Erkek arkadaşım bana para harcamıyor?

içimi dökücem uzun olacak laf eden okumasın şimdiden.

yıllardır elimden geldiğince onu mutlu etmek için sürekli küçük hediyeler aldım. gittiğim tatillerde kitap, bileklik falan hoşuma giden, hoşuna gidebilecek şeyler almaya çalıştım hep. sürekli aynı şeyi giydiğinde giysi, saat... bunların hiç birini bu zamana kadar ne taktı ne de giydi. az önce doğum günü için benden hediye istedi. param yok saat istiyorsan aldığımı tak falan dedim aldıklarımla ilgili dalga geçti. yok apaçi bilekliği şusu busu diye.
bu kadar zamandır bana açsındır gel simit alayım bile demedi. bakın küçücük bir hediyeden, bir milyoncuda satılan kolyeden bile bahsetmiyorum bir yiyecek bile almadı bana.
her buluşmamızda parayı ya ben öderim ya da ortak öderiz. parası olduğunda bile ben ödüyorum sigara içiyor ona parası kalsın kıyamam sıkıntı çekmesin düşüncesiyle.
parası yok diye haftalarca buluşmadığımız oluyordu. bir zahmet sigara alma bu hafta da bari buluşup çay içecek paramız olsun diyordum keyfinden ödün verip sigara parasını benim için harcamıyordu.
ne onun durumu çok iyi ne de benimki ikimizde aynı seviyedeyiz fakat ben elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum. bana doğum günümde hiçbir şey almadı. umurumda bile değil parası yoktur hiç sesimi çıkarmadım. ama şimdi param yok dememe rağmen onu al bunu al diye yazıp duruyor şımarık çocuk gibi.
buluştuğumuzda da sanmayın ki öyle geziyoruz eğleniyoruz falan. bir kafe var yakınımızda hep ona gideriz. o bir tane çay ister ben para harcamayalım fazla diye saatlerdir ne bir şey yerim ne de içerim. o sigarasını içer çayını içer her buluşmada. parayı da ben öderim genellikle.
sonuçta fakir değil beni farklı yerlere götürebilir sinemaya, sahilde bir yere falan ama yıllardır yapmaz bunu. benim param var gidelim çok bunaldım başka yerlere gidelim diye ağlayıp zırladığımda da şöyle diyeyim 100 kereden sadece 3 tanesini kabul etti. onca yılda sadece 3 kere falan bir avmye gittik. siz olsanız ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
herkes aynı şeyi yazmış o yüzden burdan cevap vericem. kesinlikle kullanmıyor beni merak etmeyin saf değilim. seviyor sevgisinden eminim fakat ne kadarından bilmiyorum. sadece anlayışsız, keyfine düşkün, umursamaz biri işte. ne yapıcam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
az önce konuştum 'bundan sonra asla ama asla elimi cebime atmıcam, paran olduğunda kafe yerine adam akıllı bir yerlere götürür karnımı doyurursan gelirim. paran yoksa hiç zahmet etme doğum günün kutlu olsun demek için bile buluşmam' dedim. tamam dedi sustu ayrılmıştır muhtemelen.
Erkek arkadaşım bana para harcamıyor?