Erkek arkadaşımın parası yok?

Selamlar. 1.5 senedir birlikteyiz ciddi düşündüğümüz bir ilişki. Ben özelde öğretmenim. O da şu an öğrenci tanışmadan önce okulu uzatmış şu an pişman. Mezun olunca o da öğretmen olacak. Ben rahat büyüyen biriyim. İstediğim şeyler hemen olmasa da 1 ay içinde alınırdı, istediğim yere giderdim. Şu an çalışıyorum aynı şekilde hayatıma devam ediyorum. Erkek arkadaşım pek para biriktiremez hemen harcıyor. Hep bu özelliği bana garip geliyordu. Dün bu konuda biraz tartışmış gibi olduk. Gece bana mesaj atmış. Benim ailem hiçbir zaman para biriktiremedi bu yüzden çocukluğumu yaşayamadım diye. Ben seninle ciddi yola gireyim istediğin gibi olacak her şey diye. Lisede Ben sırf param yok diye arkadaşlarımla dışarı çıkmazdım falan dedi ve çok üzüldüm. Sevgilimi çok seviyorum benim için çok önemli ve değerli. Sizce ileride para konusunda sorun yaşar mıyız? Kastım şu diyelim ki bir şey beğendim evlilik yolunda ve ailesi alamayız derse ne yaparım bilmiyorum bana şu ana kadar kimse alamayız demedi.. böyle bir durum yaşayan var mı? Benim ailemde evlendiklerinde aman aman zengin değilmiş zamanla olmuş. Öyle olur değil mi?
Erkek arkadaşımın parası yok?