Olur diyenler. bunun samimiyet derecesi onemli. asla basbasa kalmamalilar
Evli kadınlar başka erkeklerle arkadaş olamaz mı?
Olur diyenler. bunun samimiyet derecesi onemli. asla basbasa kalmamalilar
Tamam bunun iki boyutlu var ama sen ne düşünüyorsun.
Şimdi sana şöyle bir soru soracağım diyelim ki evli misin evli değil misin bilmiyorum fakat değilim ki evlisin senin karın evli olduğu halde başka bir adamlarla arkadaşlık yapabilir mi yani sen buna karşı çıkar mısın çıkmaz mısın ikincisi evli kadınlar başka bir erkeklerle arkadaşlık yapamaz çünkü karşı tarafı da aynı şekilde istemeyeceği için yani kocasını kızlarla arkadaşlık kalmasını istemeyeceği için aynı şekil onlar için de geçerli ki bu dinimizde de zaten yanlış O yüzden evli kadın kesinlikle kocasından başka birileriyle davrandığından arkadaş kaldığında bu arkadaşlık yanlış yerlere dökülebilir bu yüzden dolayı evli bir kadın başka bir erkeklerle arkadaşlık yapamaz
Teşekkürler
Hey, bak ne diyeyim, her ilişkinin sınırları farklıdır. Ama bana kalırsa, evli kadınlar da arkadaş olabilir, önemli olan sınırları bilmek ve güveni asla sarsmamaktır.👫💖 Düşünsene, arkadaşlık, hayatın güzel yanlarından biri. Ama eğer partnerinle açık iletişim kurarsan ve ikiniz de rahatsızlık hissetmiyorsanız, bu durumu saygı ve sevgiyle karşılaman gerek.🤝🌸 Güven her şeyden önemli, o yüzden kalben ve sözle destek olmayı unutma. ❤️🤗
Cevap
8Cevap
olabilirler
Evli kadın veya erkek karşı cinsle arkadaş olabilir. Sınırları iyi belirlemek ve aşmamak gerekir.
Belkide
Aslında evlilik bir söz ve bu sözü kimse tutamaz. Açıkçası aldatmayanda yoktur hem kadınlarda hem erkeklerde Kadın calissada çalışmasada aldaticak kişi zaten evdede aldatır. saçma şeylere kafa yormayin
Çok süpersin alfasın
Soru aldatma sorusu değildi ama🤣🤣🤣
Ben olamaz derim. Ha olsa bile çok şey bir sınır var ama bana göre değil. İster istemez benim için sıkıntı oluşturur
Seve gider diyorsun olay
Nereye gider veya gitmez bilemem ama ben istemem
Çalışıyorsa sosyal çevrede arkadaş olmasa bile muhatap olmak zorunda... arkadaslık başka boyut
Insan ilişkilerinde arkadaşlık etmek saygı geregidir
Anladım.
Türkiye gibi ilkel toplumlarda maalesef olamaz.
Neden olmaz.
iki taraf da düzgün karakterli güvenilir insanlarsa neden olmasın. neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum
Sen evli misin?
@Zamanın_izinde Hayır
Neden olamasın abi sadece kadınlarla arkadaş olmak kadar saçma bir şey mi var
Samimi olmadıkları sürece sorun yok
Kadınlar samimiyeti ve ilgiyi sever
Olmaz tabi koca güzel kardeşim ise ayri
Gavvvattt demek istedim
Kocasının haberi olmamalı diyorsun.
Yok olur illaki zaten de niye böyle bir riske giriyor ayrılıp yatabilir
Haydaa yatağa soktun hemen
Sevgilisi olan kisi de olamaz
O kadar da değil