Mesela hoteli var knkasının, yurtdışında ve sevgiliniz oraya/ona gitmek istiyor yalnız.
Seven kıskanmaz mı. Tepkiniz ne olurdu
Seven kıskanmaz mı. Tepkiniz ne olurdu
yeni konuştuğum biri arkadaşlarıyla aynı evde kalıp tatile gideceğini söylemişti, bana göre değil diye konuşmayı kestim hoşlanmıyorum böyle şeylerden
Kesinlikkee
Kesinliklee
Gitsin hayatini yaşasın. Onun da mutlu olmaya ihtiyacı vardır. Canı çekiyor ki gidiyor. Ama döndüğünde 1 hafta içinde bana tekmeyi basma ihtimali yuzde 99 olacaktir. Geriye kalan yuzde 1 ise 1 haftayi gectikten sonra yani 10 gun sonra falan yol verecektir.
Cimcime düzgün karakterli biriyse gidebilir gerçek aşka saygısı varsa ruhu kaşarsa yeltenme gibi şeyler olursa darp ederim ya da değmez derim bunlar geldi aklıma
Tabiki karşı cinsten arkadaşları olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşıyla kafede görüşebilir konuşabilir ama tatile pek sıcak bakmıyorum. Benim erkek arkadaşım kız arkadaşıyla tatile gidemez ben de gidersem olur ama.
Cevap
31Cevap
Seven kıskanmaz derken 😅 kimseyle bir yere gidemez nokta
Hayır çıkamaz tabi ki
hayırr, sevgilim tek başına bile tatile çıkamaz ki göndermem özlerim ve kıskanırım 🥺
Oldu kankasiyla evlenip balayına da çıksınlar nolucak ki 😄
Demi hahshshshahahaha
Arkadaşlıkta bir sınır vardır; baş başa zaman geçirmek adı altında yapılan her eylem sınırı aşmaktır. Aşkın kanunu baştan yazmaya çalışanların hüsran senaryolarını hepimiz biliyoruz. Tek eşli hiç bir insan hem karnım doysun hem pastam dursun olayına girmesin plz.
Boyle bir sevgilim var, Fransaya erkek arkadsima gideceğim olur mu dedi, çıldırdım. Bu kızlar erkeklerin niyetini anlayamiyor, en sonunda bütün erkek kankalarina basacağım tekmeyi bitecek
Bende kıskançlık duygusu 0 çünkü başkasına bakmayacağından eminim kız kankasıyla Antalya’ya tatile gitti beni de çağırdılar işlerim vardı o dönem. Sonra bir akşam içip eğlenip ilişkiye girmişler kendi itiraf etti ben de yol verdim.
İyi en azından yol vermişsin
Yok aşkım sende problem
Hayır yahahahsh sende problem yok demiştim kb hahahahaha
Yok sende problem işte yazmıştım aşkımı ekleyince yanlış anlaşıldı sorryyy
Bende delirirdim çünkü problemli değilizdir ya hahaah
Ben kusura bakma türkçem pek iyi değil🫶🏻🫶🏻
Yani problem var yok gibisinden değil de aldatacaksa her türlü aldatır zaten ben evlensem de aldatırdı mesela o. ben rahat bırakıyorum o rahatlıkta dahi bana sadıksa gerçek güvenilir erkek odur benim gözümde önceden görmem iyi oluyor.
Evet tabikide aldatmak isteyen her türlü aldatır haklısın. Ama yinede bi kızın yanına bile bile gitmesi delirtir beni 😅
Benimle gitsin tatile
Aynennnn
Tabi ki gidemez, yok illa giderse de z*ktirolsun gitsin bir daha da geri dönmesin. Ne nasıl genişlik böyle yaa!!!
Bu sana ve sevgiline olan güvenine kalmış bir şey şahsen ben kıskanç biriyim karışmam ama istemezdim açıkçası.
Daha neler ya medeni olucaz diye iyice domuza bağlanmasın
Aynennn
Şimdi beni yobaz diye linçleyecekler ama bu kadarıda olmaz kimse kusura bakmasın
Yok la çoğu öyle dedi ztn ki katılıyorum
Bazı kesim böyle insanlara yobaz gözüyle bakıyor maalesef
Benimde karşı cins kankam oldu hep onunla dertleşip dedikodu yapardık birbirimizin yanında dururduk kötü günlerde ama bu kadarıda olmaz
Giderse gitsin ama beni öldü bilsin o saatten sonra
Sevgilimin karşı cins değil kankası erkek sinekle bile alakası olamaz olmamalı
Bırak tatile çıkmayı, karşı cins arkadaşı olamaz !!
Valla aksiyon döneceği kesin. Kıskanıp kıskanmamak sana kalmış :)
Taitle gidebili4lr tabiki, ancak o dakikadan sonra benim sevgilim olma sıfatını kaybeder.
Bende başka kızlarla gideyim önce sonra bakarız madem
Erkeğin karşı cinsten kankası olmaz. Aksini iddia eden erkek yalan söyler. Net
Neden
Katılıyorum
Kadın hoskanmadığı biriyle cinsellik yaşamaz. Erkek öyle degil. Çok fazla kriteri yoktur. Hoslanmak zorunda degildir. Vurur gecer
Avrupalı değilim ben benim ahlakıma ters
Aynen
Böyle bir dünya yok..
Ya insana Niye kanka olur birbirine masasına basmak isteyen çok var
Değilmi
Eğer yalnız gitmek konusunda ısrar ediyorsa bir şey vardır bence yalnız.
Teklif dahi edemez. Hele bi teklif etsin o plani başlarında kırarım
Normal de seni de katmalı ya da otursun aşağı.
30 kere okudum anlamak için
Ya beraber gidin ya da hiç demek istiyo galiba hahsh
O kadar rahat olan aldatilmayi goze alsin
Ne kankası. Karşı cinsten kanla olmaz.
O kadar uzun boylu değil..
Karşı cins kanka mı 😂
Eski sevgilim olur bu saatten sonra giderse
Hayır çıkamaz senle çıksın canim
Cikmasin bir zahmet
Çıkamaz, ısrar ederse eski sevgilim olur.
Mümkünatı yok.
hiç sorun dğeil tabi ki çıkabilir
Karşı cins kanka nedir? Çok saçma.
Karşı cins kankası olamaz.
Karşı cins arkadaşı olamaz
Bende arkadaşımla çıkarım tatile
kıskanırdım ben baya
teppkim tepki olurdu
Öyle bir kankam olsa sevgilimden ayrılırdım
Ulan😂😂
Peki sevgilinin öyle bi knkası olsa izğn verir misin
Aynenn teşekkür ederimmmm