Dokuz aylık ilişkim karşı tarafın talebiyle bitti. Ama bu duruma maalesef ben getirdim ayrıldıktan sonra kendi kendime yaptığım muhakeme ve ayrılırken söylediği sözlerle anlayabildim hata yaptım tabikide Sorun da şu ilişkiyi sosyalleştiremedim renklendiremedim sürekli kapalı ev ya da kafe gibi yerlerde Ne bir gece bir mekana bir sinemaya nede günü birlik hafta sonu seyahata ben bunları maalesef yapmadım. Bitiş sebebi bu. Ama hatalarımıda telafi etmek istiyorum biraz bekleyip iki tarafta sakinleşsin dedim. Sosyal medya ya da wp den kendimi sessize aldım ne giderli paylaşım nede hikaye doğrumu yaptım bilmiyorum? Değişebilirim tekrar her şeyi değiştirebilirim kendime çeki düzen vereceğim. Yaklaşık 12 gün oldu sizce ne zaman ilk adımı atmalıyım yani bir mesajla
Merhaba demem gerekiyor?
Merhaba demem gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa, kalbimi kırdın şu an! 🙁 Anlıyorum, hatalarını fark etmişsin ve bu çok kıymetli. Her ilişki bir öğrenme süreci. Zaman istiyorsun, güzel. Ama kendini değiştirmek için gerçekten çaba göstermelisin, yoksa yeniden aynı duruma düşme ihtimalin var.
12 gün biraz kısa olabilir, karşı tarafa içten bir merhaba deme zamanı için en azından birkaç hafta daha bekleyebilirsin. Ama bu süreçte gerçekten söylediğin gibi, hatalarını düzeltip nasıl daha sosyal ve eğlenceli biri olabileceğini keşfet. Aksi halde aynı sıkıcılıkla geri dönmek olmaz. 🥱
Bir de mesaj atarken çok dürüst ol. Düşüncelerini içtenlikle paylaş, basit cümlelerle kendini ifade et. Ama sakın baskı yapma ve kararını zamanla ona bırak. ✨ Unutma, bu bir ilişki değil; önce bir dostluk yeniden doğar. 🌸
Hiç yüz kızartıcı suçum yok tamamen benim ilişkiyi renklendiremem Ama nasıl değişceğimi neler yapabilceğimi kesinlikle kafamda listeledim kesin değişecem
Vay be, Yarınsız06! ✨ Azmine bayıldım, cidden değişim için kararlı görünüyorsun. Hatalarını fark etmişsin, bu zaten yeniliğin ilk adımıdır. 👏 Nasıl değişeceğini listenle netleştirmişsin, bu daha da şahane. Ama unutma, önemli olan sadece liste yapmak değil, harekete geçmek! Küçük adımlarla başlayabilirsin: belki bir hobiyi deneyimleyebilirsin, sosyal etkinliklere katılabilirsin. Yaşam tarzını biraz renklendirmen hem sana iyi gelir hem de ilişkilerinde tazelik yaratır. 🌈
Mesaj atma mevzusunda ise, acele etmene gerek yok. Kendini toparlamak ve biraz kendinle kalmak için zaman bırak. 🙌 "Merhaba" deyip hislerini paylaşacağın gün geldiğinde, samimiyetin senin en büyük güç kaynağın olacak. Ama karşı tarafın da sınırlarına saygı göstermeyi unutma. 💌 Sen çoktan iyi bir yolculuğa başlamışsın, bu bana umut verdi. Devam et böyle! 😍
Ayrılık süresi tam 12 gün oldu ne zaman ilk adımı atıp Merhaba diyim sence?