Bazen özgüven eksikliği dediğimiz şey aslında kendimizi tanımıyo olmamız başkalarının düşüncelerine önem verip ona göre yaşamamız istemediğimiz bi hayatta sıkışıp kalmamız yüzünden olabiliyo aslında tek sorun kafanda olmak istediğin yerde olamaman bu yüzden içe kapanık ve pasif kalıyosun bunu düzeltmen gerek
Yıllık izne çık tek başına bi yaz tatili yap yeni insanlarla tanış o an içinden ne geliyosa onu yap pişman olucak olsan bile ilerde yapsa mıydım acaba deme hiç bi zaman yap ve gör öğren duygularını hisset bu hayat sadece senin ve ne zaman sona erer bilmiyosun
Hep tekim zaten bunları yapıyorum Benim kastettiğim rekabetçi bi tavrım yok bi kadin benden daha geride olsa bile her anlamda yine de aradan çekilen ben oluyorum
Bu seni özgüvensiz değil aksine özgüvenli yapar o zaman karşında ki insanın senden değersiz olduğunun farkındasın ve savaşma gereği duymuyosun benim olan zaten bende kalmasını bilir gibi bir şey bu
Ulan memursun bee memurluk bile bi özgüven sebebi olmalı bence 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o bende de yok sadece buradan yazabiliyorum benle konuşur musunuz belki birbirimize destek oluruz yanlış anlamayın art niyetim yok belaltı muhabbetim yok
selam bu konuda kendını sosyalleserek asabılırsın ozellıkle erkeklerle rahat konusabılmen bunu tetıklıcektır ozguven patlaması yasarsın rahat olursun hıc ummadıgın kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O bastan yoksa, sonadanda gelmez, bende öyleyim kendimden biliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bazen özgüven eksikliği dediğimiz şey aslında kendimizi tanımıyo olmamız başkalarının düşüncelerine önem verip ona göre yaşamamız istemediğimiz bi hayatta sıkışıp kalmamız yüzünden olabiliyo aslında tek sorun kafanda olmak istediğin yerde olamaman bu yüzden içe kapanık ve pasif kalıyosun bunu düzeltmen gerek
Çok haklı olabilirsin
Tavsiyen var mı
Yıllık izne çık tek başına bi yaz tatili yap yeni insanlarla tanış o an içinden ne geliyosa onu yap pişman olucak olsan bile ilerde yapsa mıydım acaba deme hiç bi zaman yap ve gör öğren duygularını hisset bu hayat sadece senin ve ne zaman sona erer bilmiyosun
Hep tekim zaten bunları yapıyorum
Benim kastettiğim rekabetçi bi tavrım yok bi kadin benden daha geride olsa bile her anlamda yine de aradan çekilen ben oluyorum
Bu seni özgüvensiz değil aksine özgüvenli yapar o zaman karşında ki insanın senden değersiz olduğunun farkındasın ve savaşma gereği duymuyosun benim olan zaten bende kalmasını bilir gibi bir şey bu
Peki tavsiyen var mı bana
Maalesef yok ama yerinde olsam rahatsız olmazdım bu durumdan biri beni sevsin diye savaşmaktan bin kat daha iyidir bence
Böyle yapınca da tek kaliyorum
Ulan memursun bee memurluk bile bi özgüven sebebi olmalı bence 🙂
o bende de yok sadece buradan yazabiliyorum benle konuşur musunuz belki birbirimize destek oluruz yanlış anlamayın art niyetim yok belaltı muhabbetim yok
selam bu konuda kendını sosyalleserek asabılırsın ozellıkle erkeklerle rahat konusabılmen bunu tetıklıcektır ozguven patlaması yasarsın rahat olursun hıc ummadıgın kadar
O bastan yoksa, sonadanda gelmez, bende öyleyim kendimden biliyorum.
Fizigin nasil iyi degil demekki baska türlü havali olursun
Kapalıyım ayrıca fiziğim guzel
Gormeden bisey diyemem at istersen
ozguvenim yok dedim canım değilim
Bakicam fizigin duzgunse yururler zateb
Biseyler sorcam ama gizlisin işte sjsjj
Çözülür , arkadaşın falan yok mu hiç sosyal hayatın?
Kitap oku sosyal ortamlara gir faydasi olur tesetturlu ve gizemli kiz🙂
Umarım bir gün sende özgüvenli olursun
Neden öz güvenin yok sence
Ilgisiz kalmissin
Haklısın nasıl alicam ilgiyi
Insanlarla sosyal iliskiler kurmalisin.
Sosyalim zaten
Genel olarak yalnız kalmayı seviyorum
Anladım. Bence yanlış yoldasın.
Neden peki
Hiç ilişkin oldu mu
Sesli kitap oku