorsa zaten sevgili olamam, ilişkinin her detayını ben üstlenirsem soğurum.
Olur tabi ya, hatta kamp cikisi gitsin erkek kankasinin evinde de kalsin, cunku hayatinda o dakikadan sonra ben yokum demektir. Hayirdir birader bu nasil soru? Erkek kankasinin da o kizin da aklini alirim anladin mi
Gitsin işime gelir kafası karışsın kankasıyla yakınlaşıp kankasını kaybetsin o kafa karışıklığı bana zaten yansır bendende olur böylelerini salıcaksın ben kudurup öfke kıskançlıklarına gireceğime onun kafası karışsın
Yapamaz , kamp? yapamaz. Karşı cins? Olmaz. Kanka? olmaz.
😂
Sebep neymiş çok mu acilmiş hemen miymiş gitmesi mi gerekmiş
Festivali erteleyemiyorlarmış.. 😅
Ben onların yalancısıyım.. 😅
Onu bi karış suda boğarım. Ne hadle asla olmaz.
En temizi..
Ne münasebet. Eceline susaydiysa gitsin tabi.
Asla gidemez olm hayatta olmaz eğer gitmek için ısrar ederse çadırı sokarım ona! Karşı cinsle kampa gitmek ne ya? Ben sevgilime güvenirim ama o şırfıntı kıza asla güvenmem her an bir bokluk yapabilir.
Tamam tamam sakin.. 😅
Baş başa ise olmaz ama arkadaş çevresi ile gidecekse sorun etmem.
Ne münasebet
Ben varken niye karşı cins arkadaşı ile kamp yapsın pardon
Tabii ki hayır
O benim
Hayırdır anasını satim 10 senelik ilişkim olsa resti çekerim eğer gidecekse pılını pırtını toplayıp varıp gitsin o kankası kendisine bakar.
Aynı çadırda kalıp kamp yapmayı geçtim karşı cins kankası olamaz
Sevgilimin karşı cins kankası olamayacağı için böyle bir sorunda ortada olmayacak.
böyle bir teklifi bana yapsın da görelim Dünya kaç bucakmış
Ben de olursam sıkıntı yok ama tek olmaları söz konusu bile olamaz
Benden böyle bir şey istiyorsa gidebilir ancak benden ayrılmış bir şekilde 😂
Oldu olacak prezervatif da alsın yanına lazım olur, o dakikadan sonra sevgilim olmaz.
Sevgili ayagında bir sey olmaz hic bir sey sorun olmaz
Böyle bir teklif ile gelemez bile tekmeyi basarım ax
O zaman ben de karşı cins kankamla bir kampa giderim. Sıkıntı yok.
Kısasa kısas iyidir.
Sevgilimin karşı cins kankası olamaz benimde olamaz
Erkek kanka ekstra çadır kurar kesin; olmaz.
Tabi ki hayır öyle şey olur mu be genişlik gvtlık yapan varsa
Yok benim kafa yapısı o kadar ilerlemedi daha aidkwşdkwşdklwd
Karşı cins kankası olamaz hele kamp asla yapamaz
Beklesin yavrum ben müsait olduğumda topluca gerekirse baş başa gideriz acelesi neymiş 😄
Giderse ayrılırdım sevgilim olmadığı için sorun yok
Tabii ki evinde kalabilir, alkol de alabilir, bazen onunla bazen benimle de takılabilir.
Yok daha neler. Çadiri birak kampa filan gondermem. Daha da kisasi sevgilimin veya eşimin kiz arkadasi olamaz yani.
si*erim öyle kampı bende gelmezsem şimdi kızlar diyecek mağra adamı evet ben mağra adamıyım kanka kankayı si*iyor farkındaysanız belki Kampta içeceğine veya yemeğine başka bi şey katıp bayıltcak veya azdırıcı koyup azdırcak
Kesinlikle izin vermem, gittiğini öğrenirsem; ilişkiyi bitiririm. İki kızla, bu yüzden ilişkiyi bitirdim.
Tabi neden olmasın hatta gelmişken çocuk bile yapabilirler
😂
Sevgilim karşı cinsle aynı yerde nefes alamaz. Saygılar.
Saygılar, hürmetler..
Sevgilimin benden başka karşı cinsle arkadaşlığı olamaz.. Soru baştan hatalı.
Hayaller ve gerçekler..
Sizin adınıza sevindim..
konya ovası genişliğinde bi hareket ayrılırım valla
Yapabilir ama önce gelsin de ilişkimizi bitirelim
😅
Yapsın sonuçta eski sevgilim karışamam.
Mantıklı..
Bunu bana sorabilecek genislikteyse bende bunu sorduracak kadar mezhebim genişse tabiki de gidebilir
Sadece bu düşünceyi aklımdan bile geçirse Eski olmuştur 🤣🤣🤣
Aklını okuma insanların.. 😅
Sevgilim karşı cins arkadaşı olamaz
En güzeli..
Sevgilim se yapmaz yasak yaprsa siiikerim ebesini.
Çok profesyonel..
karşı cins arkadaşı olamaz
Netiz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?