Erkek arkadaşımın parası yok?

Erkek arkadaşımla 1 yıldır bir ilişkimiz var çok seviyoruz birbirimizi okulumuz bitince evlenme planları bile kuruyoruz. Ama erkek arkadaşımın şöyle bir sorunu var. Parası yok. Parasız olması hiç sorun değil aslında 3 yıl sonra okul biticek ikimiz de meslek sahibi olucaz elbet bir şekilde geçinicez ama şöyle ki her buluşmada parayı ben ödüyorum. Henüz bende ailemden geçindiğim için sürekli 2 kişinin masrafını ödemek çok zor oluyor. Cebinde 1 kuruşu bile yok. Yol parasını sigarasını bile ben veriyorum. Biliyorum onda olsa o da bana verirdi ama artık harçlık olarak gerçekten zor duruma geldim. Sevgililer gününde sinemaya gidelim dedik onu bile benim ödememi bekliyor. Evde bitane küpem vardı artık ailemden istememek için onu bile satmayı düşünüyorum artık ailemden de istmeye utanır oldum. Sizce ne yapmalıyım? Fakir olması sorun değil lütfen yanlış anlaşılmasın. Sorun yükün altından tek başıma kalkamıyor olmam. onu da üzmek istemiyorum kafam gerçekten çok karışık. İş ayrılıkla da bitsin istemiyorum.
Erkek arkadaşımın parası yok?