Erkek arkadaşım bana para harcamıyor?

İyi günler herkese 3 senelik duygu açısından güzel giden bir ilişkim var lakin aynı şeyi maddi açıdan söyleyemem 2 senedir bu konudan çok muzdaribim😓
erkek arkadaşım 24 bense 20 yaşımdayım erkek arkadaşım üni 4. sınıfta birlikte olduğumuz günden beri buluşmalarımızı yakınımızda olan Beylikdüzü parkında gerçekleştiriyoruz ama yaz kış. Mesela hasta oluyorum soğukta oturmaktan ama hep devam ediyoruz hiç demiyor gel kafeye gidelim bişey içelim ki zaten hesap ödetmem.
Bende bu sebepten hep parka gitmeyelim diye değişik kafelere kahvaltıya, yemek yemeye, birşeyler içmeye götürüp hesabı hep ben ödüyorum. bişey lazımsa ben alıyorum.
Bu arada ailesi ile tanıştım 6 kere gittim ve her gitmemde saygdan ailesine karşı elim dolu gittim hemde fazlasıyla hatta annesine anneler gününde, doğum gününde, kız kardeşine de aynı şekilde bir kızın almasına göre pahalı sayılabilen hediyeler aldım, sevgilimede tabiki hatta her buluşmada o sever diye sevdiği abur cuburları alırım. ama bu güne kadar bir çikolata bile almadı sen seversin diye 😓😓😓😓😓
annem ve babamla tanışmaya gelirken eli boş geldi çok üzüldüm bi yandan da üzülmek olmaz ayıp bişey beklemek diye düşünüyorum ama ben değer verdiğim için bi çiçek bile mi alamazdı sorusu beni deli ediyor erkek arkadaşıma burada mesele para harcatmak değil hep o harcasın değil izin vermem zaten ama hep ben birşeyler yapıyoken onun yapmaması üzücü gerçekten maddi duruma gelince erkek kardeşi kız kardeşinin orda burada gezdiklerini biliyorum çevremde kızlar sevgililerinden yedikleri öğünü bile aldıkları için veya sürekli hediyelere boğuldukları için sevgilileri tarafından acaba bana değer mi vermiyor sorunusu aklıma getiriyor lütfen yardımcı olun bana beyler siz cinsinizi tanırsınız kızlar sizde benim göremediğimi görürüsünüz şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu düşüncelerimin ve üzülmeme sebep olan olayları gereksiz beklenti olarak yorup haksız olduğumu düşünüyordum ama yazdıklarınızdan sonra anladım teşekkür ederim vakit ayırıp görüş bildiren herkese.
Erkek arkadaşım bana para harcamıyor?