9 buçuk aylık ilişkim bitti?

en uzun ilişkim bitti az önce. sevgilimle pardon eski sevgilimle 2-3 gündür görüşmedik ve bana soğuk davraniyordu nedenini ise sorduğumda normalim diyodu neyse 1 saat önce falan ben instada numaramı veya Gmailimi yazarak eski fake hesaplarıma girmeye başladım ve 3-4 hesaba girdim her şey normaldi bi mesaj gelene kadar bi fake hesaba bi kız yazıyordu ama kız da fake sevgilim "tatlım fotolarımı yollayayım mı" yazmış ve tüm tisortsuz fotolarını yollamış kız da karşılık veriyor. İlk bi şoke oldum ama şaka yaptığını falan sandım mesela arkadaşı fake hesap açtı da onunla yazısıyor beni kızdırmak için. "nekadar a*gınsın" "popo deliğini yalamak istiyorum" "aşkım" "n**e atarmısın" "kölen olurum" ve daha çok böyle laflar yazana kadar. gözlerimden yaş akmaya ve birden titremeye basladim çenem de dahil ama hiç bisey yapmadım sonra bi kıza da aynı şeyleri yazmaya başladı kız yine fake bile bile yapıyor nude falan istiyor en son dayanamayıp "hesabında oldugumu biliyor musun" yazdim başta nasıl hesap falan dedi ben "kızların popo deliklerini yaladigin hesap" dedim özür dilemeye başladı "aslında hiç istekli değildim şakasına yaptım normalde hiç böyle şeyler yapmam ayrıl istersen aldattım" falan dedi sonra ona "3-4 aydır doğum günümün gelmesini bekliyorum saat daha 12de uzun mesaj yaz bana aldığın hediyeyi ver bana sarıl öp diye bekliyorum" (22 Nisan doğum günüm yani 1 gün ve bir kaç saat sonra) hala inanamıyorum bittiğine sanki yarın buluşcakmişiz gibi geliyor okadar çok bagliydim ki ona onsuz bi hayat düşünemiyordum bile :(
9 buçuk aylık ilişkim bitti?