Ben eşim dışında başka erkeklerle de sohbet edebilmeyi istiyorum.. Bu ayıp ya da yanlış bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Olmamalı. İnsan gönlü bu, eşin de olsa başkasına gönlün kayabilir. Kimse eşinin gönlünü başkasına kaptırmasını istemez. Tabii iş yerinde falan arkadaşın olabilir, selam verebilirsin ama daha öteye geçmemeli bence.
Sevgilisi olup da iş veya okulda ne kadar karşı cins yakın arkadaşı olanlar varsa genelde başkalarından da hoşlanmaya başlıyor. Eşinin azıcık bir ilgisizliğini, bir başkasının gereğinden fazla ilgisiyle telafi etmeyi arzulayabiliyor. Hele ki eşinin boşluğunu doldurursa aldatmaya kadar gider.
Kimse aldatmayı mantıken yapmaz, gönlünden geçtiği için yapar. Her konuda evleneceğim kadını kendime bağlamaya inanıyor olsam da gene de karşı cins arkadaşı olsun istemem. Buna mukabil benim de karşı cins arkadaşım olmazdı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Olamaz tabikide ya şurada aklınca modern gözükmek için bu kadar eğilip bükülmesin bazı arkadaşlar.
İnsan eşiyle sorunlarını, mutlu anlarını da paylaşır özel anlarını da zaten evliliğin mantığı budur yani sadece cinsel şeyler yaşamak için atılıyorsa o imza zaten o evlilik evlilik değildir.
Bu kadar başka erkeklerle sohbet etme arzusu olan insan evlenmesin o zaman ve rahat rahat istediğiyle sohbet etsin.
Arkadaş ayağına fırsat kollayacak o konuşmayı düşündüğün erkekler ve en ufak problemde teselli ayağına dibinde bitecekler tabi dostluk için değil başka amaçlar için.
Delikanlı bir erkek evli bir kadınla samimi arkadaş olmaz ha görünce merhaba merhaba diyebilir ayak üstü 3 5 sohbet edebilir ama hepsi budur ve mesafesini korumayı bilir.
Cidden batılaşma adı altında el altında başkalarını da tutma zihniyetti gittikçe yaygınlaşmaya başladı ülkemizde ve bunun içinde bir kılıf buluyorlar hemen.
Çok net söylüyorum ne kendim evli bir kadınla samimi bir arkadaşlık kurarım ne de benim hayatımdaki bir insanın böyle bir şey yapmasına müsaade ederim.
Burada 3 5 beğeni alıp medeni ayağına yatmak içinde eğilip bükülmem şahsen.30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Benim eşim olsaydı ve ben konuşma dediğim halde, benimde konuşmamama rağmen konuşsaydı ve bunda ısrar etseydi sonu ayrılık olurdu, başka bir erkek başka düşünebilir, bu tamamen kişisel bir tercih, benim olamaz ama başkası isterse olabilir.
00 Yorumla
- +1 yıl
olmamalı, olamaz. sevgilin olsa belki olabilir ama bir eşin olarak olmamalı. gönül başka yere kayabilir ve benden başka bir erkekle konuşması zoruma giderdi. ben de başka bir kadınla konuşmak istemezdim.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
93Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Olabilir benim bir çok kız arkadaşım var konuşuyorumda eşimi de tanıştırdım kendisi de arkadaş oldu. Kendisinin de erkek arkadaşlarıyla konuşmasını önerdim başlarda bana kızardı onaylamazdı lakin şu an konuşuyor yeri geliyor dertleşiyor. Ben anlamıyorum insanların hayatlarını paylaştıkları insanları kısıtlamasını aklım almıyor. Kavgalar sıkıntılar yalnızlıklar hep bu yüzden oluyor ve bu sebep dolayısı ile boşanmalar artıyor. Evlilik de erkek istediğini yapar kadın yapamaz mantığı fazlası ile saçma. Yeri geliyor eşinle paylaşamadığın sıkıntını derdini paylaşıyorsun. Ben tanımadığın kişilerle sohbeti bir rahatlama terapisi olarak görüyorum. Bir çok arkadaşıma da öneriyorum. Çünkü yakınlarına birşey anlatsan direk önyargılı davranıp yargılıyorlar ve bunu kullanmak en çok istedikleri şey oluyor genelde.
33 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
şu an görüneni belirtiyim. Yalnızsın ve sıkılıyorsun sohbet edecek arkadaşın olsa da herşeyi konuşamıyor dertleşemiyorsun eşinle konuştuğun zaman belki de eşin artık yeter bunlara mı takılıyorsun diyor olabilir ama asıl sorun iletişimsizlik ve bu evde senin mutsuz olmana neden olabiliyor olabilir. Biz insanız konuşmaya sohbet etmeye ihtiyacımız vardır ve evlilik ile bunu yitirmek iki taraf içinde yoksunluk psikolojisine sebebiyet verebilmektedir.
- +1 yıl
Çok haklısın 👏👏👏
- Cevap sahibi+1 yıl
Eşine sarmaya başladıysan arkadaş edinmelisin iyi gelecektir 😇
- +1 yıl
nayır nolamaz sloganları gelecektir olur kardeşim olur insanın insana bir yabancıyla sohbete ihtiyacı olur kendini bildikten sonra insanlar neden olamazmış biz de başlarda öyleydik şimdi yaş oturdu evlilik oturdu eşimin bayan arkadaşı da olabilir benim erkek arkadaşım da eşim benim kölem değil ben onun kölesi değilim.
42 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 katılıyorum...
- +1 yıl
Elbette erkek arkadaşın olabilir ama samimiyetini bir eşin olduğu varsayarak ilerletmelisin. Mesela benim eşimin kız arkadaşı olabilir ama mesafeli olmalı. Ben tanımalıyım. Yani kısacası iki taraf için de karşı cinsle arkadaşlık mesafeyi koruyarak olmalı.
10 Yorumla Arkadaşın kadın-erkek diye ayrımı olmamalı." Evli bir kadının erkek arkadaşı olmaz"diye irade yoksunu, sığ düşüncelere sahip olan insanların, kadınları gördüklerinde aklına cinsellikten başka bir şey gelmeyen erkeklerin rahatsız olabileceği bir durumdur.
10 Yorumla- +1 yıl
olur ama sınırları bileceksin hatta olması iyidir evliliğin akıbeti için. Çünkü eş herşey olamaz. Bu insanın doğasına aykırı ama bizde kişilerin kendi sorunlarıni karşıya yansıtmaları nedeniyle bu tip ilişkiler olmaz. Kişinin yetememe korkusu herşeyi bugünkü anlamsız noktaya getiriyor bu da ortadoğu kültüründen gelen bir şey
10 Yorumla Bu arkadaşlarının kim olduğuna bağlı. Benim eşim ortaokul lise döneminden arkadaşları ile zaman zaman görüşür. Ama dışarda ise bensiz de gitmez. Ama çoğu zaman iş yerine davet eder ki durumdan kimse pay çıkarmasın diye. Amaç gerçekten arkadaşlık olunca sorun olmaz. Ama bir eşin karşı cins bir arkadaşı ile dışarda ve yalnız buluşması çok hoş olmaz. Ne kadar yakın arkadaş olursa olsun.
20 Yorumla- +1 yıl
Tüm erkekler aşağıdaki görseldeki gibi değil ve elbette karşı cinsten arkadaşın olabilir ama mümkünse bastonla gezen erkekler olsun ;) geyik 🦌 vurmak için baston kullanan yani ;)
Sağlıklı erkek Tüm Erkekler öküzdür demeye sebep olan şey :(
10 Yorumla - +1 yıl
Olurda samimi pek olunmamasi gerekir. Erkek milleti bu ayette bile geciyor gulerek konusursan kalbi kirliyse yanlis anlasilir diyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Kim eksiledi beni😃 ciksin ortaya
- +1 yıl
Kadının ve erkeğin her alanda aynı ortamda bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz. Olamaz diyen insanların iş hayatında karşı cinste birisi hiç yok mu? Mutlaka vardır. Kısıtla Kısıtla nereye kadar? Nereye kadar kısıtlanabilir insanlar?
10 Yorumla - +1 yıl
Olamaz bence hayatındaki adam zaten hem arkadaş hem eş sana napcaksın onun dışında arkadaşı hemde yakışık almaz bana göre bir kadının erkekle arkadaşlık yapması özellikle evliyse
70 Yorumla Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Bence yanlış yani iş yerinde olur falan ama öyle telefonda sohbet mesaj yanlış bence bu benim fikrim
21 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Olabilir, gayet doğal. İnsanlar seviyelerini bildikten sonra sorun değil böyle şeyler.
40 Yorumla - +1 yıl
Allahım tövbe bismillah ya!
Büyük konuşmak istemiyorum.
Benim eşimin kadın arkadaşları olamayacağı gibi, benimde erkek arkadaşım olamaz!45 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun. Ben böyle bişeyi ne yaparım ne sorarım! @S8484
- +1 yıl
Dikkatlice takip ediyorsun derken?
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani aradaki sınır çok ince bı sınır hatalar yapılırsa geri dönüşü olmayan şeylere kadar gidebilir o yuzden seviyesini bildiği takdirde olabilir. Hepimizin arkadaşları var halihazırda evlenince onlara da set çekmek gerekir diğer türlü.
00 YorumlaOlabilir neden olmasın. Sınırı aşmadığın sürece bence bir erkek arkadaşın da olmalı.
20 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle olmalı.. güvenildiği sürece neden olmasn
20 Yorumla - +1 yıl
Olmaz baştan çıkarsın. Kocandan çok daha iyileri vardır.
40 Yorumla - +1 yıl
insan ilişkileri sonucta neden olmasın ayıp ya da baska bi tarafı yok iki taraf da birbirine karşı olması gerektiği gibi duruyorsa özellikle, bi sorun olmaz. aynı şekilde erkek eşlerin de kadın arkadasları olabilir. hatta olması gereken budur.
10 Yorumla - +1 yıl
Bence olabilir, bende karşı cinsimle muhabbet etmeyi daha çok seviyorum, fazla samimi olmadan olabilir bence.
50 Yorumla hayır ne sohbet etcen ne konuscan Allah aşkına eşin var işte onla ilgilen zorla değil ya evlenmeseydin ozaman
00 Yorumla- +1 yıl
Olmaz, olmamalı. Evlenme o zaman, boşuna macera aramaya gerek yok. İşin içine şüphe, huzursuzluk illaki girer.
00 Yorumla - +1 yıl
Ister istemez kiakanclik oluyor Sana guvense erklere guvenmeye biliniyor siz olsaniz kabul edermiydiniz
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çok zor olmuyor malesef yani kıskanma ayrı sorun oluyor diğer erkeklerin sana karşı bakış açısı ayrı oluyor şu an bu şekilde bir sorun var sosyoloji okudum malesef bir çok sorunla karşılaştık anlatsam inanamazsin
00 Yorumla Sen yine de dolaşma gri bölgede
Sonrası Kırmızı Alan
Military Zone gibi bir şey yani...00 YorumlaYanlış birşey konuşulmadığı sürece bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Neden sakınca olsun ki
00 Yorumla- +1 yıl
Bence olmamalı ortak arkadaşlar tabiki olur da onun dışında saçma geliyor bana
00 Yorumla - +1 yıl
Samimi erkek arkadaşın olmadığı sürece normalinde bir sıkıntı yok
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sen sadık olabilirsin aöa onlar sana sadık olmaz
Nasılsa açık kapı bi gün bende ziyaret ederim baştan rengimi belli etmiyim ama misafir olmayı çok isterim der00 Yorumla - +1 yıl
Erkeğinde olmasın kadınında huzur içinde geçinip gidelim
00 Yorumla - +1 yıl
Olabilir neden olmasın iş arkadaşı sosyal arkadaşı olabilir aynı durum erkek için de geçerli
00 Yorumla - +1 yıl
Edebilirsin sorun yok sohbetten kastın sıcak sohbet ise bilemeyiz yani
00 Yorumla Olamaz. Aşık olduğun adamın bayan arkadaşları olabilir mi?
00 Yorumla- +1 yıl
Benim eşimin olamaz. Olmasını istiyorsa baştan belirtsin evlenmeyelim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu eşinin hoşgörüsüne bağlı bir durum.. genelde kabul edilmez
10 YorumlaBenim var
91 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel olmalı zaten..
Selam, yakın olamaz bence.
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Eş dediğin kişinin düşüncelerini önemsemen lazım. İstiyorsan söyle kabul ederse eder etmezse ayrılırsınız olur biter.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet ayıp ve yalnış birşey. Keşke bekarken adamlarla konuşsaymışsın.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben de eşim dışında başka kadınlarla muhabbet edebilmek istiyorum. Ediyorum da. Bu muhabbetin içeriğine göre değişir. Seviyeli muhabbet tabiki edebilirsin neden edemeyesin ki?
20 Yorumla - +1 yıl
olamaz.. buna kadınlar özellikle karşı çıkıyor neden olmasın diye ama sonucunda arkadaş gözüyle baktığım kankim benden hoşlanıyor Muş diye dert yaniyorlar.. olmuyor işte zorlamayin..
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben de ediyorum evli olmama rağmen de. Hoş karşılanmıyor burada
00 Yorumla Şahsen; Evli bir Erkeğin de, Kadının da Karşı cins arkadaşı Olabilir Ancak Arkadaş maksatına bağlı,
Normal Arkadaş, İş arkadaşı, Yakın Arkadaş ise normal ama Flört tarzı olursa bence uygun değil.00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Açıkçası kişilerin kimler olduğuna bağlı ama yine de kıskanırım sanırım
00 Yorumla antalyadan selam. sohbet etmek bende istiyorum. kabül edersen kimse
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz tabiki, önce konuşma ile başlar sonra başka şeylerle devam eder
00 Yorumla - +1 yıl
İş ile mecburiyetten olabilir ama normal erkek arkadaşı ne yapacak ya da ne paylaşacak anlatsana bir
00 Yorumla Hiçbir erkek istemez bunu ama normal olabilir
52 Yorumla- +1 yıl
Bencede olmalı sağlıklı olan bu..
- +1 yıl
Bence de yani
- +1 yıl
Kesinlikle olabilir bence. Ama eşinizden karşı cinsten arkadaşları olabilmeli. Karşılıklı güven şart tabii
10 Yorumla - +1 yıl
Kocanin kiz arkadslari var mi veya olsun ister misin
10 Yorumla Neden olsunki aynı şekilde erkeginde kadın arkasları olamaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Olabilir. Doğal bir durum
20 Yorumla- +1 yıl
Erkeğinde kadininda karşı cins arkadaşı olamaz
50 Yorumla - +1 yıl
Oluyor zaten herkes sohbet ediyor
10 Yorumla - +1 yıl
İş yerinde olabilir. ama senin yaklaşımında önemli tabi
00 Yorumla - +1 yıl
tabikide edersin yaaa ein bilezsede Flur evlisin yani
10 Yorumla - +1 yıl
Sana güveniyorsa olmalı ama o kadar samimi değil Sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Olabilir. Bende evliyim kız arkadaşım olmaması mı lazım.
10 Yorumla - +1 yıl
Hayır olmaz evli isen erkeğin kadın kadının erkek arkadaşı olmaz...
00 Yorumla Olabilir tabiki. Ama olmamali
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. en fazla selamlık olabilir..
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi