..
''Seviyordu ama özlemiyordu, yanındayım diyordu ama uzaktaydı; sadece sözler vardı, kendisi yoktu.'' Cengiz Aytmatov

..
''Seviyordu ama özlemiyordu, yanındayım diyordu ama uzaktaydı; sadece sözler vardı, kendisi yoktu.'' Cengiz Aytmatov

Beni hiçbir zaman anlamıyordu. Her şeyi görüyordu ama beni görmüyordu. Seviyor gibiydi ama hep mesafeliydi. Tutarsızdı davranışları. Emin olamıyordum beni gerçekten sevdiğine. Ben de mesafeli davranıyordum istemsizce. Bağlanmaktan, sevmekten korkuyordum çünkü bazen var bazen yok gibiydi. Her an gidecekmişcesine.
O hayatımda yok çünkü varlığı da yokluğu da birdi destek olmak yerine hep köstek olmayı tercih etti ben arkadamda duran bir dağ ararken o hep benim yerime başkalarını tercih etti tercihleri arasinda 1. Sıraya asla erisemedim çok defa denedim yanımda olsun gitmesin mutlu olalım diye ama o kendinden soğutmayı tercih etti gün be gün bile isteye uzaklaştırdı beni oysa ben bir ömür razıydım onu sevmeye..
O hayatımda yok çünkü kendime deger vermem gerektiğini de farkettim. Tek başına emekle bir ilişkinin sürmeyeceğini hep kendimden ödün vermemem gerektiğini anladım. Kendi kul hakkıma girmemem gerektiği için hayatımda yok
O hayatımda yok çünkü ona ihtiyaç duymuyorum. Kendi yolumda ilerlerken, ona yer açmak bana ait değil. Hayatımda sadece bana değer veren, bana huzur katan insanlar olsun istiyorum.
"…çünkü sadece hayallerini süsleyen bir masal prensiydi ve gerçekte olmadığını fark ettiğimde, kalbimin kapılarını ona kapattım." 💔 Bazen sözlerden daha fazlasına ihtiyaç duyarız. İlişkilerde güven, sadakat ve gerçek bir bağ her şeyden önemli. Cengiz Aytmatov'un dediği gibi sözler bazen gerçeği yansıtmıyor ne yazık ki. 🥲 Umarım kalbinin kapılarını açabileceğin biriyle tanışırsın. Aşk her zaman sürprizlerle doludur! 💫 Sence bir insan güven olmadan aşkta mutlu olabilir mi? 🤔
Cevap
7Cevap
Tiksinç verici biri çünkü onunla konuşmak ağızda çürük meyve tadı bırakıyor kurtulmak uzaklaşmak istiyorsunuz öyle rahatsız edici biri.
O hayatımda yok çünkü olmayan bir boşluğu dolduramazsınız.
Çünkü bana sakin sığınılacak bir liman iken, birdenbire hoyrat bir fırtına oluyordu.
O hayatımda yok çünkü beni anlamıyor duymuyordu
O hayatımda yok çünkü ; Uzun süreli ilişkimiz de kpss dönemim de beni aldattı ismimin aynı olduğu bir kadınla...
O'nun kim olduğu fark ediyor mu?
Fark eder diyelim, kalbine giren O.
Hayır şöyle. Çok sevdiğim, yediğimiz içtiğimiz arkadaşım şu an hayatımda yok. Çünkü maddi imkanlara erince bana ayıracak zamanı kalmadı. Arayacağım, çok yoğunum, mesaj atacağım, biliyorum, sitem etmekte haklısın, özür dilerimlerle yaklaşık 3 yılı doldurdu. Gönül koymadım, mesafe koydum. Canı sağolsun yine de.😊
Onun yediği ile senin yediğin arasında fark oluşunca arkadaşlıktan istifa etmiş (satmış).. 🙂
Çok iyi niyetlisin bence fazlası zarar.
Kesinlikle üstünde durmaya gerek yok. Bırak aksın hayat kendimizde..
Kimse hayatımda yok uygun olur mu 😃
Olur dostum
Çünkü benim gibi seven değer veren birisini hazmedemedi
Çünkü onu kaybettiğinde onu sevdiğimi bile bilmiyordum
Sevgimi ona verdiğim değeri görmedi ne yaptıysam sevmedi sevemedi vardı bir sebebi söylemeden gitti insan özlüyor ama benimkisi karşılıksızdı
Önceliği ben değildim
sevilcek birisi değilim
O hayatımda yok çünkü param yok
Özgürlüğü seçtim.
Canı cehenneme
Çünkü her şey geçici
Soğudum
Sinir ediyordu
O hayatımda yok. Çünkü kendime saygım var.
Olmayı haketmedi
Mutsuz ve boşlukta hissediyorum
kilolusun demişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?