Ayrıldığım sevgilimin hayatı neden çok iyi gidiyor?

Ya o çocuk benim için kılını kıbırdatmadı o kadar yalvardım ki ya bak evlenelim dedim elimizde yok param yok şu işin olsun bu işim olsun beni oyaladı hiç bir zamanda parası olmadı ben inanın parada değilim parkta yemek hazırlayıp götürüyodum otobüs tramvay mahboluyodum İstanbul'da ama sadece evlenmek istiyodum kasiyerlik yap az biraz paramız olsun evlenelim seninle olsam yeter bana diyodum ama o yazılımcı bir projesi vardı onu bitiricem diyodu ama hiç bitiremedi parasını da alamıyordu insanlara iş yapıp. böyle 3 yıl arkadaşlar 3 yıl ya 3 yıl geçti ben en sonunda dayanamadım ailemde çünkü çocuk gelsin artık diyodu gelmezsen ayrılalım dedim ben seni fakirlik içinde yaşatamam param yok gelemem dedi ve ayrıldık aradan 8 ay geçti o dediği iş neyse bitirmiş galiba instada gördüm yıkıldım kolunda bir kızla böyle lüks kıyafetler foto paylaşmış araba fotosu atmış arkadaşları hayırlı olsun diyo resmen hayatından ben çıkınca her şey yoluna girmiş çok üzülüyorum o kız kim ki ben 3 yıl emek ettim ona o yırtık dondan fırlar gibi gelmiş koluna girmiş :/

Ayrıldığım sevgilimin hayatı neden çok iyi gidiyor?