Evli bir erkeğin yazıştığı bir kadından hoşlanması normal mi?

Lütfen okuyun!(yargılamadan ve sadece başlığa bakmadan)

Arkadaşlar,7 yıllık evliyim, bir de çocuğumuz var. Dışardan mutlu görünsekte ben çok mutsuzum. Maddi olarak bir sıkıntımız yok. Aileler sayesinde severek ama aşık olmadan evlendik. Eşim c. ilişki yapmasını sevmiyor ya da zor geliyor. Yorgunum diyerek sürekli atıyor. Evli biri olarak 4-5 hafta da bir o da ben üzüldüğüm için yaklaşıyor. Böyle olunca da çocuğuma karşı sinirli olabiliyorum. İlişki esnasında çok mutlu oluyor. C ilişkiyi de geçtim, eve girince hoşgeldin canım deyip sarılmasını bekliyorum o da olmuyor. Bu durumları beni yanlışa yönlendirme şeklinde konuştuğumda bana hak veriyor fakat sonrası yine aynı, beklemeler. Bekar arkadaşlar boşan diyecektir ama bunu çocuğuma yapamam ve kolay bir iş değil.

Onu hiç aldatmadım ve bu karakterde birisi değilim. Söylemekten utanıyorum ama 1 haftadır sadece normal şekilde yazıştığım ve yüzünü gördüğüm başka bir kadından hoşlandım. Daha da bağlanmak istemediğim için görüşmeyi kestim. Ama ister istemez onu düşünüyorum.

Sadece bu soruyu sorup ayrılmak için üye oldum. Ve yarında üyeliğimi sonlandıracağım.

Sizlerin yorumlarını merak ediyorum.
Duygusal bir boşluktayım sanırım değil mi?

Ve son bir tavsiye; eşlerinizi her anlamda tanımadan ve aşık olmadan evlenmeyin ne olur, benim gibi 30 yaşında gençliğiniz avuçlarınız arasından kayar gider🙁
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim, beni anladığınız için... keşke başkasıyla hiç yazışmasaydım ama yapamadım ne yazik ki... Allaha emanet dostlar
Evli bir erkeğin yazıştığı bir kadından hoşlanması normal mi?