Erkek düşmanı gibi görünmek istemiyorum. Ancak şurada 3 gündür aldığım mesajlardan sonra komple erkek ırkından bir tiksinme geldi. (Fotoğrafımın erotik olduğunu düşünmüyorum. Yani aaa hak etmiş yorumu yapanın kalbini fena kırarım. Dümdüz vesikalık fotoğraf koydum işte.) Sizce erkekler bu tarz SAÇMA mesajlar atarken gerçekten işe yarayacağını mı düşünüyor. Yoksa amaç tamamen rahatsız etmek mi?- Fal baktırmak isteyen, spiritüel konular konuşmak isteyenler olduğu için mesaj almayı kapatmıyorum. Zaten neden ben kapatıp, kendi özgürlüğümü frenleyeyim ki?
Sizce erkekler taciz mesajları atarken gerçekten işe yaramasını mı bekliyor yoksa sadece rahatsız mı etmek istiyorlar?
bu biraz eziklik veya zavallılık gibi.. bir nevi , hani pardesüsünü bir anda açıp teşhircilik yapanlar vardır ya.. bir nevi bunun gibi bir şey sanırım... veya , çenesine vuruyor elemanın yazık :) .. yazık demem de , aşağılama kelimesi olarak.. şikayet et engelle gitsin.. her tip insan var burada.. o tipler de var.. daha dur fetişler var mazoşistler var, bana hakaret et diyenler, sahte psikologlar, sahte jinekologlar neler neler.. kimler kimler denk gelecek :)) burası KS.. internet dünyasından kovulan her türlü aykırı insanın rahatlıkla at koşturdukları ortam burasıdır.. maalesef ki.. alış bunlara.. veya en güzeli mesaj kutunu kapat. sadece takip ettilerin veya takibine izin verdiklerin mesaj atabilsin sana. rahat edersin ancak öyle.
insanların Özgür alanını ve sosyal hayatını bu denli ahlak kurallarını çiğneyerek kafasına estiği gibi davrananlara, gerçek tespiti halinde büyük bir ceza uygulama sistemi geliştirilseydi ve bu yönde toplumu hukuki anlamda daha okuldayken eğitime tabi tutturulsaydı bu kadar rahat davranılmazdı ve bununla birlikte daha bilinçli ve daha edepli bir toplum olacaktık. Üzgünüm..
Sırf kendisini tedirgin hissetmesin diye bir kadının arkasında uzun süre yürümemeye özellikle dikkat ederken başkalarının böylesine alenen tacizde bulunabilmeye cüret etmesi.. Çok üzücü. 9 Aylık kız yeğenim için çok endişeliyim açıkçası, çok fazla çirkinlikle tanışacak meleğim benim :(
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ülkede kız/kadın olmak o kadar zor ki ve malesef bu ülkede birçok erkek cinselliğe aç. Ne yazık ki bu kişiler bitmedikçe kız/kadına tacizin de bir sonu yok. Kendimizi kollamalıyız.
Kadınlardan nefret ediyorlar ve onlara küfür ederseniz bazıları haz alabilir ama bazılarıda sizi şikeyet edebilir :). Benim gibi yapın. Okumadan çöpe atın.
Sitenin en eski üyelerindenim. Bu sitedeki bir çok erkek kadınlardan aşırı şekilde nefret ediyor ve hele hele mesajların açık ise kapatman için herşeyi deneyeceklerdir. Mesajları açık olan kadınlara aşırı alerjileri var. Aranan kadın diye adlandırıyorlar ve aranıyorsa ona hak ettiği yani taciz etme haklarını kullanıyorlar. Benim mesajlarım onun için açık. Onlara hiç bir erkek beni korkutamaz ürkütemez ve hiç bir yerimi kapattırmaz mesajını vermek istiyorum. Bu sitedeki sana empati kuran erkeklerede dikkat et. Bir taraftan seni dövüp incitip sonra yarana melhem olmak istiyorlar. Hakkında hayırlısı olsun.
Anasını satayım sarkıntılık yapmasam bile konuşmuyosunuz ki? Doğru düzgün insanları insan yerine koymuyosunuz! Efendi temiz kalpli biriyim ama buradaki insanlar hep engelledi savdı beni başından nerede p*c varsa onunla muhatap oldular.
Yalansa yalan desene? 2 yıllık tecrübem var bu sitede. Efendi temiz insanları sevmiyorlar.
Dünyanın bir gerçeği , her yerde böyle taciz mesajlar görmek mümkün özellikle çekici bir kadınsan , Türkiyede bu hat safhada , özellikle kendinini eğitmeyi başaramamış erkeklerin sık sık yaptığı bazen eğlencesine bazen kendinisini tatmin etmek amaçlı yaptığı eylem her ne olursa olsun bir insanı kendi özgürlük alanına müdahale edilmediği sürece başkasını rahatsız etmemesi gerektiğini düşünüyorum
Azıcık beyin emaresi olan düşünme kapasitesine gram kadar sahip olan biri böyle bir mesajın ise yarayacağını düşünmez düşünüyor ise de sorunları vardır
@KaranlıktakiMum Reis ben neden mesajları kapatıyorum ya arkadaşlar uçkurlarına sahip çıkmıyor mesela? Sokaktaki birine gidip böyle diyebilir misin? Hiç sanmıyorum. Eee burda da ekranın karşısında bir insan var. Ben kendime çeki düzen vereyim, eee o arkadaşlar şeyleri ağızlarında gezsin mi?
Niye bu kadar zoruna gitti demekki sende onlardansın önemli olan yaş değil akıldır ama sanırım bundan haberin yok öğrenmiş oldun. Büyüksunde nolmuş ergen gibi yorum yapıyorsun altı dolu cümleler kur belki cevap veririm :D
Şu an kalbimi kırdın ama minik serçe altı dolu cümleler kurmak marifet değil ki önemli olan hayatı dolu dolu yaşamak 🤪ayrıca sempatik buldm takılmak için yazdm yanlş anlama lütfen
Detayda fal baktırmak isteyenler olur diye mesajı kapatmıyorum demişsin de ben baya bi güldüm bu dediğine sjjsjsjsjdjdjd Sana burdan fal baktıracaklarına inanıyor musun cidden
Sana fal için yazan kişilerin de mesajlarını gösterebilirim istersen inanman için? İnanmazsın ama kadınlar kadınlardan meme değil, fal falan istiyor :D
Evleneceğin kadın için gerçekten üzüldüm şu an. İlerde olma ihtimali olan kızına, seni yetiştiren annene, hayatında öyle ya da böyle yer edinmiş tüm kadınlara. Bu nasıl bir zihniyet ya. Dümdüz bir vesikalık fotoğrafa bile tahammülün yoksa yallah Arabistan'a
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce erkekler taciz mesajları atarken gerçekten işe yaramasını mı bekliyor yoksa sadece rahatsız mı etmek istiyorlar?