🙄 yine soruyu sorarken sinirlendiğim bir soru örneği ile karşınızdayım😅Bu sefer olaya daha geniş açıdan bakarak cevap veriniz hkjgjh Hemen art niyet aramayın 😅🤣
Sevgilin karşı cins kankası ile kamp yapabilir mi?
Oldu başka emriniz farklı şeyleri artık böyle normal hale getirmeyin kankasıyla kamp yapabilir miymiş oldu olacak bir de yün yorgan göndereyim hediye olarak beraber uyusunlar öyle bir şey yapacak kadın benim o dakikadan sonra sevgilim değil muhatap olacağım insan bile olmaz çok şükür geniş değiliz
Asla kamp yapmasını boş ver en yakın yere bile gitmesine izin vermem Bir atasözü vardır ateşte barut yan yana durmaz bir bayanla bir erkekten Kanka olmaz cevap veriyorum kesinlikle göndermem gittiyse de bir daha işim olmaz
Yapabilir ne var bunda. Sonra yiyişsinler. Sonra kız hamile kalsın. Sonra o hamile deyip onla evlensin. Ne var bunda. Ben de genişim ya. İzin veririm. Nah veririm. Adamı burnundan getirir kılcal damarlarını ilmek ilmek örer duvara asarım. Yiyorsa yapsın.
Asla izin vermem böyle bir şeyi. Ben varken niye erkek kankasıyla gidip kamp yapmak istesin ki? Ben bir kız kankamla baş başa kamp yapmaya gidiyorum dediğimde eminim o da benim gibi aynısını düşünecektir.
Bu soruya "evet yapabilir" diyenler mağaralarından çıkıp gerçeklerle tanışabilir mi artık? Hayatın bazı gerçeklerini öğrenmek için yaşamak gerekmiyor, tabii ki yapamazlar.
Geniş açıdan bakıyorum yine sinirleniyorum dar açıdan bakıyorum yine sinirleniyorum yok gidemez 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Tabi canım. Hatta kamp malzemelerini falanda tedarik ederim. Soyunduklarında üşümesinler diye soba ve duş için sıcak su konusuna özellikle dikkat ederim.
Biz iş yemeğine yollamıyoruz kamp diyor. Askerde bile erkeklere ilaç içiriyorlar ki birbirlerinden uzak dursunlar die bunlar napcaklar kampta eeeey gidi eyy😃