9 ay öyle sevdim ki onu yemin ederim kırmızı noktam dediğim kıyafet konusunda bile taviz verdim artı kendisi asker hep yolunu bekledim asla sadakatsizlik yapmadim buluştuğumuzda yediğimi içtiğimi ödedim kendim hep asla parasını yemedim kıyamadım ona çünkü bilmiyorum wma cidden seven değil zorluk çıkaranw tapıyor erkekler
Bir inat uğruna iliişki bitirmek çok mantıklı gelmiyor bana
İkinizdede var sanırım bir mesajda olay buraya gelmiş olamaz öncesi vardır elbet konuyu daha detaylı bilsek daha iyi bir yorum yapabiliriz sen haklılık konusunda bir tık önde gibisin onu söyleyeyim
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yalan söyledi bir konuda bana o yüzden resim atti üniformalı resmini sonra sil yasak dedi sildim akşamına hikayeye atmış
Hayırlısı olsun ama ufak tefek şeyler ıcın ayrıldıysan tekrar gözden geçir kararını. Ayrıca bır kadında kıyafet kırmızı nokta olmamalı saçma.. fedakarlıklar olur olacaktır tabi karşılıklı
0
17 Yorumla
Soran
1 yıl
Yalan söyledi bana üniformalı resmini attı sonra yasak dedi sildim akşamına hikayeye atmış
Ben o gün okulda klozete lavabomu yaptım ama bende hemoraid var kanıyor bazen klozet suyu sıçradı az bir şey bir sıkıntı olur mu zaten sifonu çektim 2 defa oturmadan önce de kafama takıldı ama doktorlara sordum bulaş riski yok korkma dedi
Bulaş korkusu AIDS Hpv vs fılansa bu tıp vırusler oksıjenle temasta dırekt ölürler suda hıc barınamazlar. Sadece mıkroplu su olduğu ıcın enfeksiyon kapma rıskın var
O olsa da sıkıntı yok da bende HIV korkusu var aşırı derecede zaten cinsel hayatım 0 HIV riskim yok o konu da işte klozetten su sıçrayinca korktum bir an önceki kişi ya hivliyse falan diye teşekkür ederim cidden
Hiv kan yoluyla cınsel ılıskı ıle ve anneden bebeğe geçer süt kanalıyla. Kolay geçen bir virüs değil ama dişçilerde ya da kadınların manıkur pedıkur yaptırdığı yerlerde dıkkat etmelerı gerek. Oksıjenle temasta kısa sürede bulaş ozellıgını kaybeder suda barınamaz. Endıse etme ama dıkkatli ol
Evet ya işte kanama oluyor makatimda hemoraid yüzünden bazen ondan korktum kanama olmasa takmazdim şöyle düşünüyorum bulaş için en az 2 tane canlı lazim tıbbi aletler veya şırınga haricinde diye en azından vesvesem azalıyor 😂
Hıv artık kronik bir hastalık yanı aids ölümcül değil fakat ömür boyu ılac la yaşamakta zor. En tehlikeli alan dişçi. Ordaki aletlerin çok temiz ve sterıl edılmıs olması gerek çünkü dırekt kana temas ediyor. Senin durumunda endıse edılır bırsey yok es kaza dıyorum o tuvalette cinsel sıvı olsa? Gecmıs bır sure var bulası ozellıgı kalmaz yanı sen en zoru düşünüyorsun :))
3 tane enfeksiyon doktoruna sordum sıkıntı olmaz dedi zaten birisi çıkıp hemen girmedim boştu tuvalet haklısıniz bir dahskine dikkatli olurums sınavım vardı girmek zorunda kaldım yoksa hayatta girmem
Ah canım, ne kadar zor bir durum! 😔 İlişkilerde fedakarlık yapmak hepimizin başına gelir ama karşı tarafın da eşit derecede özen göstermesi önemli. Askerlik gibi zor bir durumda destek olman takdire şayan, ancak senin de ihtiyaçlarının ve isteklerinin önemi var. Kendi mutluluğunu ve özsaygını her daim korumalısın. Söylediklerinden anladığım kadarıyla sen her türlü çabayı göstermişsin ama karşılığını görememişsin. Bu durumda bir ilişkiyi bitirmek bazen en doğru karar olabilir. Kendine vakit ver ve tekrar mutlu olacağın bir ilişki olacağına emin ol. Unutma, senin gibi biri her zaman değerli! 💖 Ne düşünüyorsun? Kararını doğru buluyor musun?
Şöyle diyeyim cıplaklık güxellik seksilik değildir. kaldı ki kadın zaten güzel bir yaratılısı vardır. yerıne gore gıyunmek önemlidir. abartmamalı insan. senı kıskanmıs olabılır veya gercekten acık gıyunmıs olabılırsım. sana tabı kımse karısamaz. ama ucuz et parçası gibi giyinen insanlardan hoşlanmıyorum.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ondan değildi kavga aslında üniformalı resmini attı sonra yasak dedi sil dedi sildim akşamına hikayeye atmış
Pek anlamadım ama kıskandı seni sanırım onu sezdim. ama su tabı kı kımse kımseye karısmamalı ama insanda kendini bilmeli. umarım iyi olur genç bayansın hayatında cpk insan tanıcaksın. ama bunun ıcın sacma bırsey ıcın ayrılık olmaz. siz bırbırınızden hoslanmıssınız sadece sevgı bukadar basıt bısirsey degıl. aşk için ölmeli ozaman aşk
Seviyorsan düşüncelerine saygı duymalısın. Bu karışmak değil. Bir de istemediğin bir şeyi inadına yapması seni mutlu eder mi? Etmez. Orta yolda buluşamıyorsanız seviyorsan lafını dinlemelisin. Sevmiyorsan saygı duymana da gerek yok zaten.
Eşya değilsin. Onun için değerlisin ve onun senden beklentileri var. Beklentisi olması sevgisini gösterir. Senin eşya olduğun manasına gelmez. Hemen indirgemeyin kendinizi bu kadar.
Bak genç kardeşim;ben ilişki koçu değilim. Yukarıdaki soruna binaen düşüncelerimi yazdım. Senin düşüncen yukarıda yanlıştı. Son olarak şunu da belirteyim madem. Her tartışmaya ayrılık kelimesi kullanan erkekten de kadından da olmaz. Nokta.