Aynısını el bileğimde yasadım. Stresten çıkıyor bu. Temraydı adı sanırım. Seninki de onun gibi duruyor. Çok da kaşınır bu. Sağlık ocağına git lütfen. Krem yazması lazım.
Bende de yaramamıştı ya baska bi çözümü var. Sanırım tek çözümü de o kanki, bana özelden yazar mısın oradan söyliyim. Buradan taşlanmak istemiyorum haha
Benim arkadasımın annesi dua etmişti daha dogrusu. Hoca dediğime bakma. Bunun bi duası var sanırım onu okumustu bana. Nazardan ve stresten çıkıyor demişti.
Hoca değildi kadın. Fakat dua etmek istedi bana ben de öylece yaptırmıstım. Hocaya gitme zaten. Duasını bul ve kendin ya da bi baskasına yaptır. Eğer kremler sana da işe yaramadıysa
eğer zona (gece yanığı) ise sen aşırı şok edici bir stres yaşamış olabilirsin. aşırı üzücü ve ağır. böyle bir sıkıntı yaşamadınsa başka bir rahatsızlıktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aynısını el bileğimde yasadım. Stresten çıkıyor bu. Temraydı adı sanırım. Seninki de onun gibi duruyor. Çok da kaşınır bu.
Sağlık ocağına git lütfen. Krem yazması lazım.
Gittim dediği krem bir işe yaramadi
Bende de yaramamıştı ya baska bi çözümü var. Sanırım tek çözümü de o kanki, bana özelden yazar mısın oradan söyliyim. Buradan taşlanmak istemiyorum haha
Ya da söyliyim ya noolcak, ben son çare hocaya gitmek zorunda kalmıştım
Yazamıyorum ne işe soyleyin ne olacak ki
Söyledim az önce, bak yukarıda. Yenile sayfayı.
Gördüm cevremde hoca yok ki
Benim arkadasımın annesi dua etmişti daha dogrusu. Hoca dediğime bakma. Bunun bi duası var sanırım onu okumustu bana. Nazardan ve stresten çıkıyor demişti.
Hoca değildi kadın. Fakat dua etmek istedi bana ben de öylece yaptırmıstım. Hocaya gitme zaten. Duasını bul ve kendin ya da bi baskasına yaptır. Eğer kremler sana da işe yaramadıysa
Anladım tesekkurler
stresten çıkar bu temra doğal yöntem istiyorsan elma sirkesi sür oraya doğal organik olanından 3 güne geçer ya da krem kullanmalısın
Peki tesekkurler
zona gibi görünüyor. dermatolojiye git
burada sağlık drumunuzu riske atmayın.
Zona ağrılı oluyor ve yaraları sulu gibi sanki ama doğruda olabilir tabi bende ağrı sızı yok
eğer zona (gece yanığı) ise sen aşırı şok edici bir stres yaşamış olabilirsin. aşırı üzücü ve ağır.
böyle bir sıkıntı yaşamadınsa başka bir rahatsızlıktır
her zaman ağrı sızı olmaz.
bacak aralarında çıkarsa yanma ağrı olabilir
Zor zamanım oldu ama bilmiyorum
bence buralarda bizim gibi cahillerle zaman kaybetme. hemen dermatolojiden randevu al ya da bir hastaneye hemen acilden gir. sağlık riske atılmaz.
Dogru
Alerjim reaksiyon olabilir.
Bir cok nedeni var ne zamandır var bu?
15 gün önce oldu geçti tekrar çıktı 1 haftadır böyle ve tek elde
Bir cok nedeni var yediğin bir şeyin alerjik reaksiyon göstermesinden dahi olabilir.
Uzun süreli devam ederse hastaneye gidersin
🙏 Gecmis olsun.
Peki tesekkurler
Böyle sanki bir sey yakmışta kabarmış gibi görünüyor ilginç
Isırgan otu yakıyordu böyle ama ısırgan bu aylarda olmaz bilemiyorum
siğile benziyo bu ama bilemedim
Peki
kendine okusana belki nazardan çıkmasın
Özel bir duası var mı yok nun
bilmiyorum ama nazar için nas suresi ve felak suresini oku
Peki tesekkurler
rica ederim ALLAH şifa versin
Amin sagolun
rica ederim 😌
Siğil olabilir, eczaneye de sor
Sordum egzamaya benziyor dedi
Cin mührü bu, seni dün gece sahiplenmişler yavrum.
Alerji yapmış birsey geçer 2 güne
7 gündür boyle
Stresten çıkar arada bi kaç gün sonra gider
İnşallah
Mhrsden al randevu
Alamıyorum saatte iki kez deniyorum boşluk yok
İnternetten gayet alınıyo
tanıdık akraba felan bi hemşireye sor anlar onlar
Yok ki
neden gidemiyorsun özele
Acaba neden
vala tanısam verırdım para git diye ama korma kendısı kaybolur uzulme