Böyle geniş olanlar var mı cidden?
ben baska dişi bir varlığı eşimin yanında görsem sinir krizine girerdim galiba arkadas hariç bir de
Böyle geniş olanlar var mı cidden?
ben baska dişi bir varlığı eşimin yanında görsem sinir krizine girerdim galiba arkadas hariç bir de
Kendine güveni olmayan , içi fesat olan böyle gereksiz kıskançlıklara girer. Normal arkadaşı olabilir, sonuçta iş yerinde mecbur vakit geçiriyorsun önemli olan eşinin bir duruşu olmalı. Yapan her türlü yapar çünkü, çok takılma sen kadınlık görevini yap gerisini salla. ❤️
Cevap
10Cevap
Herşeyin altında kötü şeyler anlamak herşeyi kötüye yormaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba. Bu insanlar sizinle var olmadılar. İlkokul lise üniversite de arkadaşları olabilir iş arkadaşı olabilir gerekli mesafe varsa bunu koruyabiliyorlarsa nedn olmasn. İki taraf içn de söylüyorum bunu. Alışmışsınız herşeyin altında bişey aramaya o olmayacak bu olmayacak diye kıskançlık adı altında insanları kısıtlamaya en sonunda sizi biraktgnda da zirlarsnz. Herşeyin fazlası zarar
Benden baska bir kadını yakalarsam onu öldürürüm. Gayet de ciddiyim
Aldatmaya kalkarsa zaten sn naparsan haklisn ama mesafesi korunan sıradan bi arkadasliksa seninki darlama olur hatta sn böyle yaptkca iyice bunalttikca dışarıya daha çok kaçar
Sıkıyor sa bıraksın terketsın tabi o şansı olursa
istesende istemesende olacak işyerinden olsun yakın çevresinden olsun akrabasından olsun olacak.
Bu kadın içinde geçerli
Akraba hadi neyse ama çok samimi olamaz
İş arkadaşı olabilir hani geçmişten gelen arkadaşlıklar dostluklar her şey kötü yorumlanmaz
Samimi olmasın hatta soğuk yapsın
Samimi olayını dozunu iyi bilmeli o detayını onlar bilir hani ama seviye olur
Kız haklı olmamalı olamaz aynı şey bayanlar için de geçerli
Bence de doğru değil, ben evli olsam hayayımdaki tek kadın biricik karım olur
Herkes böyle olsa ahlaksızlıklar da biter
Haklısınız maalesef insanlar ilginç
İşin aksine sizin gibi kadınlar da benim hoşuma gider. Beni kısıtlasın sadece gözüm onu görsün. Fakat bir şartla, gözümü de doyurmalı o zaman
Benim abi gibi gördüğüm biri var kendisi evli arada gider muhabbet ederim ne var bunda karısının bişey dediğini duymadım daha
Ben izin vermezdim
Abi diyorsa bile mi?
Evet.
Is yerinden olsa olur onun dışında normal degil
İşte de samimi olmasın
Kıskançlık Uber yapmış...
Sonu nereye gideceği belli bir arkadaşlık.
Hiç sorma dula kansa neyse de evliye kanmak mallık
Eski arkadaşıdır belki
Küssün !
Çocukluksa :) tabi pek uygun değil ama
Kıskançççç
Ben kendimden baska kadın istemem onun hayatında. Bu kadar basit. Konuşsa da soğuk mesafeli olsun
Seninde erkek arkadaşın olmayacak o zmn
Olmaz zaten
Bak anlaştık bu konuda :) kesin cevap verdin
Tercih meselesi
Yatak arkadasidir