8 aylık ilişkim son buldu?

2019'da babamı 2022'de annemi kaybederek tek kişilik hayatım başlamış oldu. çünkü hep ailemleydim. Bu süreçte olabildiğince işe ve tiyatroya odaklandım mental yorgunluk hissetmedim çünkü içimdeki acıyı dışarı kusmadim. 8 ay once tiyatro grubunda sevgilimle tanıştım çok güler yüzlü, hayat dolu bir kadın. Ben kalbimi açtım oda cevap verdi ve ilişkimiz başladı. İlişki konusunda tam bir " betayim" hayatımın merkezine aldım ve odagim haline getirdim. Yaptığımız aktivitelerden zevk alıyor çok eğleniyorum. Hayatımda ilk defa kampa onunla gittim harika bir duyguydu. Herşeyi konuşabiliyorduk. Tartışma ve kavga olmaması için hep alttan aldım çünkü tartışma ve kavganın ilişkiyi yipratacagini dusuniyordum.

Partnerim bekar bir anne olduğu için bir kızı vardı bende kızın senin bir parcan ikinizde benim için değerlisiniz diyerek kabul ettim ve değer verdimm partnerim kilolu olduğum için spor yapmamı istedi spora gittim, saçını boyayalım dedi saçımı boyattım çünkü mutluydu ve bende onunla mutluydum. Her sabah düzenli olarak adına akrostiş şiir ve gunaydin mesajı yazıyordum.

İlişki ilerledikçe catirdamalar başladı çünkü ben mental olarak yoruldugumu hissediyordum ve sporu ihmal etmeye, başladığım işleri yarım birakmaya başladım. 2 kere ilişkim direkten döndü ve ben betaligin dibine vurdum. Aylar önce bostancixa bir falcı keşfettim 3 kere gittim her gidişimde partnerinin ismini vs.. bildi ve bı çok nokta atışında bulundu. Bunları partnerimle paylaştım oda bana kızdı. Falcinin son dediğine bakicak olursak Aralık gibi bir sürtüşme kopukluk olucak yıl sonuna kadar sevgili kalırsanız evlilik var yönünde ve ayrıca eklem rahatsızlıklarına dikkat et dedi. 23 Kasım günü iş kazasi geçirerek ayağımı kırdım ve ameliyat oldum. Partnerim bana birlikte hallederiz seninleyim dedi ve yanımda oldu. Eve çıktım pansumanimi kendisi yaptı yemek yaptı ilgisi vardı ama bı sıkıntıda vardı hissettim. Sordum boş ver dedi ısrar ettim anlattı ayrılmak istediğini söyledi ama istersen ayağın duzelene kadar erteleyebilirim dedi ben istemedim ve ayrıldı. Mesajlardan sonra ben dibe çöktüm. Ağlama krizleri geldi. Sürekli onunla yaşadığımız anılar gözümde canlandi. Başkasını sevicek olması fikri beni bitiriyordu. sizin videolarınızla tanıştım ve kendim için değişmeye hazırım. fakat şöyle bir sorun var kız arkadaşım beni engellemedi bende onu engellemedim ve bi kaç gün ben yazmayınca kendisi günaydın nasılsın ayagın nasıl oldu? diye yazmaya başladı ve neler yapmam yapmalıyım tarzında konuşmalar yaptı. bşir nevi yaşam koçluğuna soyundu. ben konuşmayı uzatmadım bi noktada konuşma kesildi. dün akşamda bana ilk defa sevgilisi olan adamın davranışları içerikli mizahi bir video attı
ben cevap vermedim ve hemen mesaj yazdı; Mizahi bir amaçla gönderdim dalga gectigimi düşünme ben ne yapmalıyım halen ona karşı derin hisler besliyorum ayrılalı 5-6 gün oldu. nasıl bir süreç beni bekliyor hala ilişkim düzelecek fikri hissi bir yerde dururken? bi yanımda nötrleşmeye başladı. lütfen yardımcı olun bana.

8 aylık ilişkim son buldu?