Aldattığım sevgilimle ayrıldık onun mutlu olup hayatına devam etmesini istiyorum?

karşılıklı olarak çok sevdiğimiz çok fedakarlık yaptığımız uzun mesafe ilişkimiz bitti ayrı olduğumuz süreçte onu aldattım sonra yalan söyledim farklı şekilde anlattım defalarca yakaladı beni kabul etti olmak istedi ama bi gün bitirdi her şeyi şimdi biz nolucaz hep aklımda ilerde de hep olacak ama bi yandan beni unutup başkalarını sevmesini istiyorum ben de onu unutmak istiyorum ama biliyorum olmaz en ufak bir şeyde aklıma gelir ölene dek hep aklımda olacak çoğu ilkimi onunla yaşadım bunları nasıl aşacağım o bunu nasıl aşacak bilmiyorum kafam allak bullak bazen sadece ağlamak istiyorum hayat dursun istiyorum şu an bile sesini kokusunu gülüşünü özlüyorum hepsi beynimin içinde ben onsuz nasıl olacağım napacağım onla konuşmadan nasıl günlerimi geçireceğim o beni istemiyor haber almak konuşmak kendini toplamak istiyor ama kimseye güvenemem diyor o iyi olsun istiyorum ama ben onu istiyorum seviyorum nasıl toplayacağım okula da devam etmem lazım iyi bi bölümde okuyorum ailem için bitirmeliyim ama mutlu olduğumda bile ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor biri bana yardım etsin lütfen

Aldattığım sevgilimle ayrıldık onun mutlu olup hayatına devam etmesini istiyorum?