Sevgilimden ayrıldık gayet mutlu?

7 aydır çıkıyorduk 1 aydır sürekli ayrılıp barıştık. Hatalı oydu zaten ama suçlarını kabul etmeyip üzerime atıyordu. Verdiği sözleri tutmadı beni bir gün olsun merak etmedi. Ve bunlara rağmen seni seviyorum diyordu. En sonunda başka kızlar benimle konuşunca iletişime geçti ne olacak dedim. Sen karar ver dedi. Her şeyi unutup güzel bir başlangıç yapalım dedim. Hayır dedi (e hayır diyeceksen niye soruyorsun bre?) işte sürekli ayrılıp barışmaktan üzülmekten bıkmış filan. Peki ben son kez sormuştum bir daha rahatsız etmem dedim. Konuşma bitti.

Aradan 5 gün geçti.

Twitter'da durumlarına baktım İşte ali diye birisine her şey o kardeşim benim canımdan öte gibi laflar yazmış. Görünce tepem attı. Her yerden sildim.

Ben bunları hak etmedim ya. Bir kız neden bunları yapar?(Önceden de sahte bir hesap açıp başka bir erkekle konuştuğunu gösterip kıskandırmaya çalışmıştı ayrıldığımızda )
Sevgilimden ayrıldık gayet mutlu?
Cevapla