Beyler sorum size. Evli bir adam çok beğendiği bir kadınla neden arkadaş kalmak istemez?

Sanalda tanıştığım bir adam vardı. Muhabbetimiz çok iyiydi bayağı eğleniyorduk. Kendisi gemide çalışıyor ve yurtdışında. Uzunca bir süre de ülkeye dönemeyecek. Muhabbetimiz bir süre sonra başka bir yöne evrildi. Ben daha önce kimseyle birlikte olmadım. Kendisi de bu şekilde lise aşkı yaşayamayacağı için aramızdaki diyaloğu bitirdik.

Buraya kadar sorun yok. Bu çok anlaşılabilir.

Ben bu adama, illa duygusal veya farklı anlamda bir şey olması gerekmediğini normal sohbet edebileceğimizi de daha önce söylemiştim.

Soru şu: Bu adam bir dolu erkeğin olduğu gemide, en azından ülkeye dönene kadar kendisinin de beğendiği ve görüşmekten keyif aldığı bir kadınla neden yazışmak, görüşmek, arkadaş kalmak istemez? Sonuçta ona bir zararı yok, ondan bi şey de götürmüyor. Tam aksine rutin ve sıkıcı gününe renk katıyor bu durum. Başkasıyla görüşmediğine de eminim. Neden hiç görüşmek istemez?

Beyler sorum size. Evli bir adam çok beğendiği bir kadınla neden arkadaş kalmak istemez?