İkisi de evli, ve iki çocuk sahibi adam 42 yaşında kadın 45 yaşında. Kadının kızı var 22 yaşında üniversite ye gidiyor adamın çocukları küçük. Bence ilişkileri var adam kadının patronu ve kadının kocası orada müdür. Yani adam yanında çalışan adamın karısıyla birlikte bence hep arkalı önlü gidiyorlar yakınlar baya kadın işten çıktı 2 aydan fazla oldu ama adam çok üzgün kadının kocası hala orada calsiiyor sizce bu adam kadını seviyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Başımıza taş yağacak gerçekten, daha nasıl musibetler göreceğiz
Sence bu ikili de aşk var mı?
Ne aşkı yaa? Aşık adam boşanır, aşık adam sevdiği kadını başka adamla paylaşmaz.
Nasıl bir mide var sizde? Şeyiniz için yaşıyorsunuz hayvanlar gibi
Helal ya burada en mantıklı yorum sende. Aptallar seviyordur diyorlar seven adam sevdiği kadını nasıl bir adamın koynuna gönderir
Olabilir ama kesin kanıtın yoksa günah alma bence
Nasıl kanıtım yoksa? Her şey orta da değil mi. ? Evli bir erkeğin Evli bir kadının arasında sokuulmasi aynı anda ortadan kaybolmalari normal mi?
Tesadüfler olur niye ilgileniyorsun. Kocası var ni ortamda sanırım siz niye atesleniyorsunuz sizinmi gözünüz var kıskançlık mı var. Eger gözünle gördün kanıtın varsa eyvallah. Ortadan kayboldular yanına çok sokuldu kesin ilişki. Olmaz ayıptır günahtır.
Ne kadar güzel düşünüyorsun, bak bende birinin günahıni almaktan çok korkarım ama ne bileyim kadının arkasında dikeliyor bunun nesi normal? Tamam işini izliyor ama o kadar yakın durması normal mi? Flört evleri gibi geldi bana bir de arkali önlü gidince kesin emin oldum ama öyle bir şey yoksa çok pişman olurum hatta vicdan azabı çekerim.
Kendiniz bilirsiniz. Bence yaptığınız yanlış. Sen yakınken temas el hareketi var mı. kendinde diyorsun yaptığı işi seyrediyor diye. Nasıl bu kadar emin oluyorsuoluyrsunuz
Bu işyeri ne üretiyor
Hayır dokunduğunu vs görmedim, sadece arkasında iki kere dikildiğini gördüm. Tabiki onları bir şeyler yaparken yakalamadim sadece şüphe var içimde ama kimseye söyleyemedim kimseye söyler miyim kanıtım olsa da söylemmem banane. Sadece kadın kocasını seviyor gibiydi kocasının arkasından gülümseyerek bakıyor falan güzel, tatlı çiftti ondan üzüldüm bellki de
Seramik üzerine kadın da file de
Yine de yapmayın kötü niyetli olmasanizda yapmayın siz iyi birine benziyorsunuz. Ne imal ediliyor isyerinde
Üretim işte, seramik otellere, cafeler süs yurtdışına falan calsiiyorlar. O adam bir de zampara adı çıkmış herkese asılır gibi geliyor oda var. Ama çok yakındı kadına şüphe etmmeden. Duramıyorum ama siz net bir kanıt olmadan günah alma diyorsunuz kadın da işten ayrıldı 2 aydan fazla oldu
allah askına böyle sevgı askmı olur askı memnunyu gectınız utanın cocouklarınızdan
Onlar utansın ben bu hikaye de izleyici oldum.
emınmısın sen olmadgına
Yüzde yüz ben değilim hehe hayatım da hiç evlenmedim ki. Allah'a şükür ben değilim bu çok iğrenç ben evli olsam kocamı sevmesem bile kocamın patronuyla olmam aşkından ölsem de. Yani birde patronun karısıyla samimi kadın rezil ya kinamiyorum ama iğrenç bir durum
evet aynen öyle hangı sehırdeısnız
Böyşe bir şey düşünmüştüm iirketime karımımişe aldırmayı
Ne
Eşimi çalıştığım şirkete işe aldırmayı düşünmüştüm bende. Ama aaiatan filan olsa patrona dediğin gibi olma mı bir de kız var adam onu da ister bu sefer doyumsuz pzveng
Bu patron müdürün kızına bakmıyor karısına bakıyor
Kızıma da bakmadığını nerden biliyorsun. Kadına ayarlatıyorsa herşeyi
Sence var ama bize bir ipucu yok ki aşk var diyelim
Arkalı önlü ortadan kayboluyorlar adam bazen kadının arkasına sokuldukca sokuluyor bu ilişkileri olduğunu gösterir
Çok mu yakın duruyorlar
Yani şöyle diyim kadın iş yapıyor buda tam arkasında baya yakın hadi işini izliyor diyelim evli barkli kadının o kadar yakın arkasında durmak sence normal mi?
Değil kadın hiç rahatsız olmuyorsa vardır bir sryler
Kadın zaten asılıyor adama yanına yaklaşıp duruyor adam da sonra böyle yakın durmaya başladı. Arkalı önlü gittiler kaç kere. Hatta bir kere kadın makyaj yapmış süslü patron geçti kadın arkasından gitti yarım saat gelmediler iftira en korktuğum şey kesin olmadan kimseyi karalamam ama bu bile ilişkileri olduğunu doğrulamiyor mu?
Olabilir ikisi nereye gitti gördün mu
Hayır onu görmedim en çokta merak ettiğim o nereye gidiyor bunlar mesai saati olsa neyse mesai saati de değil
Yani ofisten çıkıyor arabayla bir yere gidiyorkar
Arabayla gidemezler o imkansız. Şüphe yi çekerler kesimhane var patronun arabasının yerin de. Patronum odası asla olmaz orada muhasebeci kız herkes var a desen duyulur öyle bir yer
Ofis dışında başka zamanlar yapıyorlardır
Ofiste patron dayanamadigi için kadın gencse arasına dokunuyordur
İş yerinde ortadan kayboluyorlar ama patron kadından genç 42 yaşında kadın 45 yaşında iki tane kızı var erken buruşmuş
Bakışlardan da anlaşılır veya hitap şeklinden ses tonu.
Kadının olmasida ilhi çeker
Seksen işi bilir naz yapmaz
Olgun olmasi
Kocasının yüzüne nasıl bakıyor adam kadın işten çıktı adam hala orada çalışıyor
evet haklısın iğrenç bir durum ama İnsanlar melek değil
Siz yaş kaç
Tek üzülecek kişi kadın olacak nerden bıldıgmi sormayın
Neden üzülecek olan o?
Adama bi sor bence bizde meraktayız
Oldu sorarım 😏
sen o kadının kızı mısın
Değilim olsam delirirek sorardım herhalde böyle sakin sormam
Sen bu ilişkşde nerdesin?
İzleyici
Patronun karısı mı?
Onun haberi yok bence bilmiyorum
Dedikoducu teyze rolündesin. Senin işin gücün yok mu başkasının cinselliğinin muhassebesini yapıyorsun. Fitne bir halin var.
Bu hikaye de yerim var sma söyleme başkası olsa ilgilenmem ama beni çok ilgilendiren bir şey
Dedikoducu teyze. ya da kocasını aldatan kadınsın. Başka yer yok. Sana tavsiyem kocanı boşa ya da çok eşliliğe devam diyorsan hastalık kapmamak için dikkat et.
Teyze değili. Hastalık ne alaka?
Çok erkek çok sıkıntı.
Patron çapkın zaten daha doğrusu p**zoo Çok kadınla olmuş bu tarz adımlarla olmak hastalık kaptırır mi? kadın da 22 yıldır kocasiyla yiyisiyor gerçi
Dikkat et. Senden başkalarıda olabilir. Sence sorun senin kendini duygusal ya da cinsel eksik hissetme de mi. Yoksa erkekler gibi çok elli liği mi seçtin.
Hayır
Eşini sevsin
Ya da boşansin
Sevse kocasının yanına göndermez diyosun yani
yok o yaşta bir erkek daha genç kadın ister
Bu seni neden ilgilendirdi
igrenc bi duygu
Hayatta olmayacak hiçbir şey yok
Buna aşık diyenin ben
Karısıysa neden olmasın
La ne karısı adam evli kadın da evli
Tamam işte birbirleriyle evli olsunlar gadghash
Adam sevse boşanır kadını boşatir demek ki sevmiyor kadını
Swn necisin burada
Soruyorum sanane ya soruma cevap ver
Kadınla problem yaşadılar ondan ayrıldı kadın isten
Öyle mi diyorsun kocası hala orada calsiiyor belki kocası Mesaideyken buluşuyorlardir
Buluşmayı bilmem ama sorun olmasa çıkmazdı kadin
Bence de oda var kadının çalıştığı yer boş kaldı. Başkaları calsiiyor. Kadın birden müdüre gitti işten ayrılmak istiyorum dedi çıkışıni verdiler. Ya işle ilgili sorun ya da adamla ilgili
Adamla ilgili işte, ona kızdı birakti
Bir kere ne oldu kadın makyaj yapmış süslü falan ben kadının karşısındayim çalışıyorum patron gitti kadın arkasından gitti yarım saat gelmedi acaba o buluşma da bir şey oldu ki
Nereye gittjler
Bilmiyorum yiyismeye herhalde
Nerde yiyisirler ki
Arkalı önlü gidiyorlar anlamış gibi, bilmiyorum patronun odası desem olamaz çünkü muhasebeci kız müdür kadın hepsinin odası orada. Patronun arabası desem orada işçilerin çalıştığı oda var çıkıp duruyorlar bilmiyorum Cidden
Sen sadece gittiklerini mi görüyorsun
Evet ama bir kere değil iki kere. Bak bir kere kadın süslenmiş makyaj yapmış ise koyuldu sonra patron geçti kadın arkasından gitti yarım saat gelmedi bundan bir şey çıkarmam normal değil mi yarım saat nereye gitti hiç bir yerde yoktu
Belki öyle denk gelmiştir, şimdi şöyle düşün, adam patron işi var gucu var, parası var, neden bu kadinla ugrassin
Bilmiyorum bende şaşırdım açıkçası kadın evli ve kocası kendi iş yerinde müdür kocasıyla sürekli diyalog halinde patron. Ve kadın patronun karısıyla da samimi peki şuna cevap ver patron neden kadının arkasına sokuldukca sokuluyor dikiliyor arkasında işini izliyor diyelim evli bir kadının arkasına o kadar yaklaşması normal mi?
Belki o an frikik verdi göğüslerini falan göreyim diye bakti
Yok ya, normal giyinmişti kadın ama tam arkasında dikiliyordu bunun nesi normal bana söyler misin? Cevapların çok mantıklı güzel buna da cevapla lütfen. n
Ya şimdi o da mantıksız , ilişkileri varsa niye orta yerde i kadar yaklaşsin, çağırır köşede istediğini yapar
O ilişkinin başlangıcı zaten başta kadının arkasına dikildi sürekli sonra ortadan kaybolmaya başladılar. Nerde yapıyorlar bilmiyorum tam basmadım o şekilde ama bir yere gidiyorlar kuytu köşelere
O kadın sen misin
Allaha şükür değilim
Adam kadını sevmiyor. Belki baştan beri yanlış yorumladınız.
Yani ama neden üzgün ki. Ama sevse yani o adamın koynuna gönderir mi? Her şeyi göze alırdı diye düşünüyorum sen sevdiğin kadının her gece bir adamın koynunda olmasına sessiz kalır misin?
Varsayım üzerinden yorum yapamayız. Kadının kadınlığıyla ilgikenşyormuymuş cinsellik var mıymış aralarında
Valla iş yerinde yiyiştiler bence ikis de aynı anda ortadan kayboluyorlardi
Cinsellik odaklı bir ilişkiymiş demek ki. Belki kadının da adamın da cinsel hayatı yoktur eşleriyle. Haz odaklı bir ilişki olmuştur.
Kocası kadını seviyor belli ama kadın irospu patrona asıldı durdu adam da en sonunda değerlendirdi bence bazen görüyorum adamın yanına yaklaşıp duruyordu sonra adam kadının arkasından dikildi baya yakın birlikte ortadan kayboldular
Çok zorsun ahir zaman
İnsansa hayir
Kim bunlar sen nerden tanıyorsun
Sevemez
Noluyoo awsjskls
Evet
Peki neden sevdiği kadını başka adamın koynuna gönderiyor?
Seven erkek sevdiği kadını başka adamın koynuna göndermez.
Orası öyle tabi
Sever mutsuz ise
Ee seviyorsa neden kadını adamın koynuna gönderiyor? Bu nasıl Sevgi
Sevebilir
Kocası s*ksin diye evine yollar konuşturuyorsunuz mübarek ramazan
Hayat'da olmaz diye bir şey yok
Kocası evde kadını s*kerken seviyor kadını yani?
Hayır, uzakdan seviyor fakat o kadarını düşünmek bile istemiyor çünkü elden bişi gelmiyor
Ay saçmalama ya, FB ilişkisi bu mipp attı kadıni. Kullandığıyla kaldı adam yine karısıyla gününü gün ediyor. Hiç bir erkek sevdiği kadını başkasına s*ktirmez sen fazla mallsinnn
Neyse boş ver
yakınlşma oldmu
Arkalı önlü ortadan kayboldular çok kez demek ki olmuş
sen nacpcn bosve