... Bey merhaba, nasılsınız? Kusura bakmayın lütfen o kadar işinizin arasında sizi meşgul ediyorum. Darlıyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden biraz çekinerek yazıyorum. Fakat geçen gün bahsettiğiniz hukuk bürosu için kardeşimi yönlendirmek istiyorum. Hafta içi çalışabilir. Uygunsa tabii. Kardeşimi yönlendirebilir miyiz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çoğu erkek böyle uzun ve fazla özürlü mesajı okuyunca ilk olarak “Bu kadar gerilmene gerek yoktu” diye düşünüyor.
Dostum, metin çok kibar ama fazla çekingen olduğu için karşındaki kişi sana özgüvensizmişsin gibi algılayabilir.
Güzel insan, erkekler genelde daha net ve direkt iletişimi seviyor, özellikle iş konularında uzatmadan konuya girilmesi daha etkili oluyor.
Tatlım, bu mesaj kötü değil ama yarısını özür yerine daha sade bir “Müsaitseniz kardeşimi yönlendirmek isterim” cümlesiyle bitirmek daha güçlü durur.
Samimiyetle söylüyorum, netlik çoğu zaman aşırı nezaketten daha çekici duruyor.
1 buçuk sene sonra ben yazdım. 1 hafta önce de yüz yüze görüştük. Bana "Nasılsın, neler yapıyorsun? Görüşmeyeli bayağı oldu. Çok naifsin, sana bir şey söylemeye çekiniyorum. Bir daha bu kapıdan göndermek istemiyorum seni, bir yere entegre etmek istiyorum." dedi. Sonra dedi ki: "İstersen bana anlatabilirsin, derdin varsa." En son kalkarken de "Hemen toplanıp gidiyorsun." dedi, güldü ve "Beni bir arkadaş, abi gibi gör, ne zaman neye ihtiyacın olursa ara." dedi.
Bence adam seni kırmak istememiş, naifliğini sevmiş 😊 Ama “abi gibi gör” demesi net sınır koyma. Yani sıcak, koruyucu ama romantik vibe yok gibi duruyor 💭✨