8 yıllık ilişkim bitti nişan attım?

her şey lisede 17 yaşımda karşıma çıkmasıyla başladı. İlkimdi ve çok inişli çıkışlı ilişkimiz vardı ( ayrılıp barismali sürekli tartışmalı ). Bizi imkansız kılıp birbirimize bağlayan da hep bu imkansızlık duygusuydu yine ayrılmıştık aynı yılın içinde kendi memleketlerine geri taşındılar. çok ahımı aldı o zaman yaşımızın vermiş olduğu toylukla yanlışlar yaptı bana. Bir kaç ay sonra reşit değilken kaçtı geldi barıştık derken 2 sene sonrada ben üniversiteyi onların memlektine yazdım aslında her şey burada başladı. Annesi aslında beni üniversite sınavim varken almaya geldiler sınavdan sonra onlarla gittim evlilik teklifi oldu orada her şey çok güzeldi ama aslında günbegün de ortadaydı. Annesi çok dominant bir insandı. Ama daha 18 yaşındaydım ve yaşanan herşeye kendimce bir kalıp bulup inandırıyordum kendimi. Üniversite için gittiğimde dahada kötü oldu her şey. Doğunun insanıydilar bende batı kültürü içinde büyümüştüm. Açığım ama asla popom açık giyinmem dekolte giymem salaş tarz sevdigim için hep tişörtlerim bile büyüktür. Ama giyimim bile onları rahatsız etti. Beni daha 18 yaşındayken orada okul okuyan bir genç gibi değilde gelin kalıbına sokmaya çalışan bir kadın vardı karşımda. Ne yapmalıyım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Sınav haftamda bile temizliğine yardıma gidiyordum hep hizmet bekliyordu yaşıda oldukça genç. Yaptığım söylediğim herşeyden kendine bir anlam çıkarıyor beni sürekli sınıyordu. Ben istesem oğluma bir hafta ağlar sizi ayırırım diyordu. Oğlum istese senin gibi on tane bulur diyordu. Beni istemiyordu galiba o zamanlar. Dua ederken bile çocuklarımı bize itaatkâr eyle diye dua ediyordu. Sanırım o narsistti. Babası evde pasif bir adamdı evcimendi kadın ne derse o olurdu. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sömestir tatili için evime gelecektim ne bana sordu ne aileme, iki bilet almış ucuz diye tren bileti. benimle geldi biz 25 saatlik yoldan geldik ve nihayet evdeydik annem 10 saat çalışıp işten gelip yemek hazırlamıştı yemeği beğenmeyip yemedi annem onun için başka yemek hazırlamıştı. 3 gün kalıp evine döndü ve herkesi kışkırtmış sevdiğim bana sırtını dönmüştü ben çok kötü davranmisim ona evimde. Etrafında pervane oldum, halbuki kendi anneme hasrettim. Annemde öyle yaptı keza.
8 yıllık ilişkim bitti nişan attım?