Kendisi numaramı aldı kendisi açıldı sonra da kocamla ilgili sorular sordu bende boşanmayacağımı söyledim en son soğuk davranmaya başkadı buluşacağımız gün beni ekti :) bu arkadaşın derdi ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCesaret edememiştir. Belki de duygusal olarak bağlanmaktan korkmuştur. Sonuçta evlisin ve her gece seni bir başkasının yanında yatarak düşünmesi ağır gelebilir
113 Yorumla
Soran+1 yılKocamla ilgili sorular sorması bu sebepten sanırım
- +1 yıl
Olabilir çekiniyordur. Biraz zaman ver olursa olur olmazsa canın sağolsun
Soran+1 yılYahu çekincek ne var kendisi beni almaya gel geliyim mi diyodu ben de tırsıyodum takıntılı çıkarsa ya da bi kez seviştikten sonra darlarsa diye :) sonra o istememeye başladı görmeye bile gelmiyor artık
- +1 yıl
Sen rahatsın tabi bir de onun gözünden düşün. Belki senin eşin psikopat çıkacak. Güvenmesi çok zor.
Soran+1 yılİyi de grup yapmıyoruz ama
- +1 yıl
Orasını bilemem 😄 ya nasıl diyeyim zor işte güvenmesi. Benim de başıma benzer bir şey geldi. Ben çok uzatmadan bitirdim. Tam da senin durumunda bebeği küçüktü boşanamıyordu adamla da arasında bir şey kalmamıştı. Ama öğrenilirse başı belaya girer insanın. Arkadaş olarak kalsanız zamanla ısınırsınız bence.
Soran+1 yılİşte bana açık açık deseydi anlayabilirdim ben benimle oynamış gibi hissediyorum buluşmak için gün belirliyoruz arayıp sormuyor ben kaldım öyle ve istediğinle takılabilirsin demiştim beni kendi laflarımdan vurdu trip atarak anlamadım bi erkek niye bu kadar triplenir ama hala istediğini biliyorum
- +1 yıl
Çok olgun düşünebilen biri değil gibi bence senin dengin değil
Soran+1 yılHahaha dengim dengim de bu bence bana duygusal olarak bağlandı bende biraz ikilemde idim biraz gururuna dokundum sanırım
- +1 yıl
Bak o da olabilir sadece seks olarak bakmıyorsa batıyordur evli olman. Halbuki sanane ya sen takıl keyfini çıkar 😄
Soran+1 yılKocamla yatmamı istemiyodu bu arkadaş sonra da duygusallık yok demeye başladı sonra tripler başladı sonra da kocan var demeye başladı 😅 kuma olarak mı alcaktım bilmiyorum
- +1 yıl
Ya senin gibi kadınlar nedense hep değerini anlamayan erkeklerin eline düşüyor 😄
- +1 yıl
Kuma olacaktı sana işte her ay çift rakamlı günlerde onunla, tek rakamlı günlerde kocanla olacaktın 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Tatlım, bu arkadaş muhtemelen seninle ciddi bir şey yaşayamayacağını fark etti ve geri adım attı. Belki başlangıçta olayların nasıl gelişeceğini görmek istedi ama sen boşanmayacağını söyleyince, onun için bu durum cazip gelmemiş olabilir. Genellikle insanlar ilişkide belirsizlikten kaçınır ve daha az karmaşık olanı tercih eder. Sanırım bu arkadaş da öyle biri 😅.
Ama üzülme, sen güçlüsün ve hayatına devam edersin! Aşk ve ilişkiler bazen böyle karmaşık olabiliyor. Senin mutluluğun öncelikli olsun canım 💕.01 Yorumla
Soran+1 yılYahu evliyim kuma olarak mı alacaktım ben şu an boşanamam çocuğum küçük dedimq sonra bla bla seks bile istememesi daha değerli kıldı şu an onu nezdimde
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılNe biçim insansın sen ya işaret bu onu bile görmüyorsun. Adresini biliyorsa yandın
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane sana mı dert bilmiyo merak etme
- +1 yıl
Bilse zaten senle olmaz ama adam nasıl üzülür kahrolur düşündün mü hiç karaktersiz vicdansız çnsan
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duygusal bağ kurmuş seninle seni kocandan kıskanıyor 😂
024 Yorumla
Soran+1 yılKuma olarak mı alayım napimm? Seks isteğimi seksi fotolarıma bile kanmadı kdkdkd gene istemiyormuş ta beni bende sinirlendim yazmadım bi daha napim sence nan
Soran+1 yılCiddi misin ondan mı soğuk yapıyor yaniii
Soran+1 yılOfff işte en korktuğum tip o sebepten ilk başta net olamamıştım yanii
Soran+1 yılHayatımda hep çok takıntılı ve kıskanç herifler ile sevgili oldum bu da öyle
Soran+1 yılYoo hayır hep uzak durdum
Soran+1 yılValaa yerinde tespitler hoçamm
Soran+1 yılYahu istediğim o değil az biraz kıskansın az biraz seks 😁
Soran+1 yılYapmıyor işte mal gibi davranıyor
Soran+1 yılHayır hiç buluşma olmadı ki kocam da kocalık yapsın kaç kere konuştum kaç kere uyardım yok nan adamın içi geçmiş
Soran+1 yılEee işte çocuk ufak şu an o büyüyene kadar sorumluluklarının yerine getirilmesi lazım okulu var ihtiyaçları var büyüyene kadar evde bana koca lazım artı boşansam tek başıma aldığım maaş yetmez hiçbişeye.. bla bla 😀 Ama seks ve ilgi yok adamda haftada 1 bazen çok nadir 2 oluyor. Genç ve güzel bi kadınım yani her zaman kıpır kıpır ım ama bizim evde konuşacağımız konumuz bile yok ben gece deli uyuyorum diye yanımda bile yatmıyor uykusu hafifmiş 😁😁😁
Soran+1 yılKonuya dair bu şahıs gelmez diyosun 😃
Soran+1 yılHiç öyle bi tipe benzemiyor ama neyse olmaması daha iyi zaten 😀
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İstediği bişi var ama senin tepkilerini ölçmeye çalışıyor sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni görmeye gelirdi hergün inceden gülüşürdük göz göze gelirdik filan bunun istediği ne anlamıyorum ki kocan var senin dedi en son bi darladım dalga geçer gibi davrandı sonra istemiyorum dedi. Ve gözümde daha da değerlendi
Soran+1 yılYahu sevişmek isteyen adam ben seks için ev ayarla dediğimde neden soğuk soğuk davrandı yazmadı bile sözleştiğimiz gün. Seks bile istemiyor ona bile yanaşmadı
+1 yılo arkadşa bir mal sanırım, biz arayıp bulamıyoruz böylesini adam bulmuş bunuyor.
028 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne nude lar attım neler neler buluşacağımız gün beni aramadı aşırı bi soğuk davranmalar şu an ben trip atıyorum beni takmıyormuş bi ilişki yokmuş gibi davranıyor anlamadım cinselliğe bile yanaşmadı senin kocan var diyo bana 🥲🥲
- +1 yıl
Sen onu boş ver anam gel biz buluşalım ajfhgksdfl
Soran+1 yılBen öyle herkesle olamam biraz zaman verseydi onu tanısaydım sonra karar verebilirdim ama seks yine olurdu. Hani seks bile istemedi daha da değerli şu an o bende
- +1 yıl
e bizde tanışalım 1 2 ay konuşabiliriz sürekli ilgi manyağı yapabilirim seni
Soran+1 yılYok aslanım olmas ya bana konuya dair ipucu ver ya da kes
- +1 yıl
aşık olmuş sana ne olacak? aşırı duygusal biri belli ki seni onunla düşünemiyor bu yüzden uzak duruyor
Soran+1 yılPoffff bende ona aşığım awk beni kocamla düşünemiyor demi peki napmalıyım yazsam filan?
- +1 yıl
en son yazdın o ne yazdı?
Soran+1 yılBeni istemediğini söyledi
- +1 yıl
O yüzden söylüyor işte, sonuçta seni elde edemeyecek sonsuza kadar bu yüzden uzak duruyor
Soran+1 yılBeni görmeye gelsin istiyorum sanırım özledim :(
- +1 yıl
çağır yaz gel çabuk diye
Soran+1 yılNoo istemiyorum dedi bitti bende heryerden sildim
- +1 yıl
eee şimdi nasıl bulcan
Soran+1 yılÇalıştığımız kurumun instasından eklemiş 😃😃 kendinden ekleyemiyor tabi
- +1 yıl
ahahah ötlek mi bu? :D eee yazdın mı bari
Soran+1 yılYok be ne yazcam anca benim işyerinin kurumsal ınstasından takip eder 😁😁😁
- +1 yıl
ya ajkfgdk kızım sende bi değişiksin istiyon mu istmeiyon mu
Soran+1 yılYa gelsin istiyorum tabiki de o söylediklerini ona yutturcam çünkü 😊😄 sildim engelledim eee gelir mi bu şimdi sence
- +1 yıl
gelir gelir siki kalkan her erkek gelir gjfkd
Soran+1 yılBununki indi ama libidom düştü diyodu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kalkık olanların kıymetini bilmiyon sende anam ben napim :D
Soran+1 yılBilmiyorum bi de bi sürü nude attım ona hepsi boşa gitti awk 😀 zoruna gitmiş bişeyler sanki karısı olarak alcaktı kskslsld
- +1 yıl
Ah ah ne ahmaklar var işte ajsjdj hayat mukadderat 😂 İstanbul da mısın bari? 😂
Soran+1 yılOlum bu beni seviyor galiba nan ksjdjdjd
- +1 yıl
aman senden hayır yok bana anladım jaksjgdfkd
Soran+1 yılPuffff snane be slk. s. s
- +1 yıl
akfjlkd dalga geçme be
+1 yılcesaret olmalı
113 Yorumla
Soran+1 yılCesaretliydi sonra ben boşanmıycam zart zurt muhabbeti yaptım sonra yine devam etti ama seks te yapmadı benim biraz şeytanlığımı gördü sanırsam 😄😄
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yıl30 ben, o 25
- +1 yıl
en narin yaşındasın
maşallah ışıl ışıll
nasıll ırım kırım ediyorki - +1 yıl
giyimin nsll
- +1 yıl
orada mısın az baksaba
Soran+1 yılBaktım heaaa yapıyor işte bana gelen adamlar aşırı kıskanç fesat ve gururlu oluyorlar
- +1 yıl
eşinden başka
bir arayışın oluyor mu - +1 yıl
hade canem
Soran+1 yılLan canım sen beni kendine erkek arayn p*rno milflerden mi sandın ben aşırı biri değilim beni tanımıyorsun hakkımda ne kadar çabuk bir yargıya varıyorsun? Ne cüretle yazma bi daha
- +1 yıl
senn bilirsin
ama soru senindi
bn bir şey demedim - +1 yıl
sade sordun
- +1 yıl
gizlidn çıksana
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşın değil senin derdin ne? madem yapacaksınız bir pislik bosanin
08 Yorumla
Soran+1 yılKolay mı sandın nan
Cevap sahibi+1 yılKolay değilse bekleseydin çocuk biraz buyuyene kadar. aldatmak ne zamandan beri bahanelerle masumlastirilabilecek bişey oldu. şunun bahaneye bak kolay değilmiş. cocugunu okadar düşünüyorsan onunla ilgilenseydin, ona karaktersiz bir anne yaratmak yerine
Cevap sahibi+1 yılBide savunuyor pişkin pişkin de soru soruyor çok kötüsün çocuğundan utan nasıl bir miğde bu
Soran+1 yılİnşallah hayatının bir zamanında benimle büyük konuştuğun aklına gelir sen de hayatın ile sınanırsın ben gibi aklın ve beyninle ahlak bekçisi !
Cevap sahibi+1 yılBu konuşmaları bir kenara koyup yazıyorum. bu yorum beni üzdü. bedduan üzmedi merak etme. sadece bir an empati yapmak istedim. insallah doğru yolda ilerlersin. bununda zorluğu vardır illaki. cok ufakta olsa sana hak verdim. saglicakla kal
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni biraz da olsa insani olarak değerlendirdiğin için… Ben inanki kötü biri değilim.
Soran+1 yılMiğğğde değil MiDe 😀
Cevap sahibi+1 yıl😊..
Senin numarani nasil aldi konusmak istedin sende galiba dimi?
019 Yorumla
Soran+1 yılBenim işimle ilgili bir konuda yardımcı olucaktı bu arada aynı kurumdayız. Yüz yüze tanıştık konuya dair haber vermek için arayacaktı bende verdim sonra kendisi yazdı bana hayran gibi bakıyordu anlamıştım zaten :)
Soran+1 yılİş için verdim :) ben 30 o 25
Soran+1 yılHikaye bu şuvan soğuk yapıyor istenmiyormuşum :) ama bende onu istiyorum bana diyor nau nau nau ksksksks
Soran+1 yılMesajlaştık evet gece gündüz ☺️ çok ta iyi gidiyordu biliyorum ama idealindeki kadın benim onun bakışlarını unutamam bana nasıl baktığını..
Soran+1 yılEee biliyordu evli olduğumu neyin yakalanması başka ev açıp görüşecektik olay bu
Soran+1 yılDuygusal bir bağ kurmuş olabilir mi? Kocamla ilgili sorular soruyordu da kendisi kıskanç bi tipti sanırım bi de
Soran+1 yılHayır o uzaktan görmeye gelirdi
Soran+1 yılSevişmek istedi evet ben istemedim öteledim hatta aynen öyle tembihledi 😁😁😁
Soran+1 yılAşırı tripli yaa ben biraz kıskandırdım da bunu ama ters tepti sanırım bi iki kere yazdım daha da yzacak değilim
Kocan olduğu halde başka erkekle buluşup normal bir şey gibi anlatıyorsun? Neyin kafası bu
04 Yorumla
Soran+1 yılSanane soramaz mıyım kes sesini uza
+1 yılSenin derdin ne asıl
04 Yorumla
Soran+1 yılO
- +1 yıl
Kovandan ayrıl o zaman ne diye adami tutuyorsun bencil
Soran+1 yılAyrılamam şu an mümkün olsa ayrılırım zaten
- +1 yıl
Hee tabi parasını yicen dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes s erefsız olacak dıye bı kural yok
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden o zaman yazdı bana
- +1 yıl
Iste azıcık bı s erefı kaldıysa onu hatırlamıstır belkı
Soran+1 yılO zaman evli kadına neden yazdı
- +1 yıl
Neyın zorlaması kardesım yazsada ısını gorur senınle bırakır zaten o yazmazsa gıt baskasına yaz sende
Soran+1 yılLan işini gören bi o mu ben ona emek verdim ondan hoşlandım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya eşine. umarim trolsundur
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim eşimde adam olsaydı çocuğumuz olmasa çoktan boşardım
- +1 yıl
Çocuğun ilerde böyle bir durumu öğrenebilir o zaman ayrilmadigina pişman olursun
Soran+1 yılHerkesin hayatı kendine kocam kocalık yapsaydı başkasından hoşlanmazdım ilk kez
+1 yılKorkmuştur.
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Başıma bela olur kocası diye
Soran+1 yılYoooo ilk başta da biliyordu
- +1 yıl
İş ciddiye binince korkmuştur.
Soran+1 yılYa yok bee kendisi istiyordu geleyim filan diye bir * evvel seks istiyodu ben sonra biraz ikilemde kaldım bu da triplere girdi bende istediğinle takıl deyince kocan var muhabbeti başladı kdkdkdk
- +1 yıl
Bilemem, birşeyler onu ürkütmüş 😀
Soran+1 yılBen ürküttüm onu ahahahah 😁 twitter da da başkasını unutamamış gibi paylaşımlar yaptım 😄🤦🏽♀️
- +1 yıl
Aranızdaki ilişkiye hakim değilim, fakat aranızda duygusal bir şey yok gibi, tamamiyle cinsellik üzerine. Yani birini unutamaman felan etkilememesi lazım.
Soran+1 yılKocamı kıskanıyordu ama ne giydiğime kadar karışıyordu 😄😄
- +1 yıl
Oda ne saçma sapan biriymiş. Evli birini eşinden kıskanmakta nedir 😀 fakat bazı istisna olaylar hariç… bu arada mesaj atarsan oradan devam edebiliriz
+1 yılSoğuk davranmaması lazım
020 Yorumla
Soran+1 yılİşte duygusal değilim diyordu ee tamam o zaman beraber olalım ben sana gösteririm dedim içimden buluşacaktık evde o gün ne yazdı ne aradı ben yazdığımda da ben istediğim zaman dedi ama ortalıkta yok.
- +1 yıl
Sen darla o zaman
Soran+1 yıl2 kere darladım sonra benimle dalga geçer gibi konuştu en son konuşmanın sonunda da seni istemiyorum dedi ben şokkjj
- +1 yıl
Maymun iştahlı demek ki sen bununla birlikte olmayı düşündün mü oyun mu oynadın
Soran+1 yılBende kararsız gibiydim sonra yazdım filan ama aşırı soğuk yaptı seks bile istemiycek kadar :)) Yoo maymun istahlı değil aşırı kıskanç bir tipti hergün görmeye gelirdi beni neyse hayrandı yaniii bana şu an o istemiyor napmam lazım gurursuz da olamıyorum 2 kez yazdım çünkü
- +1 yıl
Seksi bir fotoğraf gönder bazı şeyleri konuşalım de
Soran+1 yılAyyy yapmadım mı sanıyosun yaptımm 😁 foto attığım halde istediği halde beni. Son kez yine özür dilerim ben istemiyorum dedi jsjsjsj beniii beniii bende sinirlendim yani bi daha yazmadım
- +1 yıl
Keşke bir kadın benim için bu kadar uğraşsa
Soran+1 yılPuffff manyak mı bu yaaa amaç ne anlamadım birden bire çok istediğin bişeyden nasıl vazgeçer insan ya da durdurur kendini. Kocam olduğunu biliyordu en başta boşanıp onla evleneceğimi vaad etmedim ki.
- +1 yıl
İnsan mal olursa böyle olur seni ben düşürmüş olsam ne yemiştim seni
Soran+1 yılHayır sekse bile gelmiyor ksjdjdj ilginç ama şu an daha da bi önemli hale geldi gözümde
- +1 yıl
Kaçan kovalanır bebeğim
Soran+1 yılKovalamıyorum o da kovalamıyor
- +1 yıl
şu an sen onu kovalıyorsun ama döckmdmfm
Soran+1 yılYooo heryerden sildim
- +1 yıl
Yazmadı mı hala sana
Soran+1 yılYok yazmadı maalesef ben instadan silmiştim engelledim geçen gün onun çalıştığı birimin sosyal medyası beni eklemiş 😃 takip etmedim isteği de kabul etmedim. büyük ihtimalle o çünkü 😀😀
- +1 yıl
Eklesene beni
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Yazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisin evli
02 Yorumla
Soran+1 yılİleri zekalı bir cevap
Cevap sahibi+1 yılKimin geri kafalı olduğu belli
+1 yılSenin derdin ne
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim istediğim şu an benle diyaloğa girmesi..
- +1 yıl
Ne konuda
Soran+1 yılYa mesajlaşıp görüşmek istemesi benimle seks bile yapmak istemedi nan jsjsjsj tam istiyorduk kararlaştırdık o gün beni aramadı bile soğuk yaptı
- +1 yıl
Kocanla yapsana
Soran+1 yılYapmıyoruz o yapmıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek evli olduğunu bildiği çok hoşlandığı bir kadını neden istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler