Psikolojik destek alman şart. Eğer birini sevmek ve yeni bir hayata başlamak istiyorsan bunu yapmalısın. Henüz zaman var diye diye erteliyorsun ve bu süreç çok sürmeden umutların da tükenecek. Umut var, istek var öyleyse zaman geçirmeden bir terapisti bu işi yürütmelisin.
Şu durumda seni mutlu edecek veya senin düşündüğün şekilde bir erkekle karşılaşman imkansız. Çünkü her harekete karşı bir yargin var. Burada seni suçlamıyorum tabi. Elbette yaşadığın süreç seni bu noktaya getirdi. Fakat bir erkek sana ilgi göstermeden, sana yaklaşmadan, güzel sözler söylemeden, kalbini kazanmaya çalışmadan nasıl birleşebilirsiniz ki. Bu mümkün değil. Geçmişte bağımlı ve sorumsuz birinin davranışları yüzünden herkese aynı şekilde bakarak aslında en büyük haksızlığı kendine yapmış oluyorsun.
Su durumda gerçekleri dile getirmek en doğrusu. Sözlerim acıtmasın seni ama şuana kadar seninle tanışmış her erkek bir şekilde kendine başka bir hayat kurmuştur ama sen halen yalnızsın.
Kaybediyorsun..
Kazanmak için ise riskleri göze almak şart. Bunun için cesaret ve bu cesareti ortaya koyacak duygular gerekli.
Pes etme! Dediğim gibi yap mutlaka..
Yeni yıl senin için yeni mutluluklar ve güzel bir hayat getirsin..
024 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederim... benim o kisacik evliligimde maalesef cok sey yasadim. Eski esim narsist kisilik bozukluguna sahipti , tabi bunu kabullenmedi. O kisacik evliligimde her turlu manipulasyonu uyguladigi icin, doger herkesin yaptigi etkileme cabasinin bor sonraki asamasini gorebiliyorum maalesef o yuzden soguyorum ve kaciyorum. boyle boyle yillarim gecti ve elimde degil maalesef
- 1 yıl
Her şartta 'insan'a denk gelebilmek önemli. Bu da biraz şansa mı kadere mi yoksa insanın ruhuna mı bağlı bilemiyorum. Bekâra eş boşamak kolay diyorlar ya, bu anlamda çok insan tanımak yeter mi onu da bilemiyorum.
Soran1 yıl@Ishkmhmmd bosverin, inanin hatirlamak dahi istemiyorum o ruh hastasini. dogum tarihini degistirmek istemiyorum. Yani keske kizlarsoruyor belirtmek istemiyorum secenegi koysa
Soran1 yılveya en azindan gizledigimizde keske 45 yas ustu degilde belirsiz ibaresi cikea..
- 1 yıl
Geçmişte yasadiklarin ve şu an halen süren kötü etkisi için üzüldüm. Seni iyi anladım evet. Maalesef zaafları olan insanların, duygularını, hislerini ve maddi-manevi istismar eden gereksiz insan çok. Bunlara karşı temkinli olman iyi bişey tabi ki. Keşke insanların dışını gösteren aynalar olduğu gibi, içlerini de gösteren bir ayna olsaydı.. Dürüst bir insan karşına çıkar umarım..
Soran1 yıl@Ishkmhmmd calisiyorum. Gelirim aylik ihtoyaclarimi karsiliyor
Soran1 yıl@Ishkmhmmd neden sordun? yeterli duzeyde diyelim
Soran1 yıl@Ishkmhmmd?
Soran1 yıl@Ishkmhmmd daha fazla kazanabilirsinle neyi kasdettin yazarmisin?
Soran1 yıl@Ishkmhmmd anladim. benim maddi durumum iyi. Aylik kazancim gayet yerinde. maddi sorunumyok :) yine de tavsiye icin sagol
Soran1 yıl@Ishkmhmmd kamuda muhendisim
Soran1 yıl@Ishkmhmmd zengin degilim, idare ediyorum.. ama ben soruda maddi zorluk cekiyorum yazmadim?
Soran1 yıl@Ishkmhmmd 👍👍👍👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sana sihirli bi tavsiye nasıl verebiliriz ki. bu kendi dünyan. olmuyorsa olmaz. kendi icinde asman gerek. yasın 45 üstüymüş. yerinde olsam ne güvenmemesi derdim kendime. ne olabilir ki. en fazla kalbini kırar seni kullanır bi süre ki aman kullansın ne var. olgun yaslardasın kullansa da paranı da yese bi yere kadar bu mümkün olur ki. bence güven insanlara. düşün en fazla ne olabilir. ne yapabilir sana. az cok insanları tanıdın. birden bire senin numaranı engeller en fazla. ulasamazsın bence. ne olcakki. evlilik düşünüyorsan baska tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızların genel durumu böyle. Bu yaşlarda normal zaten. 25 üstü kızlar genelde buldukları erkekde bir kusur bularak, evlenmeleri zorlaşır. Oyüzden evlenenlerin çoğu 18-25 yaş arası evlenmiştir. O yaştan sonra işler zor. Seçicilik fazla, duygu resmen yok. İlk görüşte kalp atışı falan asla kimsede olamıyor. Erkeklerde boşanan kadınlara, obje gözüyle bakıyor nasılsa bakire değil, banada verir zihniyeti. Evlenmek istemiyor. Genelde boşanmış kadınlar la Enayiler evleniyor. Sende bulursun elbet bir enayi. Onuda sevemezsin ama söyliyeyim
02 Yorumla
Soran1 yılaynen iste durum bu.. ya kullanmaya calisan tipler var, ki bunu hemen anliyorum, sert durup muatap olmuyorum, ya da benden mevki olarak mal mulk olarak dusuk tipler, maddi acidan kullanacak birini ariyorlar, onu da anliyorum, yaklastirmiyorum.
Cevap sahibi1 yılBekar gez boş ver ozaman. Evlenip ne yapcaksın. Düzgün biri çıkarsa ozaman düşünürsün evlenmeyi. Biraz erkek kafasıyla bak artık hayata. Ye , iç, gez, toz, hayatını yaşa, düzgün biri çıkarsa bakarsın durumuna
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
1 yılBenim de bir çocuğum var evlendim ayrıldım
Sonra yeniden evlenmedim kadın başkası ile evlendi ondan da iki çocuğu olacak
Yani nasip meselesi aslınsa eğer kısmetinde evlilik varsa güvenin gelir memnuniyetin gelir birde bakarsın evlenmiş mutlu olmuşsun
kısmetinde yoksa ak mahana gök mahana.
01 Yorumla
Soran1 yılcocugunuzu uvey baba eline birakmadiniz umarim
Yapay Zeka Cevapladı
Sevme hissi içinde kıpır kıpır ama bir türlü ortaya çıkamıyor, anlıyorum. Güven konusu zorluyor seni. 🥺 Ama hatırla, herkes mükemmel değil. Kusurları kabul etmek gerek! Küçük adımlar atarak bu duyguyu yeniden açığa çıkarabilirsin. Mesela, yeni hobiler edinebilir veya farklı gruplara katılabilirsin. Böylelikle çeşitli insanlarla tanışabilirsin. Sabırlı ol ve kendine zaman tanı. Sonsuz sabrın bile aşk kapısını yeniden çalabilir. 💕 Sen ne dersin, hangi aktiviteler seni heyecanlandırırdı sence? 🎈
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılgüvenme kimseye bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende bunu hissettim
Tekrar kaybetme korkusu oluştu
Nasıl olsa tekrar yalnız kalacağım neden birini tekrar hayatıma alayım diye çok düşündüm
Sonra mutsuz eder korkusu ile yaşayacağıma mutlu olacagım ümidiyle yaşamayı seçtim ama
O kişiye henüz ulaşamadım
Navigasyon çihazı yok tarif ederken başka yola girdiğimizde tekrar yeniden bir yol tarifi oluşturur gitmek istedigimiz hedefe dogru
Biz neden hedefimize yeniden rota oluşurmayalım
Sevgiyi tatmadıysak tekrar sevgiyi arzulamayız diye düşünüyorum20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılHerkeste oluyor normaldir.
Başından bir evlilik geçtiği için yıkılan bir yuvan var !
Enkaza dönmüş hislerin var , Hayal kırıklığın var Umutsuzluğun var Güvensizliğin var !
Kalbinde yeniden sevme hissi var ama güvenilecek adam bulmakta zorlanıyorsun.
Çünkü başka bir adamdan boşandın ve aynı acıları yaşamak istemiyorsun.
Kusurlarınızdan dolayı biten evliliğinizin kalıntıları hayatınıza yansıyor. Sizde başkalarında kusur arıyorsunuz !
Bence insanları olduğu gibi kabul edin. Sevmek sevilmek sizinde hakkınız.
Hayat 3 günlük çok kısa dediler. Azrail bunca yıldır ne bekler ! Demeden bence kalbinizi açın sevgiye umulur ki seveceğiniz bir insan çıkar karşınıza !
31 Yorumla
Soran1 yılyorumunuz icin tesekkur ederim ancak hah! benim kusurlarim yuzunden biten bir evliligim olsaydi keske...
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAğaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler. Yaş ilerledikçe birine güvenip bağlanmak zor oluyor. İlişkiden ne bekliyorsun bilmiyorum ama beklentilerini düşük tutmanı tavsiye ederim.
Benim de geçmişte eşinden ayrılalı 19 yıl olmuş bir kadınla ilişkim olmuştu.
Bedenlerimiz çok iyi anlaşmıştı ama karakterimiz farklı olunca çok yürümedi. Saygı içinde ayrıldık.
Başarılı ilişki herkes ister ama bu zordur. O yüzden beklentiyi yüksek tutmadan mantıklı hedeflerle bir ilişki düşünmekte fayda olur.
12 Yorumla
Soran1 yıliliski istemiyorum belkide bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılEmin olmadan girmeyin zaten bir ilişkiye.
1 yılTecrübenize katkı sağlamaktan öte geçemem ama bu yaşta daha kendini bilen, kendini keşfetmiş insanlar olduğunuzdan bu gibi detaylar tabi ki takılacak detaylar. Neticede ağzınız bir kere yanmış ve boşa zaman harcamak istememeniz de gayet doğal. Benim naçizane tavsiyem;umudunuzu yitirmeyin, aşk olmasa bile de anlaşacağınız insanlar çıkacak karşınıza. Kendinize yatırım yapmayı da bırakmayın. Anladığınızı düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBelli bi yastan sonra insan daha secici oluyor. O kusur bulmalar birazda endiseden oluyor belki yani "bu yastan" sonra yanlis evlilik yaparsam bir daha hic dogru insani bulamam gibi... ya da bu yasima kadar bekledim en iyisini hak ediyorum hissiyati. Elde olmadan olan bi durum bu.
Aslina bakarsak kadinlar cok yakisikli degil iyi sadik guvenilir sevip sevilecegi birini ariyor. Tabii gorsel olarakta hosuna gitmesi lazim. Ama cogu erkekler daha cok sey istiyorlar. Hele belirli yastan sonra kendi yaslarina bakmayip 10 yas gencini, kendi bosandiysa bile hic evlenmemisini istiyor vs. Buda dengesizlik olusturdugu icin her iki tarafta artik bekar ama kimse birbirini istemiyor gibi bi sey.
Eskidenki gibi evliligin kutsalligida kalmadi maalesef. Sanirim buda etken.
10 Yorumla
1 yılMükemmeli arıyorsanız, mükkemel diye bir şey yoktur ama makul kişiyi arıyorsanız insanlara şans vermeniz gerekir kimse ilk bakışta kendini doğru tanıtamaz, hep yanılırsınız o şekilde.. Biraz zaman tanıyın düşünce yapısını öğrenin illaki size göre de biri vardır.
10 Yorumla
1 yılÇok ses çok kafa karıştırır. Sen kendi içinde sebeplerini biliyorsundur. Bu sebeplere göre doğru olan buysa dert etmeni gerektirecek bi durum da yoktur. Ancak doğru gelmiyorsa neyin düzelmesi gerektiği ile ilgili muhasebeyi de yine ancak kendin yapabilirsin. İnsanlar ve ilişkiler bir genellemeye tabi tutulamazlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yemeyi abartıyorsunuz gibi geldi bana. Nasıl ki bir trafik kazası geçirdiğimizde bir daha arabaya, otobüse binmeden vazgeçmiyorsak bir kez ikili ilişkilerde kaza geçirdik diye bir daha ikili ilişki kurmaktan vaz geçmemeliyiz. Sizin gibi dürüst temiz erkek mi yok, insanlara şans vererek bulabilirsiniz sizin değerlendirme kriterlerinizde var ama niyet okumakla olmaz böyle şeyler. Vücut dili, tavır, söz, üslup var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBana 9 yıl oldu deyince millet gözlerini ayırıyor sen beni de katlamışsın. Bir 9 yıl daha hatta ölene kadar kimseyi istemiyorum. Seni öyle iyi anlıyorum ki aynı ben. Kimse yanıma yakışmıyor herkes menfaat peşinde, kimseyi beğenemiyorum zaten ama hakkım da bu değil aski hiç yaşamadım bilemiyorum böyle böyle yılları devirdim. Kimseye kalbim geçmiyor ama tek olmadigimi görmek beni mutlu etti. Çünkü millet evet bitiriyor ama yeni birine nasıl evet diyor asla çözemedim. Kalbimi harekete geçirebilen kimse yok sonuç olarak böyle iyiyim. Ben kendimi çok seviyorum zaten kimsenin sevmesine de ihtiyacım çok yok ama zaten asıl konu güzel sevmeyi bilen adam da yoktur aramak boşuna😘
16 Yorumla- 1 yıl
Sevilmek önemli olurdu
- 1 yıl
belki de güzel sevilmeyi bekleyen yoktur...
Cevap sahibi1 yıl@forrestman öyle olmasaydı bunları yazmazdik
- 1 yıl
o zaman denk gelmemişler diyelim
Cevap sahibi1 yıl@forrestman zaten bu çok zor
- 1 yıl
dediğim gibi her gül vaktinin esiridir. vardır elbet o gülü bekleyen bir hasret şarkıları şakıyan bir bülbül... Nasip
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yaşındayım aynı durum bende da var her insanda bir kusur buluyorum bu tip olarak değil karekter olarak çok güvensiz geliyorlar ilk mesajlaşırken bile saçma emoji kullanmasına bile takıyorum bizim gibiler sanırım yalnız kalmayı seviyor çok çok seçiyim bana gelenler başka kıza gityseydi biriyle evlenmişlerdi çoktan 😞
32 Yorumla- 1 yıl
Sende mi boşanmış bir kadınsın
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar yok değilim geçmiş ilişkimde aldatılmıştım belki ondandır
1 yılBence kendinizle barışmalısınız önce
zaten sevmek bence.. kusurlarıyla olduğu gibi kabul etmekle başlıyor birisini..
ön yargılarınızı güvensizlik sorununu aşmanız gerekiyor..12 Yorumla
Soran1 yılkendimle kus degilim.. ama karsidaki kisilere karsi guvensizim kabul
- 1 yıl
kendinizle barışık değilsinizde sanki
bana öyle geldi nedense..
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliginden kalan travmalar bunlar. Yalnız olmaya da alışmişsın. Yük geliyor karşi tarafin kusurları. Ilk evliliginde de kusurlar vardı belki de ama sen görmek istemedin o yaşin verdiği heyecanla. Hayatinda illa biri olsun diye istiyorsan kabul edilebilir kusurları görmezden gelmeyi ögrenmeliyiz. Eğer bunu yapmazsan hep o kaygı frekansinda kalırsın.
01 Yorumla
Soran1 yılkimseyi cekmeye gucum yok sanirim
Gizli Üye(25-29)1 yılO çok zor oluyor normal 25-30 yaşında olanlar da bile bu sorun varken ve bunlar bile bu sorunu yaşıyorken senin yaşında birinin birisine güvenmesi de zor olur abla. Ama tabi ki de imkânsız değil, hani hayırlısı derler ya işte hayırlısı denk gelirse hiçbir şey zor olmaz, hakkında hayırlısı olsun abla.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbla o bakanlardan ve o düşünceli insanların düşüncelerini hiç kafana takma, Dünya'nın türlü insanı var onlara laf anlatılmaz. Senin gibi olan seni bulur.
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl14 sene çok o kadar ben durmam. ya da nikahlı olmasam da biri ile birlikte olurum.
Herkeste bulunmuyor, mutlaka birine güvenirsin. Bu yaşta ben bile hiç kimse güvenmez sevmezken, bir tanesi geldi bu halimle aşırı sevgi besliyor vede güveniyor. Sadece ilk zamanlar kontrollü arkadaşlık edeceksin.10 YorumlaNarsist bir insanla yaşamak çok zor. Evet güven konusu insan kaybetti mi geri gelmesi çok zor ama zamanla asilmazsa kör kuyu gibi insanı yalnizliğa çekiyor. Aslında bu fırsat olabilir mutlu olabilmek için, yeniden başlamak için insan acı ile olgunlaşır. Daha güzel sevmesini öğrenir.
00 Yorumla
1 yılHayatı bazı şeylerde akışına bırakmak iyidir sen iyi yönlerini görmek için değil kusurlarını aramak istediğin için böyle oluyor güvenin kırılmış o yüzden şu an kimseye güvenmek istemiyorsun azda olsa hayatı akışına bırak bakalım ne olacak veyada nasıl olacak
00 Yorumla
1 yılYani klasik bisey bu sana mahsus değil. İnsan yaşlandıkça hayata baktığı pencereyi daraltiyor gençlik yıllarındaki gibi hersey toz pembe olmadığı için alınan kararlar mantık çerçevesine saglamca oturması gerekiyor ve insan ilişkisinde bu çok zor bir şey seni anlayabiliyorum
00 Yorumla
1 yılbu aslında çok dogal bir şey yaşanmışlıklar var sonucta acaba herkes aynımı falan hissine kapılabilirsin bu gayet normaldır ama bazı şeyleri aşıp eğer gercekten evlilik veya ciddi bir ilişki düşünüyorsan bazı şeyleri aşıp kendine guvenmelisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılKorkularınla yüzleşmeden mutlu olamazsın. İlk eşin kötü alışkanlıklara sahip biri çıktı diye herkes öyle çıkacak değil benim de aşka dair büyük beklentilerim vardi. Yalniz yaşadığımız dönem çok yüzeysel, ruhsuz haliyle aşkı bulamıyorsun.
10 Yorumla
1 yılNaçizane tespitim kadınların büyük çoğunluğu hepsi için demiyorum dürüst efendi adam sevmiyor kanında tarzında biraz kanka ya da çapkınlık olan adamlarla karşı daha çok yükseliyorlar sonuçları aldatmak ya da kandırmak oluyor en hafifi canından bile olanlar var dayak yiyenler duygusal sevgisini paylaşacak adamlara şans vermek varken kendi seçimlerinin faturasını tüm erkeklere kesip erkeklere güvenilmez etiketi yapıştırıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBüyük ihtimalle zorlu bir evlilikti ve epey yıprattı. Evet şüpheci olmakta fayda var doğru yapıyorsun da fazlası zarar verir. Tanı, bırak yanlış biri olsun bir tecrübe daha edinmiş olursun çok çok. Evlenmek farklı tanımak farklı. Evlenmek için yanlışları eleyerek gitmek lazım zaten. Neden nisanlilik diye bir durum var? Amaç orada bile tanımak. Günümüzde çok daha kolay ve flortleserek tanıyorsun ya da arkadas gibi tanıyorsun. Çok kasma bence
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMerak ettim, ev kadını mısın yoksa iş güç var mı?
1 yılYaş konum önemli hele kadın ise bu daha önemli sevmek ya da güven de yetmez. Ben günlük takılırım. Evlilik asla istemiyorum. Çakar geçerim ama siz işiniz zor artık
12 Yorumla
Soran1 yılsiz zina yapiyorsunuz.
- 1 yıl
Ben mi? Hepsi hayal bunların
Gizli Üye(30-35)1 yılBirde şöyle artık evlenmiş boşanmış insanlara ikinci el muamelesi yapmaları çok sinir bozucu neymiş boşanmış bir kadın boşanmış erkeğe layıkmışşş
60 Yorumla
1 yılBende aynı kimse olmadı evlenip ayrıldım hayatıma giren olmadı çünkü aşırı derecede sevgi saygı güven ilişkisine değer veriyorum sevgililik de ciddi güvenli ilişkidir
20 YorumlaHerkesin kusuru vardır zaten öncelikle bunu kabullenmeli. Sonra sana en uygun adayı tercih etmelisin. Onun kusuru olduğunu gibi seninde olacaktır karışıklı. İki kişinin de birbirinizin kusurunu örtmeyi gerekiyor böyle olursa olur. Teyzem
00 Yorumla
1 yılÇakan yok diyosun özetle. ona burada adam çok, ş. refsizi sahtekârı dolu. Ha, benim limana yanaşcaksan tek şansın var, tek seferde ispatlamak zorundasın kendini
04 Yorumla
Soran1 yıluff. bu zihniyetteki kisiler inanin 2 metre yakinima dahi yaklasamaz. çakan ne demek.. ne ayip bir soz. Sosyal medyadasiniz diye icinizi yansitmayin. Zina yapmayan biriyim ben.
- 1 yıl
Evet, evet. En fazla 6 ay veriyorum, herşeyin teetaklak olacak, gidip. Bi it bulursun.
Nikimi unutma, darbe yediğinde dert yanacağın kişi ben olmayayım.
Soran1 yılkisi kendi bilir isi diye bir soz var... Bu yorumlariniz sizin ic dunyanizi yansitiyor.. cakan nasil bir ibare.. 16 yildir hayatima kimseyi almamisim o anlamda, zina yapmiyorum duyorum hala, 6 ay diyorsunuz.. komiksiniz..
- 1 yıl
İşte, tam da bu anlattığın sebepten dolayı, bozulunca en kötü zehir senin gibilerden çıkıyo. Ufak bi bozulmaya bakar emin ol..
Ben herkes kendim gibi bilmeye çalıştığım zamanlarda büyük hata yapmışım, o kadar diyim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimseye güveninizin olmaması sanal ortamda çok fazla vakit geçirmekten kaynaklı. Herkesin buradaki insanlar gibi olduğunu düşünüyor ve herkese önyargılı yaklaşıyorsunuz. Dışarıda gerçek hayatta gerçekten karakterli ve kaliteli insanlarda var
00 YorumlaKendine eziyet ediyorsun. Belki başını sonunu çok düşünmeden kendi çapında bir maceraya atılmalısın. Yarını olmayıversin. Bugünü bile olmadıktan sonra ne anlamı var?
02 Yorumla- 1 yıl
Güncellemene istinaden. İlişkileri, sadece cinselliğe dayalı olsa bile, kullanma olarak görürsen bir yerden sonra kimseyle yakınlaşamaz hale gelirsin. Kimse kimseyi kullanmıyor. Bu karşılıklı yaşanan bir şey. Buna olumlu yaklaşmıyor olabilirsin ama karşındaki insan sana saygısızlık etmediği sürece, seninle cinsellik amacıyla da yaklaşıyor olsa bu kötü bir şey değil. Kadınlar da bunu yapıyor ve evet kadınların duygusallık olmadan cinsellik yaşamak istemeyeceği bir yalan. Sonuç olarak bize yaklaşan her kadın yarın evlenelim diye yaklaşmıyor. Bu deneyimlerimize göre bakış açımız şekilleniyor.
Soran1 yılben zina yapmayan, gunahtan korkan biriyim. O yuzden cinsellikle ilgili yorumu gecelim. Duygudal anlamda da herkesi yapay buluyorum. Herkes herkesi kullanma prsinde gibi geliyor.. Kimi maddiuatini, kimi guzelligini, gibi
1 yılKusurları görürsün ama sevecek bir nokta bulursan oradan devam edersin. Bazen bir gülüş, bazen bir mimik, bazen bir tepki, bazen de bendeki bir nokta dahi sevilir. Güvense zamanla oluşacak bir şey...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbla sen bendensin bir tık daha benden fazla olabilirsin.. çocuk var mı. Benim Bi kızım var..
72 Yorumla- 1 yıl
Allah bağışlasın 🙏
- 1 yıl
Yanmışsın
Önce hayatı sevmeli
Doğayı
Ve
Evrendeki her detayı
O zaman
Tanrı sana armağanını
Göndermek için
Hazırlık yapmaya başlar..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak Öncelikle geçmiş olsun Tabii ki daha önceki tecrübelerinizden dolayı Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya hayatınızda Aşk mı olmalı Yoksa birisi mi olmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bir durum.
Tekraradan başlamak ve güvenmek çok zor. Bu durum genelde herkeste var. Tek sen değilsin.
08 Yorumla
Soran1 yılhayatim gitti resmen ellerimin arasindan. 36 yasindayim suanda. hala gec degil diyorum. ama guven sifir. Adama bakiyorum, daha baslamadan ilerki asamayi tahmin edebiliyorum ve kaciyorum
- 1 yıl
Maalesef öyle. İnsanın ömrü ve gençliği gidiyor.
Artık çocuk yaşta değilsin elbette. İnsan karşındakinin hâl ve hareketlerinden, mimiklerinden, gülüşünden, hitap şeklinden, bakışlarından ne niyette olduğunu anlar.
Yaşın normal. Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Hayata küsmemek gerekir dâhi kapıları da kapatmamak gerekir. Kapıyı aralamadan ardında kim vardır, bilemezsin. O yüzden büsbütün hayata yüksek duvarlar örmemek gerekir.
Bir penceren olsun ki güneş üzerine doğsun
Soran1 yıldiger insanlara guvenimi almis giturmus inanin..
- 1 yıl
Hayatın sermayesi Güvendir.
Güven olmadan hiç bir yola çıkılmaz.
Bir düşün. Koskoca bir Gemi Limanda duruyor. Peki onu orada tutan kim. Yukarıdan bakınca incecik bir halat. İşte güvende buna benzer.
Sana elbette inanıyorum. Ama herkes senin gibi. O yüzden insanlar birbirlerinden kaçıyor istemeden de olsa - 1 yıl
Oooo bu yaştan sonra çok zor
Seni çok seveni bulmalısın gerisi seni baya yıpratır - 1 yıl
@Oylesinebiriyimnn Sen Gönül evini temiz tut ki, gelende huzur bulsun. Her şey karşılıklı. Belli bir yaştan sonra yalnızlık çok zor. Bunu en çokta sevdiklerini bir bir kaybedince daha iyi anlıyorsun
- 1 yıl
Ahlâkın bozuk olduğu bir toplumda Kadın olmak ta, Erkek olmak ta çok zor. Özellikle de evlatlarınız varsa. O yüzden yalnız olmak daha doğru bir karar olabilir. Ama insan mental olarak her şeyin üstesinden gelmesi psikolojik olarak üstesinden gelmesi zor. O yüzden insana bir yol yol arkadaşı gerekli.
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYaşın verdiği seçicilik. Bende 14 sene oldu boşanalı. Önyargılardan korktuğu için, insan kimselere de diyemiyo medeni durumunun 14 senedir boşanmış ve hala yalnız olduğunu.
39 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende
- 1 yıl
Ama kusura bakmayın da 14 sene çok
Hicmi sizi seven çıkmadı
ya da sizdemi bir kusur var acaba - 1 yıl
Denecek bişey degilki
Yaş aldikca
İnsanlar kusuru sende zannediyor, neden yalnız acaba kusurumu var diolar
Cevap sahibi1 yıl@Oylesinebiriyim Pardonda seçicilik kelimesinden “hiçmi sizi seven biri çıkmadı” mı çıkardınız. Seçici olan BENİM canım, çok kişiyle konuştum buluştum, karşı cins çok istesede, bir türlü kimseyi beğenmedim elektrik alamadım. Yalvar yakar olanlarda çok oldu, ama gönül işte çekici bulmadığım hoşlanmadığım biriyle yapamam. Evet sorun bende, ama aşırı seçiciyim bütün konu bu
Cevap sahibi1 yıl@Kenan07 Ortada travmatik bir durum görmüyorum. Asıl travmatik durum sevmediğin bir insanla birlikte olmandır ve maalesef sevgili olsun ya da nefes alsın yeter, yalnız kalmayım korkusuna sevmediği kişiyle birlikte olan çok insan var. Bumudur yani.
Cevap sahibi1 yılKenan07 Sahte sevgi yaşamaktan iyidir. Seviyormuş gibi yapamam. Birileri sırf beni seviyor diyede o kişiyi sevmediğim halde tercih edemem
Bence canın istemiyor. Ama yalnız olduğunu düşündüğün için. Bir arayış içindesin. 🤷
02 Yorumla
Soran1 yılinanki arayista degilim. Aman biri banaka bakmasim diye sabirim istemsizce paspal giyiniyorum... oyle tiksindirmiski eski esim o kisacik evlilikte kimseyi cekemem kafasindayim. ama bi yandan da dedigim gibi durup durup karnimda kelebekler ucusuyor, dogaya bakiyorum sanki asikmisim gibi tepkiler veriyorum.. ama kimse yok bu dakomik:)
Bende de malese föyle yaştan mı cok ince eleyip sık dokuyoruz ondan mı kazıklanmaktan korkmak mı bılemıyorum bende 7 yıldan fazla oldu. zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Herkes kusurlu kimse güvenini kazanacak kadar iyi değil anlıyorum seni bende boşandım ve o yüzden uzak duruyorum genelde
00 Yorumla
1 yılMerhaba çokta gerekli olmasa gerek tabi ortamlar kişiler değişebiliyor yanlış yerlerde arıyor olabilirsiniz dilerim mutlu olursunuz
00 YorumlaNe istediğini bildiğin için seçme durumları normal
Ama maalesef diğer şeyler sevme işi normale dönmediği içim anormale dönmüş00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle şu an yaşınız kaç? Yaşadıklarınzdan dolayı insanlara böyle bir önyargı oluşmuş olabilir bence.
00 Yorumla
1 yılSeni seveni bulmalısın ancak oyle mutlu olursun,14 sene çok fazla birde insanlar sende kusur ararlar artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Bunu anca sen aşarsın kimse kusursuz değil sevmek kusurlu yanlarını görmemektir 4 dörtlük isteriz herkesi ama 3.5 atarız genelde 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılAşk ve ilişki duygusal bir yolculuktur. Kendini anlamak ve doğru kişiyi bulmak için sabırlı ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğal olarak bunları düşünecen zaten sevme kimseye güvenmede katiline de aşık olabilirsin hiç gereği yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunu yapmamalısınız
Birkaç kriteri eleyerek içlerinden en uygun olanını seçip yolunuza devam etmelisiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bu düşünce yapısıyla nasıl olsun li
Bu kadar zaman bu bi fayda göstermediğine göre ısrar etmenin anlamı yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılSanırım sıkıntılı bir evlilik olmuş senki ondan herkesi o gibi sanıyor sun
07 Yorumla
Soran1 yılaynen. cok zordu. Uyusturucu kullaniyormus ve alkol cok kullaniyordu..1 senem zehir oldu
- 1 yıl
İşte o yüzden ama böyle yaparak kendini yalnızlığa mahkum edersin
Soran1 yılbir de cok manipulasyon ustasiydi. yani onda okadar cok sey ogrendimki. maalesef erkekler de benzer davranislar yapiyorlar. ve ben de kaciyorum, onu goruyorum sanki.. ve bu da ç. k. l deyip kaciyorum
- 1 yıl
Tahmin edebiliyorum ama yeni birilerine şans vermez sen maalesef hep erkeklerden tiksinen biri olarak kalırsın
- 1 yıl
Her erkeği aynı kefeye koyma bence nasıl biz her kızı aynı kefeye koymuyorsak yoksa hep yanlız kalırız
Soran1 yılkoymuyorum ayni kefeye. mesela bi ornek vereyim, adam gunaydinla gune baslayip iyi geceler mesajiyla bitiriyorsa, vaay cakal diyorum icinden baglamaya alistirmaya calisiyor diyorum kac diyorum kendime.. mesela adam yangindan mal kacirir gibi surekli ilgiye boguyorsa kaciyorum, bunun gibi seyler
- 1 yıl
Seninle konuşmadan bağlanmadan bişey olmaz ama
Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Artılarını eksilerini belirle artısı fazla olanla dene neler senin artıların mesela
04 Yorumla
Soran1 yıltanimaya calisan herkesin bi sonraki adimini tahmin edebiliyorum ve uzaklasiyorum...
Soran1 yılneyi dusundurtuyorum?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHatasız insan olmaz. Böyle birini arıyorsan bulamazsın zaten
03 Yorumla
Soran1 yılhatasiz birini aramiyorumki..
- 1 yıl
Söylemleriyle eylemlerin birbirini tutmuyor
Soran1 yılnasil tutmuyor, aciklarmisin
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Güven bı kere gidince insandan birdaha kendine gelemiyo ve herkeside o kişi gibi goruyo
15 Yorumla- 1 yıl
Doğru hocam güven gidince 8 sene dahi toparlayamıyor güvenmek için birisine 14 yıl çok fazla
- 1 yıl
8 senede öyle iki sene daha fitnes devam bakalım 10 sene yetecek mi hocam bana 😄
- 1 yıl
Görücez hocam görücez 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendine göre kusursuzunu, sevilmeye layık olanını bulursun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Buna biz bir şey yapamayız. Siz de bir şey yapamazsınız. Belkide bir psikoloğa başvurmalısınız.
10 Yorumla
1 yılAşmalık bir durum yok muhtemelen. Karşına güvenilmez insanlar çıkmış belli ki, sezgilerine güven
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan da kusur olması normaldir. Önemli olan bu kusurun hayata ve birlikte olabilecekken yaratacağı etkidir.
Şans verin, gözlemleyin. Ama emin olun %100 uyum diye bir şey asla olmayacak.00 YorumlaUfak tefek kusur herkeste olur çokta takılma büyük kusurları varsa ona göre odaklan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılher gül vaktinin esiridir. Belki en güzeli gelecek sabır etmek boş bir ilişkiden iyidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılbu cok normal. bu devirde dul bir kadinin isteklerini yasamasi zor. belki zamanla.
00 Yorumla
1 yılKusursuz insan yoktur herkesin bir kusuru vardır önemli olan kusurları göz ardı etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok zor bir kadınsın ondan;
- sinirli, asabi, hırslı, kıskanç, ilişkide benim dediğim olacak benim sözüm geçecek modunda olan, küfürlü ve argo konuşan erkek fatma.00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar