9 aylık ilişkim bitti?

Sevgilim vardı yaklaşık 9 aydır ben ondan küçüğüm zaten sürekli kavga ediyorduk benden bir şey istese ben yapıyordum ondan bir şey istesem kıyamet kopuyordu okul zamanı bir memleketine gitti işte yazın çok buluşuruz diyordu 3 kere buluştuk hak etmiyorsun buluşmuyorum dedi saçma sapan şeyleri bahane sundu önüme soğuksun diye açım diyor yemek ye diyorum bunun gibi ama okul zamanı aynı okuldayız eve gelince özledim diyen insan uzun zamandır özledim bile demedi albüm hazırlamıştım hediye ama sadece fotoğraf dan ibaret değildir aro ne diyim albüm hazırlayarak mı sevgini gösteriyorsun dedi 12 oldu bu sene en sonunda dün saçma bir sebepten kavga çıkardı özür dile dedi dilenecek bir şey görmüyorum dedim oda böyle uzadı geçmişde olan şeyler açıldı sonra bana git dedi karşıma çıkma bir daha dedi ne boş insansın dedi git lan git dedi bir sürü kez sevgin yalan senin dedi ulan herkes farkındaydı onu sevdiğimi o birkez bile inanmadı ilgisizdi zaten uzun zamandır en azından eskisi gibi değildi eskiden her şey çok güzeldi şimdi sadece bir git e kaldı ve genelde yazardı kavga sonrası yazmadı hala canım yanıyor
9 aylık ilişkim bitti?