8 yıllık ilişkimden terkedildim?

8 yılın 3 yılı aynı evde geçirdik ancak kıskanç olduğum için ve onu bunalttığımı söyleşi aileside istemediği için ayrıldı. 1 sene boyunca bir işten dolayı arada iş konusunda konuştuk onun dışında yazdıklarıma cevap vermedi ama 1 ay önce birşeyler yazdığımda bu sefer aradı ve konuşmadık ilk ayrıldığımızda konuşalım dedi ama bu sana umut veriyormuşum gibi algılama sadece bu gerekiyordu ayrılırken konuşmadık ben cesaret edemedim sımdı konuşalım dedi konuştuk tabi ben onu sevdiğimi bu ilişkinin 1 şansı daha hak ettiğini söyledim terapiye gittiğimi 1 senede yaptığım çoğu yanlışın farkına vardığımı söyledim ama o insanın değişmeyeceğini söyledi durdu bu şekilde konuştuk kapattık ardından arada yazdıklarıma cevap vermeye başladı önceden hiç yazmazdı sonra bir arama daha oldu eskilerden konuştuk hiçbirşeyi unutmadığımı en küçük detayları hatırladığımı görünce sasirdı sonra insanlar böyle sevdiklerine kızgın ve üzgün olup kadınlar essek ayı frlan derler ya öyle şeyler söyledi ne biliyim sanki bi unut varmış gibi hissettim ona birşeyler almıştım onları gösterdim çok hoşuna gitti ama kabul edemem olmaz dedi görüşelim bunları sana veriyim dedim yapamam iyi gelmez bize dedi. Sonra ben birkaç hüzünlü hıkaye paylaştım sana umut mu verıyorum bunları neden paylaşıyorsun konuşmamak en ıyısı dedı 3 gün konuşmadık ben yöne duramadım yazdım sonra tekrar aradı yazmakla uğraşamıyorum böyle daha ıyı dedı yine bana göre çok güzel bu konuşma geçti ve artık yazdıklarıma cevap veriyor kısa kısada olsa günaydın dedıgımde günaydın dıyor 29 ekımde bayramını kutladım yazmak ıcın bahaneyi güzel buluyorsun teşekkür ederim sana da iyi bayramlar felan öyle konuşuyoruz. En son gorusmeyıde kabul etti son kez görüşelim felan Ayaa yaptım ben. İşin özü sizce bu kız geri döner mi yani kovalamalı mıyım? Bırakın bana sımdı redpill ayakları yapmayın bu kadını seviyorum ve elimden ne gelirse onu rahatsız etmeden yapmak istiyorum

8 yıllık ilişkimden terkedildim?