Kocamin iş yerinde bir arkadaşı var oda evli bir süredir kocama kafayı takmış durumda bilmiyorum bu bir hastalikmi çünkü kocama senle kocam arasında fark yok ikinizde birsiniz gözümde birinizi diğerinden ayırt edemem kocam ondan uzak durmasına rağmen hep arkadaşları araya sokup konuşuyor piskolojim bozuldu ne yapacağım ben bilmiyorum
Cevabın nedir?
O ne demekmiş kocamdan farkın yok diye? O kadını doğduğuna pişman ederim valla. O kim köpek benim kocama öyle dicekmiş.
Kocalarını ayırt edebilsin şuursuz. Sen de kocanın telefonundan o kadının numarasını engelle ve sil. Aynı zamanda kocana o lafları edebiliyorsa onda da hata vardır demek ki. O samimiyeti ona vermiştir. Yoksa kimse resmi olduğu birine gidipte kocamdan farkın yok diyemez.15 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende burda durup düşünüyorum önceden yakın arkadaşları ama nasıl kocama böyle bişey diyebiliyor tamam eşim beni seviyor ama böyle bir kadının var olması aramızda sürekli tartisma ve evliligimin yipranmasina yol açıyor kocam zaten dün dedi artık bu konuyu kapatacağım diye ama sinir oluyorum böyle birşeyi düşündükçe ya benim aşkımı emek verdiğim evliligimi nasıl böyle bir kadın kirletebilir
- +1 yıl
Trol soru bu
Soran+1 yılAma kadın zaten ahlaksız inanmıyorsun belki ama o kafayı takmış kocama demiş kızım hasta beni hastaneye goturumusun kocam hayır demiş neden bana söylüyorsun başkasına soyle demiş oda demiş seni kocamla bir görüyorum oyuzden sana söylüyorum eşim de ona demiski kocana üzülüyorum sana üzülmüyorum nasıl böyle bişey dersin demis
Soran+1 yıl@ѕυrαтѕız__adam hayır gerçek soru neden inanmıyorsun aslında bende yerinde olsam inanmazdim çünkü bende böyle şeylerin olacagina inanmiyordum
En İyi Cevaplar
Baya bir rahatmissin, kocam kocam dedigin adam yoklugunda eve almis kadini, hemde 12 gece diyosun. Zor durumda diye evli bir erkek eve kadin almaz. Buna ses cikarmadiysan, ki hala kocam diyosun daha hic birseyden rahatsiz olma bence.
115 Yorumla- +1 yıl
Ne demek zor durumda diye evli bir erkek eve kadın almaz. Biri gelip oyle bir yardim istese duruma bakmadan kapiyi suratina mi kapatcaksin yani senden yardim isteyen bir insana bunu mu yapmak doğru. İradesizsen veya kocanin iradesiz oldugunu dusunuyosan bunu baştan söyle bence sen millete sacma sapan fikir vermeden evvel. Bide kocam diyosunmus neden demesin yani. Şu kiskanclik triplerini bir kontrole almak lazim bence. Az insanlik..
Soran+1 yılHayır ben asla öyle sandığın gibi rahat diilim ben oyel bişey olduğunu bilsem hemen bosanirim bu bir zaten bu yüzden bir ay kavga ettik ama kocamın dediğine göre kadın zaten evin yakinindaymis hiç sormamis hemen geliyorum demiş kizida yanındaymış herhalde kızının yanında bişey yapacak değil
- +1 yıl
cok yardim etmek isteyen adam eve kadini almaz karisi yokken. gider bir otele yerlestirir parasinida oder. kadinada derki evliyim uygun dusmez ayni evde kalmak. bir kac gece burada sizi misafir edebilirim. gececeksin kardesim insanlik modern hayat falan..
- +1 yıl
Kimin daha cok insanlik ögrenmesi gerektigi burdan anlasilmis. Ben kendi fikrimi yazdim hayirdir. Erkek olsun kadin olsun evde esin yoksa öyle her kapiya dayanani iceri almassin. Ki kadin zaten takmis kafayi ki oraya geliyo. Karsi tarafta buna zemin hazirliyo yüz veriyor. Benim karim üzülecegine o üzülsün. Ayrica cani yeterince yanmis biri olarak arkadasi uyarmak istedim. Herkes yerini bilsin, laskalastikca ahlak, evlilik hersey bozuluyo. Coktan bozulmus zaten.
Soran+1 yıl@letshoulderpress sonunda biri anladı beni evet kocam başkalarını düşünen biri insanların zarar görmelerini istemeyen biri zaten evimize geldiğinde öyle bir niyeti olduğunu bilmiyordu evetyıldır emek verdiğim aşık oldugum evlenmek için zorluklardan geçtiğimiz ve hep beni seven benim için herşeyi yapan bir adamı hemen böyle bir kadın için yargılamadan ayrılmamimi istiyorsun
- +1 yıl
kocan iyi peygamber gibi adam. yola devam. bunu duymak istiyor. duymak istedigini ver lady_like
Soran+1 yılBen iyilikten bahsetmiyorum kim iyi kim kötü meselemiz o değil ama eşim onu eve aldığında birinxisi hemen emrivaki yapmış demiş evinizin yakınındadır ikincisi kizida yanındaymış üçüncüsü bir saat sonra kadını kendi evine götürmüş kocasına demiş al karını diye
- +1 yıl
@hayalperest_0187 senin dedigin cozum de gayet dogru hatta bende onu yapardim daha dogru bir cozum evet. Ama o an duruma gore degisebilir bu anlatmak istedigim de buydu benim. @lady_like orda genelleme yapip da en azindan senin gibi bir sekilde yaklasmadigi icin tepki gosterdim cunku boyle sartlandirmalar yanlis. İste bu 'kocasini bitarafindan tutma' geregi duyan zihniyet kisiye insanligini unutturur. Senin canin yandi diye herkes oyle olmak zorunda degil. Senin kocan tutulmasi gereken biriyse zaten onu yaninda tutmaya calisan sendedir kabahat soruyu soran arkadasimizin boyle bir derdi yok cunku kocasina guveniyor anlatabildim mi.
- +1 yıl
Ve bu hicde lackalasmis birsey degil evliligin bozuldugunu soyluyorsun ama senin zihniyet karisi bosancam deyince pompali tufekle vuruyor onu napicaz? Evlilik bosanmayla bitmesin ölümle bitsin bu dahami iyi? Ne diye insanlari tutma pesindesiniz? Tekrar soyluyorum bu olaya boyle onyargili hukumlerle guvenmeden yaklasan ya kendi iradesizdir ya da karsindaki iradesixdir. İnsanin niyeti yoksa o kadin eve girip adamin karsisinda isterse cirilciplak domalsin, niyet yoksa hicbir cacik olmaz. Sen bencede klavyeyi daha fazla yorma yazarak.
Soran+1 yıl@letshoulderpress ben eşimin bir anlık öyle bir niyetle o kadına baktığını bilsem inan bir an durmam kimse kimsenin ilişkisini bilemez ben kocamla evlenen e kadar çok zorluklar çektim o beni bir an bırakmadı ben onu bıraktım ama o bırakmadı oyuzden ben ona hep güvendim güveniyorum ve zaten dediğim gibi bir saat sonra kadını kocasına götürmüş ben zaten kendin böyle evliliklere böyle ahlaksızlık Lara karşıyım gelipte karşımda böyle evlilikleri bozdunuz demeyin ben ölsem de böyle kirli bir evliliği surduemem
- +1 yıl
Ben demedim onlari diger arkadaslar dedi de dogrudur evet :D
Soran+1 yıl@letshoulderpress zaten sana söylemedim 😊
Çünkü çok seviyordur ya da kocasından bir çok şeyi bulamiyordur ama ayrılması lazım ilk önce karsisindakini düşünmesi lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum evli biri nekadar çok sevsede bunu nasıl yapabiliyor ahlaksız olmasa yüzsüz olmasa başka bir erkeğe yaklasmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadınin kocasini ara ya da soyle kocan arasin yoksa aynisiniz birsiniz teksiniz deyip senin adami üstüne alicak :)
08 Yorumla
Soran+1 yılKocam onu rezil etmek istemiyorum diyor ama söyledim bunu yapman gerek diye çünkü ben annemin evine gitmiştim bı aylığına o ara kocamı aramış sizin evin yanındayım kocamla tartıştık demiş oda mecbur eve almış bir kızı var 2 yaşında onuda getirmiş ben bu olay olmadan önce evlerine gittim ev hediyesi götürdüm hemen ondan sonra oldu bu olay hemde 12 gece evimize gelmiş
- +1 yıl
hahahahaha bir cocugu da kocandan olucak o zaman
adam hakli tabi dul yetim oksuz sokakda kimi bulsa evde bakiyor :)
kocani takdir ettim bu kadar insan sevgisi helal olsun :))))))
Soran+1 yılHayır öyle değil işte çünkü ilk evimize geldiğinde kocam öyle bir niyetinin olduğunu bilmiyordu kocam asla öyle bişey yapmaz yapsa hemen boşandım ama ben böyle bir insanın hayatımızda olmasıni kaldıramıyorum kadın napıyor ediyor tekrar konuşuyor kocamla ama direk öyle seni seviyorum demiyo dolaylı yoldan giriyor konuya
- +1 yıl
kıyamam ya kocanıda senide bir daha takdir ettim zorda olana yardim sevapdir :)))))
12 gece önemli tabi direk cenetliksiniz evde 52 kağıdı varsa kesin pişti oynamışlardır
Soran+1 yılŞimdi senin amacın ne beni sinir etmekmi zaten sinirliyim hayır diyorum işte öyle bişey olmadı olamaz zaten kocama dedim bir daha onunla konusmicaksin diye neyaparsan yap artık onu gormiceksin dedim beni tanımıyorsun ben öyle şeylere tahammül edemem böyle bir ahlaksızlığı kaldiramam öyle bişey olduğunu bilsem hemen bosanirim anladinmi
- +1 yıl
abisi :)
12 gece bizde kaldi ne demek :)
12 gece sokakda olan kadını kocasi aramiyor bu 1
12 gece evde karisi olmayan adam eve baska bir kadin aliyor bu 2
kadin her firsatta adamin dibinde bu 3
sen daha neye kizarim bosarim diyorsun :))))
bende iyi niyetle pisti oynamıslardir dedim :)))) sende dua et pisti oynadık desinler :))))
Soran+1 yılHayır kalmadı 12 de geldi ama kocam 1 saat sonra onu eve götürdü kocasinada al karını demiş zaten suç kocasinda kocası çok rahat biri benim eşim onu eve aldığında eve çok yakinmis ve bide kızı yanindaymis
- +1 yıl
:)))))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
+1 yılSen bu diyalogları nereden biliyorsun.
Arkadaşlarını araya sokup konuştuğunu nereden biliyorsun.01 Yorumla
Soran+1 yılKocam anlattı
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılKocana aşık olabilir onunla ilişikisi olabilir iyice gözlemle
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz böyle şeyler söyleyince benimde aklıma geliyor böyle şeyler belki de bana anlatıyor ama aslında iş başka sadece benim suphelenmemem için kendi ağzından duymami istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana her şeyi anlatmış olayın eşinden kaynaklanmadığı belli. Bu yüzden sorun etmene gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ya zamanla ona aşık olursa ya kocamın aklına girerse cunku çok ısrar ediyor hani yüzsüz derler ya işte bu tam o cins bir kadın ne yaparsan yap yüzsüz
+1 yılKocana güveniyorsan gerisini düşünme. Kocan sadıksa onu elinin tersiyle iter.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadık herşeyi kendi anlatıyor ama kocamın böyle biriyle muhatap olması beni delirtiyor bazen bazı şeyleri anlatmıyor mesela ben dün kocamın telefonu elimdeyken mesaj attı yarın kocamın işi var beni ise götürür müsün diyo belki de ben görmeseydim anlatmazdi kocam senin sinirlenmemen için anlayamıyorum bazı şeyleri diyor
- +1 yıl
Kocan açık sözlü ama bu samimiyeti bitirmeli. 12 de çocuğuyla evinize gelmesi normal değil. Anasına gitmemesi şüpheli.
Soran+1 yılEvet bende tam bu durumda kafam karışıyor ya kocamin aklına girerse diye ama Allah beni seviyor çünkü evimize geldiğinde o gece kayinvalidmde evimize gitmiş ve o kadını görmüş orda ve hemen oğlunu iyice bir yıkamis bu kadını bu saatte. Nasıl eve alırsın demiş ama ben kocama nekadar guvensemde hep bir şüphe oluyor ve bu yüzden tartisiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bakarsan evlı erkekde evlı kadına bakıyo sen dıkkat et yınede guvenme kadınlar seytandır eğer kafaya koymuşsa bır sekılde elde etmek ıster ızın verme
20 YorumlaEsin isini deyistirsin walla. Kocani elinden aliverir erkeğe güven olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir hafta sonra işten ayrılıyor evet valla bu kadınlara güven olmuyor
Soran+1 yılBen zaten ilk deliye döndüm ama şimdi üzerinden zaman geçti ve tekrar açıldı konu oyuzden kesin bir çözüm istiyorum
Kocasindan yana sıkıntıları var sanırım ve birde kaçan kovalanir misali.. takıntı yapmış kendine Kocani o kadın.
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet kadın zaten demiş bilmiyorum sana karşı niye bu kadar kendimi alçaltiyorum
fuckboddy olmak gönlündeki aşk boşluğunu doldurmak için
00 Yorumlao evli kadın bana neden yakşalmaz :d etkilenmiştir kocasına ilgisi azalmıştır.
049 Yorumla- +1 yıl
@elflfm erkek yüz vermezse kadın yaklaşmaz diye bişey yok. aynı şekilde evli bir erkek kadına yaklaşmaktan korkar asıl. kadın yüz verirse yaklaşır. ki iki tarf içinde geçerli bu. şerefle alaksı var mı bilmiyorum ama bunun azgınlık ve tatminlikle alaksı var. biraz kaçamak heycan insanların aradığı şey
Soran+1 yılZaten eşimin okadar ileriye gidip beni aldatacagini sanmıyorum yapmaz yapamaz kocam zaten diyo başkası olsaydı bukdar alakaya herşeyi yapardı ama ben bir tek seni seviyorum sana asla ihanet etmem diyor ama hala o kadını kocamın peşinde olması beni dusunduruyor
Soran+1 yıl@elflfm evet bende ondan korkuyorum beni sevdiğini biliyorum ama ya bir heves uğruna ya bir anlık hatayla karşılık verirse bencede kadınlar şeytan
- +1 yıl
hemcinslerinize şeytan diyorsunuz biz ne yapalım :D
kısacası yapıyor diye eşinize beni sevmiyorsun demeyin. ama yaptırmamayada özen gösterin. bunu oyunlar oynayarak değil arkadan iş çevirerek değilde. Ona ilginizi arttırın sevginizi belli edin. sekste yapmıyorsanız oral yapıp bazende elinizde saksoyla 31 çekerek tatmin edin. değişik zamanlara olmadık zamanlarda cinsellik yaşayın. onu sürekili tatmin edin sevin. o zaten sonrasında gitmeye hali kalmayaaktır. ama sürekli cinsellikte onu soğutur unutmayın.
Soran+1 yıl@elflfm bir süre bende öyle dusunuyodum çünkü sürekli kavga ediyorduk hatta kayınvalidem bile dedi bu kadın eve büyü koymuş olmasın diye
Soran+1 yılYa bende öyle bir anlık düşündüm çünkü kayınvalidem öyle demişti ama büyüye falan pek inanmam daha doğrusu kim cesaret eder böyle birşeye ama iki taraflı falan deme eşim istese sakladı benden ama saklamadi
Soran+1 yılŞimdi bak ilk bundan 4 ay önceydi evimize geldiğinde hani ilk ozaman kadının niyetini anladık zaten ogun kayınvalidem de eve gelmiş kadını görmüştü hemen eşim beni aradı öyle bişey oldu nolur bana inan benim hiç hatam yok dedi bende artık o kadını bloc et ve konuşma dedim bu bir süre böyle devam etti eminim konuşmuyorlar di hatta dediki karımla arami bozuyosun selam bile vermiyordu ama bı ay öncesine kadar iş yüzünden iş yerinde konuşmuşlar ve iş yüzünden kocam tekrar telefonuna cevap vermiş şimdi kadın eskisinden daha cesaretli bu lafları söylemiş ve kocam zaten dedi ben kendim izin verdim ve ne diyeceğini merak ettim ama kocam diyorsun asla yüz vermiyorum hatta bir gün demiş napiyosun evemi gidiyorsun kocamda evet demiş oda ya bikmadinmi karından hergun hergun görüyorsun zaten neden eve bu kadar erken dönüyorsun demiş kicamda evet özlüyorum biz birbirimizi seviyoruz demis
Soran+1 yıl@elflfm ya canım geçmiş olsun ama neyi ariyayimki yani bulacağım şey ne nasıl biseyle büyü yapmış olabilir
Soran+1 yılDoğru diyorsun ben bu kadını bir korkutayim olmicak çünkü kadın takmış şimdi bir yüz vermedi iki yüz vermedi belki zamanla kocamda birşeyler hisseder ben bu konuyu kökten cozmem lazım
Soran+1 yıl@elflfm yani ben pek öyle şeyleri bilmediğin icin başkalarının da yapmayacağını sanıyorum biraz safim galiba ama artık bu konuyu kapatmaliyim
Soran+1 yıl@elflfm eşim benimle çok iyi zaten annemler başka şehirde bende bı ay oradaydım annemlere gitmeden önce hep kavga ediyoduk her konuda uyusmuyoduk ama şimdi iki gün önce döndüm ve şimdilik çok iyi zaten bende konuştum artık kavga etmeyelim biz zaten birbirimizi seviyoruz dedim ve ben sana güveniyorum dedim ve şimdilik çok iyi
Soran+1 yıl@elflfm evet bunu yapmalıyım ama nasıl şimdilik bilmiyorum çünkü ben pek öyle herkesle kavga edecek biri değilim ve çoğu zaman hakkım yenmiştir buyuzden ama bu sefer başka
Eşine güveniyorsan sıkıntı yok sonuşta bu durumdan dolayı iş değiştirecek değil sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılEşime güveniyorum zaten herşeyi kendisi anlatıyor işten ayrılacak bir hafta sonra ama bu olanları düşündükçe sinir oluyorum ister istemez korkuyorum bu kadınların kafası başka çalışıyor
Soran+1 yılEvet o yüzden biraz rahatım zaten elimden geleni yapıyorum kocamda benim onu ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi biliyor ama böyle insanları öldürmek istiyorum bu tür kadınların var olması sinir edici ben önceden eşimi hiç kiskanmazdim ona çok güvendiğim için ama artık eskisi gibi değilim bu tur kadınlar yüzünden
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAyrılabiliyorsa kocan işten ayrılsın yoksa aklın hep orda kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılıyor bı haftaya kadar
- +1 yıl
Gözün aydın o zaman
Soran+1 yılSağol
+1 yılOoo ozaman isin zor kocana gozdagi ver bikac etkili tavsiyem. olabilir sana
00 Yorumla
+1 yılsen olaylardan nasıl haberdarsın kocan mı anlatıyor
049 Yorumla- +1 yıl
eşini telefonla mı arıyor şirkette mi konuşuyormuş
Soran+1 yılEvet kocam anlattı hem iş yerinde konuşuyor hemde bazen arıyor mesaj atiyor
- +1 yıl
ne diye mesaj yazıyor
ya da aradığında ne konuşuyorlar hoporlöre alıp dinlemedin mi hiç
Soran+1 yılÖnceki mesajlari silmiş ama iki gün önce elime telefonu aldığımda bir ortak arkadaşlarının üzerine konuşuyorlardı bide eşime yarın işin var mı beni iş yerine götürür müsün diye mesaj atmıştı
- +1 yıl
yani bunlar zaten aynı işyerinde çalışmıyor mu o nedemk oluyor işin var mı beni götütürürmüsün?
ne iş yapıyor bunlar
Soran+1 yılKadın her zaman çalışmıyor orda babası oranın müdürü sadece işi olduğunda geliyor ve eşim öğleden sonra ise gidiyor ama bu kadın sabah gidecekmiş yani eşimin onu sabah goturmesini istied
- +1 yıl
yanlış olmasın ama
eşin ne yaptı
o konuda
bide kadın nasıl kendinizle kıyaslayınca kadın olarak?
Soran+1 yılAma dün eşim beni gördüğünde neden moralin yok diye sordu bende o kadın yüzünden olduğunu anlattım eşimde bana sen bana guvenmiyomusun dedi benim gözüm senden başkasını görmüyor benden yana rahat ol dedi dediki o kadın beni ilgilendirmiyor napiyim kendisi bana hatta kadın eşime demiş neden sana karşı kendimi bu kadar alcaltiyorum bilmiyorum demia
- +1 yıl
benden sana tavsiye eşini baoş bırak ma hele aç hiç bırak ma
senin yerinde olsam her gece iliğini kuruturdum net
kadın cin gibi eşinin boş varktini biliyor ve eşinle baş başa kalmak istiyor
emin ol o satte iş yerine gitmez eşini ya evine çağırır ya da dışarda kahvarltıya
Soran+1 yılValla dediki hayır seni göturemem ondan sonra kadının ne söylediğini bilmiyorum kadın boyu kısa ufak tefek güzel değil yani ama bir dili var tanimasan oturup konuşsan ya bu nekaar iyi kalpli dersin tam tatlı dilli ama kocam zaten kendisi diyo bu kadın aklı çocuk oyuzden böyle hatalar yapiyo diye
- +1 yıl
kadının aklı mı çocuk aklı saf mı yani kadın onu mu kasdediyor?
valla eşi güzel beceremiyorsa yatakta kadından herşey beklenir bunu sen benden iyi bilirsin
Soran+1 yılBence de bu kadın kocasını seviyorsa nasıl başkalarına bakar bence bu kocasından soğumuş baska kimselerde mutluluğu arıyor evet ya bu kadın tam bacım bundan önce annemlere gittiğimde evimize gelmişti şimdide annemlere gitmiştim öğrenmiş burda olmadığımı hemen eşimle konuşmaya başlamış benim olmadığımı duyduğu an gelip kocama yapışıyor
- +1 yıl
aç kalmasın adam diye daha gelip evi derleyip toplamamış dur :)
Soran+1 yılTam bir cin yazacaktim
- +1 yıl
kocanda hoşnut bu durumdan belli ama :)
- +1 yıl
bide tatlı dilli dedin hani
erkek 3 şeyi sever
para sesi
su sesi
kadın sesi
Soran+1 yılAma öyle açık açık anlatmıyor hep bir bahane yok kocamla tartıştık yok kızım hasta yok işim var kocam evde değil yani biliyor kocamın evet demeyecegini oyuzden bir yol bulup kocama yaklaşmak istiyo ama evimize geldiği gün tam o anda kayinvalidemde eve gelmiş bunu görmüş kocama söylemediğini bırakmamış hemen eşim aradı ben bişey yapmadım hatalı değilim kadın emrivaki yaparak geldi desi
- +1 yıl
kadının eşiyle duydusallığı yok anladığım
bide yatakta eşi tadmin edemiyorsa eşindede güven görüyor anladığım
kadınnın rahatlığı ondan - +1 yıl
ooo eve de gelmiş hanım efendi
bak bak ya
kadın gemileri yakmış
belli
kocandan istediğide orta saf olmak lazım dimi
kayın validen kadına bişey demiş mi? - +1 yıl
bu eve gelme işinin emri bakisi olmaz aklında bulunsun
kadının giyimi falan nasıl
Soran+1 yılEvet önceden arkadaslardi eşimle kadında çok rahat biri benim gibi değil yani utanmasi yok herşeyi konuşuyor erkeklerle oyuzden samimi olmuş eşimle zaten eşim çok iyi bir kız diyordu hata evine gittim ben bikere ama bence bu kadın eşimi seviyorum ondan vazgeçemem ama senlede konuşmak istiyorum demiş bu kadın afedersin ama bacım galiba
Soran+1 yılNormal yani kapalı zaten ama nasıl bı kapaliysa her halti yiyo
- +1 yıl
ama bacım galiba derken?
Soran+1 yılbacım galiba
- +1 yıl
onun kapalı açıkla lakası yok malum ama
eşiyle olan cinsel sorunarlarına konuşmuş mu hiç? - +1 yıl
bacım galiba? bu nedemek kız
Soran+1 yılYa sistem yazımı değiştiriyor yani orsp...
- +1 yıl
anladım
ama eşin sana sendende vazgeçemem gibi olayı kendimi anlattı,
Soran+1 yılBilmiyorum konusuyomu ama eşim anlatmadi ama bu kadın uyanması yok bence konuşmuş olabilir ama kocam ben ileri gitmesine izin vermiyorum dedi
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
arada mesafe kalmamış bu saatten sonra sı yiyişmeye gider
Soran+1 yılGaliba erkekler kadınların kendileriyle ilgilenmelerini seviyo
Soran+1 yılGaliba öyle bu üç şeyi seviyorlar nekadar asikta olsalar
- +1 yıl
malum kadın tatlı dilli
eve falan gelmiş eşini illaki azdırır yani erkekler minyon kadınlara bayılır bide istekli - +1 yıl
ve artı kadın vermeye hevesliyse yemesinide seviyor unutma
Soran+1 yılYok dememis eşim dedi annem beni iyice yikadi ama kadına bişey dememis galiba utanmış kayınvalidem çok iyi biri
- +1 yıl
kayınvaliden haklı
Soran+1 yılHani sen dedinya eşinin senden vazgeçemem demesi beni hatırlattı diye ne hatirlatti
Soran+1 yılAma eşim beni aldatmak istese niye bana anlatsın bu olayları hem ben hissetmezmiyim bana karşı hep iyi beni hep sevdiğini söylüyor senden başkasına bakmam diyor
Soran+1 yılAma ben üniversiteden sonra çalışmadım evlendim ve birde kızım oldu oyuzden hep evdeyim ve bir dönem hep canım sıkılıyordu evde eşim gelince tarisiyoduk evde piskolojim bozulmuştu esimde bak bu arkasim ne güzel hayatını yaşıyor hiç senin gibi değil onunda kızı var ama sen kendini eve kapatmissin diyordu bana o dönemde arkadaslardi
- +1 yıl
anladım ama biz erkeklerin kendini savunma yöntemi bu
- +1 yıl
bir kadın ısrarla beni ye diye geliyorsa biyerde mevzu gerçekleşir
ve kadın eşine kendini sunuyor belli
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
neyini bilemiyorsun canım sen bir erkeğe bukdar yaklaşsan erkek sana yılışmaz mı
Soran+1 yılEvet galiba öyle
- +1 yıl
eşin daha atak yapmamış ama bu gidişle illaki sevişir yani
seninle yapamadıklarını yapar
Soran+1 yılHayır öyle olacağını sanmıyorum zaten onunla bidaha konuşmasına izin vermicem
- +1 yıl
anlattıklarından olmuşt olabilir olmamışta
eve boşuna gelmez bir kadın olmuştur bieşyler
Soran+1 yılHayır olmadı bişey eminim bugün çok konuştum eşimle söylediklerinden belli o kadına değer vermiyor hatta dediki artık telefonuna ve mesajına cevap vermiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durum benim başımda sanırım sır çıkmaz oda evli bende evli muhabbeti oluyor. elde edemediği taktirde iş iyice çıkıyor çığrından
00 Yorumlaİkisinin de kaybedebilecegi şeyler var risk yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. sütü bozuk adam herşeyi yapar iş eşinde biter
10 YorumlaAhahaha oros pudur da ondan 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılKocana onunla konusmamasini soyle
15 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim diyoki bir yolunu buluyor tekrar benimle konuşuyor ben onu rezil edebilirim ama onun kafası böyle çalışıyor diyo onu bu insan olarak kırmak istemiyorum diyor
- +1 yıl
Eğer kırmak isteniyorsa değer veriyor demek kocanin seni aldatmasini istemiyorsan gidip kadınla konusmali
Soran+1 yılEvet işte bende bu konuda kafam karisiyor çünkü kocamın beni sevdiğini bana hala çok aşık olduğunu biliyorum ama onunla neden hala konuşmasını kesmiyor galiba ona değer veriyor ama beni ne kadarda sevsede zamanla bu kadinin kocamı bir şekilde kandırması dan korkuyorum
- +1 yıl
Öyle olucak zaten emin ol böyle kadınlar çok, eğer eşinle o kadının yakın fotoğrafını yakalarsan kadının kocasına göster uzak durur
Soran+1 yılMecbur böyle yapıcam bir daha böyle bir şekilde kocamla konustugunu duyarsam hemen kocasına soylicem nasıl bir insan anlamıyorum iki erkeği biarada idare etmek istiyo galiba nasıl bı mide ben anlamiyorum ben erkek akrabalarimla bile mesafeli konuşan biriyim asla böyle şeylere tahammül edemiyorum böyle insanlar neden çoğaldı
+1 yılbozuj oldugu ıcın :))))
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
;) ;)
- +1 yıl
@Oskiii yeter yaa yaptgm yorumları mı takıp edıyonn
- +1 yıl
@Oskiii okursan anlarsın
- +1 yıl
@Oskiii o zmn görüş yaz varsa ;)
- +1 yıl
@Oskiii yes baby
+1 yılSıkılma durumu oluyor ki bence çok normal
09 Yorumla
Soran+1 yılYani kocasından mi sıkılmış
- +1 yıl
Bana göre öyle duruyor
Soran+1 yılDoğru olabilir
- +1 yıl
Valla ablacım o konuda haklısın fakat o sizinle alakalı
- +1 yıl
Allah doğru insanlarla tanıştırsın amiiiin
Eve gelip swinger e ikna edecekler seni 😄😄😄
00 Yorumlaİstekleri vardır belki
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit mi yani?
Birde bu konuyu oradaki arkadaslardami biliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir kaç arkadaş biliyor oda biri kocamın çok yakın arkadaşı oda demiş bu kadın kafayı sana takmış
Soran+1 yılEvet bundan önce ilk öğrendiğimde bir süre konuşmadılar bende artık konuşmuyorlar sanıyordum ama bı aylığına annemlere gitmiştim iki gün önce döndüm dün gece kocamın telefonu eelimdeyken mesajlarını gördüm oda herşeyi anlattı çünkü ona benden asla birşey saklamamasini söylemiştim herşeyi olduğu gibi anlat dedim
+1 yıldaha kolay olduğu için..
00 Yorumla
+1 yılkasar kadin
10 Yorumla
+1 yılEvli olduğu için bazen fantezi olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılLibido tavan yaptıysa eğer
00 Yorumla
+1 yılKocan 3 lü yapalım dese kabul eder o kadın 😄
00 Yorumlakocası tatmin edemiosa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortak noktaları çok :D
00 Yorumla
+1 yılNiyeti bozuk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocanı si.. demek ki kafasına koymuş :)
00 Yorumlademekki baya seviyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgisi batsın ne sevmesi Allah belasını versin bence akıl hastası biri
Soran+1 yılTamam seviyorsa yapalım yani evli zaten nasıl başkasını seviyo
Soran+1 yılNeden
+1 yılAradığı şey için
00 Yorumla
+1 yılSeviyordur
01 Yorumlaoo kadına zmış :D
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi