Erkek arkadaşımın parası kendisine bile yetmiyor?

merhaba, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. bu süreçte ben üniversiteden mezun oldum ve çalışmaya başladım. o ise hala okuyor. kendisi benden 1 sene önce üniversiteye başlamış ancak maddi durum yüzünden bir yerlerde çalışmak zorunda kalmış ve dersler ikinci plana atılmış. hala da bu şekilde devam ediyor. ancak asgari ücret almıyor ve haliyle kendisine bile bu para yetmiyor. başlarda yemek yemeye bile parası kalmadığında ona borç vermeye başladım ve bu borçlar biriktikçe birikti. sonra birlikte eve çıktık. kirayı ortak bölüşecektik ve başka bir işe geçip daha düzgün bir maaş alacaktı. ancak çalıştığı yerden çıkamadı ve kiranın hepsi benim üstüme kaldı. ailesinden de para isteyemiyor ki istese 300 500 atacağını söylüyor. parası olduğunda gerçekten bana harcamaya çalışıyor ve hediyeler alıyor. evle de ilgileniyor, temizlik yapıyor. beni çok sevdiğini ve değer verdiğini söylüyor. bunu ben de hissediyorum. ancak maddi yükün benim üstümde olması ve kendi kazandığım parayı keyfim için harcayamamak çok ağır gelmeye başladı. onu seviyorum ama bir şeyler eksik gibi geliyor. ona kıyamadığımdan sürekli yardımda bulundum ve 3 kez ayrılmama rağmen beni bırakmak istemedi. kıyamayıp ilişkiye devam ettim. artık mezun olmasını ve düzgün bir işe girmesini istedim ancak üşengeçliğini ve mental yorgunluğunu üzerinden atamıyor. geçmişte yaşadığı sıkıntılar yüzünden depresyonumsu bir hal içinde. o yüzden acaba ileride gidişat düzelir mi diye de ikilem içerisindeyim. karakter olarak da gerçekten düzgün bir insan. ileride onun gibisini bulabilir miyim bilmiyorum. sonuç olarak sizce ne yapmalıyım? akıl almaya çok ihtiyacım var.

Erkek arkadaşımın parası kendisine bile yetmiyor?