Demin gezinirken karşıma çıktı ben mesela erkeklerin bu tarz mesajlara he he diyip geçtiğini yazanın da boşuna kendini düşürdüğünü düşünüyorum. Peki erkekler ayrılık sonrası gelen bu uzun mesajlara ne tepki veriyor?
1 ay
Demin gezinirken karşıma çıktı ben mesela erkeklerin bu tarz mesajlara he he diyip geçtiğini yazanın da boşuna kendini düşürdüğünü düşünüyorum. Peki erkekler ayrılık sonrası gelen bu uzun mesajlara ne tepki veriyor?
Zaten gerçek seven saygısı olan böyle bir ortam yaratmaz.. Böyle bir durum da ben tak sepeti koluna güle güle sana derim.. Hayatta cekemexigim tek şey kapris ve kıskançlıktır...
Hiç böyle bir mesaj almadım nasıl tepki veririm emin değilim ama böyle yazdıysa sıkıntılı bitmiştir ilişkimiz, o yüzden "🐶 duası kabul olsa gökten 🦴 yağardı" der hayatıma devam ederim.
Cevap
15Cevap
Erkek var, erkek var jdjdk
O sebeple umursayan ve üzülen de var, hiç etkielnmeyen de var. Bu da kadına verdiği değer ve önemle doğru orantılı. Ne kadar fazlaysa o kadar fazla etkilenir, ne kadar az ise o kadar az etkilenir belki okumaz bile.
He he yazacak erkek o kadını kullanmak istemiştir kullanmıştır o yuzden onu yazar ve cidden etkilenmez. Fakat hayatının merkezi yapmak istemiş, yapmış erkek bunu okursa dağılır. Evet yine toparlanır karakterine göre ama epey etkilenir.
Hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil grinin her tonu var, renkler var.
Şunları yazmış kadın yalnız hissetmiştir. Kelimelerinde tek başınalık var. Aslında belki sevgi ile de ilgili değil, yalnızlıkla ilgili.
Manas destanını okumaya üşendim çoğu Erkek ciddiye almayacaktır. Kız öfkesini hazımsızlığını arka arkaya söylenip durmuş yani Dır dır gibi geliyor.
Okumuyorlardır ama ben de okumuyorum ahsh Saçma sapan ergen tripleri ya. Varsa bir mesele ara konuş bağır çağır gerekiyorsa, gılgamış destanı yazmana ne gerek var.
Firdevs hanımın kızı konuşuyor, sıkıcı evliliğimin oyuncağına mesajımdır, seni hiç sevmedim evet, tutkuydun benim için, sadece olmasını istediğim yerdeydin artık bitti… (aşkından ölür)
Valla genellememi yapıyorum kimse kusura bakmasın, bu mesajı yazdırtıyorsa umursamazdır erkek 😂
engelle geç ya ne mesaj atıyorsun onlarda anlayacak kapasite yok balım
ne üzülecekler yaa ben olsam ben de üzülmem bu arada
Üzülende var, amma yazmışsın okuyamam diyende...
Ben umursamam.. bittiyse zaten geriye dönüp bakmam bir daha engellerim hatta
Aynı acıdan geçmeyinceye kadar üzülmüyorlar. Umurlarında değil. Olan kadınlara oluyor.
Genelde acıyoruz. Herkesin karakteri farklıdır tabi.
Yokya geçici ve üzülüyor gibi yaparız. Ruhsuz canlilariz.
Mumla beni ararsın gibi bı beddua tarzı bir şey varsa bu tarz bişeyi yazacak seviyedeyse kız zaten karşıdaki hiç sevmemiş değer vermemiştir oyüzdende okumazlar bile okadar kalpsizler yaşadık bu anı en kralını yaşadık.
Ben okuyorum ama zamanla etkisi azalıyor. Erkekler hiç umursamiyordur. Gerçekten sevse o hale düşürmez
İlk umursamayip sonra umursuyorlar emin ol ilk o mesajlar hiç oluyor sonra seni aratan biri gelince o mesajları okuyup ç
güzel şeyler söylemeye başlayıp etkisi altina almaya çalışıyor bazı erkekler
Kısır bir döngü desene ama olan hep aglayana , üzülene ve bekleyene oluyor
S*kimize bile takmayiz. Ajitasyon yaparak geri kazanılacak olsak zaten ayrilmazdik. 🤣
Erkeklerin beyni küçük olduğu için düşünmezler pardon düşünemezler. Bizim için anlamlı mesajlar onlara boş ve anlamsız gelir
Ama gerçekten çok boş bir mesaj 😂😂😂
okuduklarını sanmıyorum😀
Sevmiyorsa umursamaz pek
Bence okumadan diliyorlardır.
İnan olsun okumam bile
Tek cümle cevap yazardım. S*ktr popiş
Ben bile bunaldım ay bu ne
Umursamıyor
Evet he he diyip geciyorlardır
Boş bir mesaj atmış
Çok umrumda olmaz
Shdffff gereksiz