İlerde başıma öyle bir şey gelsin istemem ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Evli bir adamı elde etmek için uğraşan birine acıyorum hele hele birde çocuk sahibi bir adamın kuyruk sallayan birinin peşine düşüp yuvasını yıkmasına hiç anlam veremiyorum :(( Allah, böyle bir durum yaşayacaksam canımı alsın. Yaşatmasın, çocuğumun gözünde aldatan bir baba olmaktansa ölmüş bir baba olmak çok daha iyidir. Evli erkek pesinde kolan kuyruk sallayan kadına zaten ne denir belli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın kocasında bulamadığını onda bulur
Benim bi sevgilim var evli adam karısını dövüyor dünya güzeli bi kadın hemde kadına gına gelmiş boşandırmıyor da her hafta en az ik kavga bir dayak var kadından onu anlayan ona değer verem birini arıyor haliyle02 Yorumla- +1 yıl
Onu demiyorum genç bir kız niye evli erkekle olur
- +1 yıl
Kımı kadın cinsel konuda daha doyumsuz ya da daha fazla tatmin edilmek ister kendinden ya yaş olarak büyükleri ya da evli erkekleri tercih eder ki onu doyuma ulaştırabilsin bir de olgunluk yönünden olabilecek ikinci bi sebebi var tabiki ama evli adamı seven kadın ilk dediğim şey için beraber olur daha çok
Toplum olarak unuttuğumuz şeyler çok ondan. Bozulmaya mahkum gelenekler çok oluyor. Özellikle teknoloji çağında. Kimseyi tam tanımadan hareket etmeyeceksin, başka ne yapacaksın kardeşim. Sadece karşıt cins değil ki, hemcinslerimde var aynısı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sonuçta bir adamın evli olması onun erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ahlak gelişimini tamamlamamış ve prensipsiz bazi kişiler bu evli kişilerle birlikte olmakta bir sakınca görmüyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
şeref yoksunu olduğu için. sonra da biz kadınlar eziliyoruz ühü ühühü. sen kadınsan karşı tarafın eşi ne.. senin şeyin onunkinden daha mı değerli. tövbe tövbee. aynısı başınıza gelirse ağlanmayınsızlanmayın kader hiç demeyin
20 Yorumla - +1 yıl
Bunun cok acaip psikolojik alt yapisi var konu cok uzun anlatamam simdi ama bu sadece bir ahlaksizlik ya da zevk meselesi degil
06 Yorumla- +1 yıl
Ne yani ahlaksızlık olrak görmüyor musun?
- +1 yıl
Kocamı paylaşmam kimseyle
- +1 yıl
Ahlaksizlik ama o ahlaksızlığı yaptiran bir neden var
- +1 yıl
Ney
- +1 yıl
Cok uzun konu bu oyle yaz yaz bitmez
- +1 yıl
Öyle kadınlar bi mendilden farksız
Birden fazla nedeni var bunun ama bence soru eksik. evli bir adam da bir kadınla beraber olabilir 🤔
20 Yorumla- +1 yıl
Yasak olan gizli her zamn cekici gelmistir.
Kadinlarin birbirini eslerinden kıskanması bilinen birsey. Bunda ne buluyor diye merak edip yanasiyor.00 Yorumla - +1 yıl
çaresizlik olabilir elinde olmayan nedenler veya bir anlık yanılgı evli bir adamdan başka bir kadına hayır gelmez
00 Yorumla Arkadaş böyle bir söylenti var hep oluyor da bana göre palavra ben 5 yıl evli kaldım sonra boşandım kimse benimle olmadı yani bana yanaşmadı bile 🤣
00 YorumlaSevgisiz saygısız huzursuz ilgisiz bi evlilik, arayış içindeki bi bayanı hisseden erkeğin sunduğu cazibeli gelen ilgi başka bi açıklaması var mı
00 YorumlaEvli erkekler gizlilikte hem daha güvenilir hemde daha tecrübe sahibidir.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kimsenin başına gelmesin ama insanları tanıyamıyoruz kimseye güven olmuyor o yapmaz dediğimiz kim varsa her şeyi yapıyor o yüzden buna yapacak bişey yok
00 Yorumla valla evli erkek adını yaymaz diye kadınlar evli erkekle oluyor :D
00 YorumlaEvli adam işi gücü olan, düzenini kurmuş adamdır, sana sümük gibi yapışamaz ve yatakta tecrübelidir
00 Yorumla- +1 yıl
sevdiği için değil sevdiği şeyleri verdiği için sadece
00 Yorumla - +1 yıl
Her cins insan var. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Sen kendinden mi korkuyorsun eşinden mi?
00 Yorumla - +1 yıl
Kişi birşeyi çok kere düşünürse başına gelir sende hiç düşünme gelmesin
00 Yorumla - +1 yıl
şu an hepsi öyle demeyim de çok var yani başımdan geçen benşmde var öyle
21 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Onu bilemezsin işte bi anlık boşluk oluyor bende o durumdayım
00 Yorumla Örneklerden birisi
Evli erkekle takilmak? ↗02 Yorumla- +1 yıl
Açamadım
- +1 yıl
daha iyi saapiyorlarmismisss
00 Yorumla - +1 yıl
Aklı kaybolmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı. Öyle deme kınadığın başına gelir
00 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun güzel bir cevabı var da vaktim yok...
00 Yorumla - +1 yıl
İstemiyorsan baslamayacaksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Büyük konusmamak lazim. Sasman der sasarsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Etkilenmiş tır hoşlanmış tır hepsi olabilir yani
00 Yorumlaevli erkeklerden uzak durursan başına gelmez
00 YorumlaEvli veya olgun seviyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Iraden yok ise başına gelebilir tabi öyle işler.
00 Yorumla- +1 yıl
deneyim ve tecrübe olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Evli erkeklerden uzak dur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arzu ediyordur kim bu kadın senmisin
00 Yorumla- +1 yıl
Kocana iyi eşlik yap :)
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gece yatip bunlari mi dusunuyosun degisik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlenme düşüncesi yok... Sadece seks için bence.
00 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma bir soru?
01 Yorumla- +1 yıl
Neresi saçma
- +1 yıl
Aranıyor
10 Yorumla Tercih meselesi
10 YorumlaEvsizle niye oluyorsa aynı sebepten.
00 Yorumla- +1 yıl
Yokluk.
00 Yorumla Çeşiti seviyordur
00 YorumlaO kadar bekar erkek varken
00 Yorumlayollu çok piyasada
00 Yorumla- +1 yıl
Kaşınıyordur
00 Yorumla - +1 yıl
Ruhu kaşardir
00 Yorumla Öyle insanlardan nefret ederim
00 Yorumla- +1 yıl
guven belkide
00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba kim o kadın?
00 Yorumla - +1 yıl
Sana bağlı o iş
00 Yorumla - +1 yıl
Ruh hastası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İlgi manyağı olma
00 Yorumla - +1 yıl
Ahlaksızın tekidir
00 Yorumla - +1 yıl
Kalitesizlik
01 Yorumla- +1 yıl
adamsınn
Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. aşık olmuştur.
00 Yorumla- +1 yıl
Ezikliği
00 Yorumla canı öyle istemiştir
00 YorumlaNeden olmasın?
00 Yorumla
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi